你地會唔會咁試網上識既男朋友?

• 用另一個msn add佢,睇下佢講乜?

• Well, you wanna test him?
    <br>

• 其実何需多煩? 祇需先通訉,談得來便約見,不合便飛。

• 我哋已拍緊拖,只係對網上情緣無信心,會覺得佢會繼續喺網上識女仔

• oic, then your testing result is?
    <br>

• 我唔會囉…如果個天肯跌個俾我,我會晚晚較定水俾佢沖涼幫佢刷背~haha

• 會囉. 我重剥埋衫比佢睇添, 好有效架 !!

• hahahaha ~~ 你自己就"鯨乾水"等佢 ~~

• 以前試過, 但唔長
    <br>
    <br>依家多左好多交友apps, 少左上網識lu

• Mr. Monday replied at 2013-02-04 2:09 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>以前試過, 但唔長
    <br>
    <br>依家多左好多交友apps, 少左上網識lu
    <br>===============================================================
    <br>我都無諗過咁樣識bf,只係無心插柳。。。

• Well, just take it easy...

• 你地係點發展到呢一個關係?

• 見面好arm傾,不過我諗佢同個個都arm傾。其實只想搵個老實人拍拖,佢太叻,我自卑。

• 花花 replied at 2013-02-04 3:08 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>見面好arm傾,不過我諗佢同個個都arm傾。其實只想搵個老實人拍拖,佢太叻,我自卑。
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>有幾叻? 唔好人比人, 天生我才必有用, 何須自卑呢~

• Well....
    <br>

• 花花 replied at 2013-02-04 3:08 pm
    <br>見面好arm傾,不過我諗佢同個個都arm傾。其實只想搵個老實人拍拖,佢太叻,我自卑。
    <br>
    <br>傾左幾耐先見面?
    <br>老實同叻無衝突wo, 你覺得佢轉數高, 可以出去搞搞震你又發現唔到?

• 佢係一個成熟老練既男人,生活工作令人唔可以老實。
    <br>我覺得我係初班,佢係八段高手。

• peter the rabbit replied at 2013-02-04 3:15 pm
    <br>花花 replied at 2013-02-04 3:08 pm
    <br>
    <br>有幾叻? 唔好人比人, 天生我才必有用, 何須自卑呢~
    <br>我俾人鬧過話唔知自己係乜野位置
    <br>自卑令我好多野做得唔好、又好唔開心。

• 生活工作無論要戴上幾多個面具
    <br>只要佢對住你ge時候你感受到係真ge一面
    <br>已經足夠了

• Mr. Monday replied at 2013-02-04 3:36 pm
    <br>生活工作無論要戴上幾多個面具
    <br>只要佢對住你ge時候你感受到係真ge一面
    <br>已經足夠了
    <br>
    <br>應該真既,對住我既時候
    <br>但見唔到既時候我又胡思亂想

• 所以先低能到想用另一個msn去試佢。行為低劣,唉。

• 花花 replied at 2013-02-04 11:47 am
    <br>我哋已拍緊拖,只係對網上情緣無信心,會覺得佢會繼續喺網上識女仔
    <br>
    <br>咁你都係網上識男朋友啦,咁你會唔會背住佢繼續喺網上識男仔?
    <br>如果你覺得佢會,同一道理,咁代表你都會啦!
    <br>
    <br>我覺得都唔驚得咁多
    <br>佢係對你認真及專一,就算之前係馬夫都可以只對你一個好
    <br>佢係唔認真,就算你識左佢十年,或者係圖書館識既書呆子,一樣會出去識第二個

• 你點試我都係呾講:
    <br>
    <br>我愛大乳暈!!
    <br>[email protected]

Log in to reply