應該無乜人嘞!不過我只是吹水!

• 無錯. 無咩人....

• 老實地我係好耐以前有一個sp 係到認識,而我非常不希望和他有任何接觸的

我真是不想卷入他們的關係中!

我只是吹水者!

• nicotine replied at 2012-12-22 4:10 am

---------------------------------------------------------------

無錯. 無咩人....

===============================================================

係呀!依度只要保持一定畫面,有客戶賣廣告就可以嘞!從前的人來人往已經不再

• 無問題呀!我可以同你傾呀!

• Hello!

• Hi all

• Gal ,mature

為22/12/2012 飲杯!

我們生存呀!;))))

• King

多謝呀!哈

飲杯!

• 電視正播粵語長片呀!

• 其實平時都算人來人住的/.//

• 我都睇緊喎!

你有冇睇戲?睇過咩戲?

• Nico

一般喇!名好多係真既!

King

最近無睇!

• 38 gal

do you smoke?

• 做乜這樣問?

• hihi

• 38 gal

想知你是否個吸引的女人.....

• 其實我的ex 好心理唔平衡,我真是不知怎辦呀!背後用其他名彈我,我無依d小家嘢架喎!我唔靚我怎樣其實仲需要批評咩?有必要咩?

• nicotine replied at 2012-12-22 4:47 am

---------------------------------------------------------------

38 gal

想知你是否個吸引的女人.....

===============================================================

吸煙定吸引呀?搞清楚啦!隔好年,捱殘哂嘞!

• 女人事情巳不再需要理會,你記得我嗎?我同你傾過好多年那人!不要再理會他!

一個不懂尊重人的男人你越理他就越煩人!

• 哎!我唔知佢想點,今年我連續識的三個人都同佢踏上,但最恐怖最可恥全部同我都好常接觸!之後你會發覺生活事無大小他也知道,我情緒好影響!我好唔開心!做乜要這樣?咩事呀!

• 我真是裝不到開心,裝不到笑來?!是業嗎!?我今日問我朋友我裝作她不知道,我問佢神女點解會幫佢探聽我的事架?你應為呀?!

神女話為討好!我個一刻心情係咩呀你知唔知呀?我有笑好似若無其事,但我依一刻我好想離開香港乜都唔理,我真係嚴重受傷!

• 唧!......

• 我好少認巢!我今次我認呀!痴線!痴線!點解!他甚麼事?為何不好好為家為生活拼?點解佢咱痴撚線架?

• 佢百份百人格有問題!!!

• 38 gal replied at 2012-12-22 5:26 am

我好少認巢!我今次我認呀!痴線!痴線!點解!他甚麼事?為何不好好為家為生活拼?點解佢咱痴撚線架?

妳都幾大量

• 人生有幾多個十年,混混的又差不多日子,我以為甚麼也該塵埃落定,但偏偏還在存活!你以為我要纏住你,乞你的愛求你的性嗎?錯嘞!真不是呢!

你要知我本性,敢愛敢恨,要為想要的要為愛一個人我甚麼不調整下來迎合你呀!仲不千方百計在現實中找你?

來看事實吧!自n年前大家吵鬧後(在電話)我是一些訊號給你也沒有架!這多年發生的事好多嘞!你知道架!做咩呀你!做乜仲要向我報復?

你給我報的還不夠多呀!

• jamesjames replied at 2012-12-22 5:48 am

38 gal replied at 2012-12-22 5:26 am

我好少認巢!我今次我認呀!痴線!痴線!點解!他甚麼事?為何不好好為家為生活拼?點解佢咱痴撚線架?

妳都幾大量

嗄!可以怎樣呀?我嘅所謂朋友心(金)情願為佢做,我可以怎樣呀!?世上甚麼重要甚麼不重要,咩大量!我好嬲呀!但我可以怎樣呀?請問嗄!嗄!

• 你要吊西嘛!你去嘞!仆街!我唔挫你!

• 神女的戰戰驚驚,而我要扮唔知,她早上返8:00 連日在綱的對話,殘爆!她的心神不定實在我好容易抽到知料!

