你還相信可以找到愛嗎?

• 愛,實在太遙遠了......

因為:

1. 你揀人,人揀你
    2. 到條件大家都arm, 原來性格唔多夾,相處不來...
    3. 最重要還是溝通,另一半經常亂發脾氣,講極都唔明...真係幾煩.

ai...我都唔知仲徵唔徵女朋友好,自己審美標準又高... 但本身又唔係有錢/靚仔.
    同埋溝通唔到既人,實在太多.

• 愛,實在太遙遠了......

因為:

1. 你揀人,人揀你

2. 到條件大家都arm, 原來性格唔多夾,相處不來...

3. 最重要還是溝通,另一半經常亂發脾氣,講極都唔明...真係幾煩.

ai...我都唔知仲徵唔徵女朋友好,自己審美標準又高... 但本身又唔係有錢/靚仔.

同埋溝通唔到既人,實在太多.

• 喺呢度搵愛?唉~~ 要搵性易過搵愛lor...

• sexy-girl replied at 2012-06-30 5:57 pm

---------------------------------------------------------------

喺呢度搵愛?唉~~ 要搵性易過搵愛lor...

===============================================================

Like x 100

• sexy-girl replied at 2012-06-30 5:57 pm

---------------------------------------------------------------

===============================================================

oh, i posted in the wrong board...- -

好少見你O係自己post 以外講野wor

• ^_^

因為有d唔知點撘咀,有d唔想撘咀lor :p

呢度.. 有感而發 ^^

讚!!

但是我兩樣都未搵過。。

• sexy-girl replied at 2012-06-30 6:19 pm

^_^

因為有d唔知點撘咀,有d唔想撘咀lor :p

呢度.. 有感而發 ^^

多謝你咁比面...

就好似我可以令姑姑由古墓走出黎咁...

小弟真係受寵若驚.

• 悶又話悶 太黐身又覺得煩...

ai... perfect match? does it exist?

• 為了你這個題目...就在這裡回應你

Q: 你還相信可以找到愛嗎?

A: 還是在相信...

對於單身成熟型的男/女...我都覺得是....

愛,實在太遙遠了...... 因為: 1. 你揀人,人揀你 2. 到條件大家都arm, 原來性格唔多夾,相處不來... 3. 最重要還是溝通,另一半經常亂發脾氣,講極都唔明...真係幾煩.

最重要同埋溝通唔到既人,實在太多. (贊同)

真正交朋友的都會用上半身溝通,在這裡的人都是用下半身溝通...

那麼...你自己想與那一種人溝通?

如果搵對方向再找適合的人,我相信機會會較高,你找對了嗎?

• 相信的..

• GIRL replied at 2012-07-01 5:45 pm

相信的..

憑甚麼?

Log in to reply