原來我可以噤壞。。。

• 一直我以為自己已經玩夠,一直我都扮演著好女友的角色。。。
    佢一向忙,最多我只會發下脾氣,無諗過要分開,習慣就好。。。
    後來他出現,明知他囗甜大話連連,還是被吸引,結果被強姦了。。。
    但唔覺得唔開心反而有種快感,之後開始自己製造機會同其他男人。。。
    好似毒癮噤,完全唔知自己係到做咩,我知自己已經好對唔住自己男友,亦知在殘害自己。。。我應該點做?
    係咪我有問題?有無人同我一樣?

• 你應該,戒毒

• 妳想結識多D朋友, 同更多男人做愛, 其實係好事

MY MSN

[email protected]

• 我知要停,但好似戒煙噤總係同自己講最後一支。。。

• i hv similar experience...enjoy hv relationship with different men, find SL on web, go clubbing....dun want to stop this life

but luckily i dun hv stable bf~

• 係精神病既一種,要睇心理醫生, 妳未染 aids 前最好睇好佢

• 但有冇諗深一層,呢d係你想追求既生活嗎?

打個比喻,好似我自己咁,一個人單身,都會偶爾出去玩,尋找滿足不到的快樂.但往往快樂過後總會有點失落感,因為自己知道呢一刻既快樂並不代表我想追求既野黎~~好好想清楚自己追求是什麼吧!!!

• Same:你會怕比人知自己係噤嗎?

• Lost girl replied at 2012-07-30 11:56 am

---------------------------------------------------------------

Same:你會怕比人知自己係噤嗎?

===============================================================

chat with you in msn

• Sorry i dont have msn

• Lost girl replied at 2012-07-30 11:50 am

---------------------------------------------------------------

我知要停,但好似戒煙噤總係同自己講最後一支。。。

===============================================================

你每次咪諗下如,果俾bf知道,會點

• don;t play la, you find SP in web, no msn??

• Same replied at 2012-07-30 12:02 pm

don;t play la, you find SP in web, no msn??

又一男扮女, 搵食, 都堂堂正正少少啦, 影衰晒D男人

• 我無係網上找過sp呀,而且你想扮女仔就唔好又男又女噤留言,但留同一個msn呀。

• 真係好好笑呀,Mr middleman...lol

• Lost girl replied at 2012-07-30 12:05 pm

我無係網上找過sp呀,而且你想扮女仔就唔好又男又女噤留言,但留同一個msn呀。

而家D男人真係令人啼笑皆非, 為左有人ADD, 真係叫佢扮狗吠都得

• 呢位人兄都只係想入黎"灰鞋"下姐,版主都係想同大家理性討論下,大家唔好咁啦~

• 睇醫生啦, 性癮都係一種病

• 我唔係打算上來找sl or sp 我只係想知係咪自己有病?有無人同我一樣?有無人可以教下我點做。

• 強迫性性行為(英語:Sexual obsessions),亦作性上癮(英語:Sexual Addiction)、性癮、性高潮癮[1]或做愛上癮症,是一種與性行為相關的強迫症,患者會不自覺的非常渴望與其他人進行性行為。性上癮在強迫症患者當中非常普遍,約在兩成的患者身上出現。基於這種成癮症與性行為相關,一般患者往往會對他們的問題羞於啟齒,亦使他們羞於向外界尋求協助,令病者的病情加劇。

• 版主其實可以當係"煙癮"黎看代,有好多人食左幾十年煙,你叫佢即刻唔食係好難,但當佢地知自己身體出現問題,不得不介既時候,自然慢慢可以介甩.關鍵在於你既決心!同埋容唔容受到周邊朋友既影響!

• Lost girl replied at 2012-07-30 12:12 pm

我唔係打算上來找sl or sp 我只係想知係咪自己有病?有無人同我一樣?有無人可以教下我點做。

我諗算係心病一種,正如d人不停叫雞

試下,一想玩個陣就做其他野令自己分心唔再諗

真係好嚴重可考慮搵輔導

• 我男友陪唔到我令我覺得好寂寞,有諗過好好地找嗰個,但見到一個比一個更差,有的話鐘意我但係我面前搆第二條女,有啲上完床就無找過我,我都唔敢主動找佢地。。。我其實無特別享受做愛嘅過程但就好享受被需要的感覺,就算佢地只係需要我哪身體。。。

• hi lost girl

can we chat more?