你個賤人你搞夠未?你夠衰未呀仆街!你要氹女上床唔洗要我生活上任何事,你借我做情聖棍女人姐!你好賤呀仆你街

• 女人!女人!唔好!停!停啦!依個係人渣!你係無必要為佢唔開心!女人

• 呵!我諗條粉腸真是痴左線,到底佢係disucc 個邊原來更癲!你真係死開啦!推死關係!根本一早同你無瓜葛啦!你真是人格要重組呀!

• 我真係頂你唔順咯!我話比你知而你亦心知肚明,我對你句號左起碼八年啦!死白癡仔!係唔係痴左線呀你?

• 你好去死啦!打把仆街

• 阿!你三位紅顏唔該,你地都係到成日吹水架嘞!

得!唔該拜託!你地同佢講叫佢快d 死!我受夠!我呢!好厭倦你地都好愛佢架!我知!

神女,性女神,最瘦個件,幫我最後一次叫佢收手!唔該!多謝!我一世多謝你地架!

• 你三個都識我,你三個都曾在我身邊一起經歷多多少少,然而一個來一個走,一個來一個走,現在這個也來將也走!

你地共通點都係好似對我好好,之後報我生活佢知嗄!一個來一個走sp or sl

,之後又一個慢慢又係報訊之後sp or sl dun care ,哈!最近依個我發現大半個月到啦!我放風比誰我好清楚!而家神女又係這樣!

你條乜撚嚟?好能誇呀!我好能感能激你呀!仆街!我真係頂你唔順呀仆街

• 38 gal replied at 2012-12-22 5:26 am

=============

==================================================

尼度大部份會員都痴線的, 妳亦一撚樣

• MuscularAsss replied at 2012-12-22 8:48 am

38 gal replied at 2012-12-22 5:26 am

=============

==================================================

尼度大部份會員都痴線的, 妳亦一撚樣

我好清醒呀!我講出來遇左有人咱講,但依個係事實!五個人自己最清楚!

但係件事連我都覺得難以置信...

• 完撚完跟唔到.........

• 作為一個好忠誠的基督徒我絕對雙面人,講粗囗小兒學術!玩sp 亦不是第一次!起會跟不到呀!唔好玩啦!朋友!明日返教會好好思過吁!

• 發覺於數個月前,獎賞減肥!

神女是個非一般的守財奴,任食曰本放題上竟會加錢飲東西!及後我飲了二杯汽水當然他知道嘞!唔係我怎知呢!

我知道那次係仆街比錢,因為神女吃得頗豪,起碼本來198變280一位都肯啦!大前天吃點心皇$3元茶位都厭貴喎!

哈!

• A----我自己付自己那份架!

• 我打賭神女巳入心入肺,我諗唔關你事不用得知一些東西要哭出來呱!我肯定她流淚我把臉移開,我算係咱嘞呱!

註:我無講大話架神女!哈

神女話喎她不會放棄這人喎!因佢已不能自己喎!哈!

你係得嘅撚樣!

• 妳咪閪攪攪震盪!

• Tinny replied at 2012-12-23 11:38 pm

妳咪閪攪攪震盪!

此地無銀三百両送回你

哈哈哈

• Tinny replied at 2012-12-23 11:38 pm

妳咪閪攪攪震盪!

喂!我唔識你架!你邉位!merry christmas!!!

• 神女真陰公,去澳門影埋出浴照,哈仲比我睇!哈

你係得嘅死撚樣!

• 我同神女講知道好多嘢啦喎!嗄!仲喜愛他

她心疼地臉難過地說不會離開他,雙眼的淚水差點兒滴出來,說時遲那時快,我即轉身去第二面

真慘!人間悲劇!

• 唏!我教授教育良久呀朋友!

真的假不了,要再跟我說起他,首先學抽離,然而我老早對這人完全退去,

我當然可以向你好定地說啦!傻人!

• 38gal replied at 2012-12-23 11:53 pm

我同神女講知道好多嘢啦喎!嗄!仲喜愛他

她心疼地臉難過地說不會離開他,雙眼的淚水差點兒滴出來,說時遲那時快,我即轉身去第二面

真慘!人間悲劇!

呀!神女不要忘記你身份不是神女啊!

Log in to reply