• 我男友陪唔到我令我覺得好寂寞,有諗過好好地找嗰個,但見到一個比一個更差,有的話鐘意我但係我面前搆第二條女,有啲上完床就無找過我,我都唔敢主動找佢地。。。我其實無特別享受做愛嘅過程但就好享受被需要的感覺,就算佢地只係需要我哪身體。。。

• Lost girl replied at 2012-07-30 12:45 pm

我男友陪唔到我令我覺得好寂寞,有諗過好好地找嗰個,但見到一個比一個更差,有的話鐘意我但係我面前搆第二條女,有啲上完床就無找過我,我都唔敢主動找佢地。。。我其實無特別享受做愛嘅過程但就好享受被需要的感覺,就算佢地只係需要我哪身體。。。

妳要愛惜自己.. 要有愛才去做! 不應只為他人需要~

• lost girl,

我覺得係心理方面既問題。一係睇心理醫生, 一係就要搵到一個可以陪到你多D既男人, 使你唔會到處搵被需要的感覺。

食lunch先, 有興趣email/msn再傾。 [email protected]

• Lost girl replied at 2012-07-30 12:49 pm

我男友陪唔到我令我覺得好寂寞,有諗過好好地找嗰個,但見到一個比一個更差,有的話鐘意我但係我面前搆第二條女,有啲上完床就無找過我,我都唔敢主動找佢地。。。我其實無特別享受做愛嘅過程但就好享受被需要的感覺,就算佢地只係需要我哪身體。。。

你有冇試下好好地同你男朋友傾過大家之間既問題?試下同佢反映下佢忙於工作而疏忽左你既感受,起碼比佢知道你需要什麼!!!

• 小妹妹,你真係需要睇心理醫生.

• 同意!青春有限,切勿浪費!

• ser doctor

• 女人 replied at 2012-07-30 12:56 pm

小妹妹,你真係需要睇心理醫生.

醫生 11:52am jul 30, 2012

係精神病既一種,要睇心理醫生, 妳未染 aids 前最好睇好佢

================================================================

一早講左啦, 佢想搵理由合理化佢行為, 同想多d人關注佢..... waste time

• Lost girl, 你其實要人關心, 出去玩既都係假象, 唔係真心關心你.

同你男人傾下啦, 同埋你係咪好少朋友架? 或者同屋企人關係普通?

• 醒下啦, 勇敢D去承認自己真係有病, 咁妳就會去搵醫生幫妳, 唔好再搵其他藉去說服自己, 係因為其他人, 所以妳先至會有咁樣既行為. 人好多時都會因為一時迷失而做錯決定, 妳而加首要既係, 面對自己.

• maybe you are right, i feel lonely now.....

so anyone have car to pick me up & go for fun now? I live in Tum Mum, and want to enjoy with tall & handsome man in hotel in this afternoon.

Please leave your information & msn, i will add you around 2:00, and pick me up before 3:00. Thanks & serious

• please add

• 一路好走

• good luck

• .

• Lost girl replied at 2012-07-30 1:37 pm

maybe you are right, i feel lonely now.....

so anyone have car to pick me up & go for fun now? I live in Tum Mum, and want to enjoy with tall & handsome man in hotel in this afternoon.

Please leave your information & msn, i will add you around 2:00, and pick me up before 3:00. Thanks & serious

i just want to satify my need now....

• 而家的後生,覺得trade 不是出賣肉身,只是一項交易。另版主要用性去發洩不忿,還要與不同男人,又覺得無題。。。

而家係咩世界?

• 女人 replied at 2012-07-30 2:19 pm

而家的後生,覺得trade 不是出賣肉身,只是一項交易。另版主要用性去發洩不忿,還要與不同男人,又覺得無題。。。

而家係咩世界?

FD前性行為

• 有需要可以揾我

• 哇…走開下就有人扮我找食?!

我英文無噤好喎!

• 我係白痴左,一心靈空虛就自殘,自己都唔珍惜自己邊找到人錫。。。

當上完床後個男人連愛你的大話都唔講,真係幾傷心。都好睇清啲人點對自己早啲清醒係好事。

• LOST GIRL,

呢度好多人扮人

• 估唔到係網上仲有噤多好人願意話醒我,你地唔識我都會為我好比建建議我,反而剛上完床嘅男人。。。哈。。。我真係好笨!

• Lost girl replied at 2012-07-30 3:31 pm

估唔到係網上仲有噤多好人願意話醒我,你地唔識我都會為我好比建建議我,反而剛上完床嘅男人。。。哈。。。我真係好笨!

我可以比d意見妳, 妳 mail 我傾傾啦

• 估唔到係網上仲有噤多好人願意話醒我,你地唔識我都會為我好比建建議我,反而剛上完床嘅男人。。。哈。。。我真係好笨!

• If you want to talk further, you can send me a message to [email protected]

Hope to receive your words.

Log in to reply