免費八字推命(只限十位)

• 孔子云:「不知命無以為君子。」如能從命理中找到啓廸對往後人生規劃實在有積極意義。

由於每次免費算命均有很多熱情網友參加,但由於本人時間有限,所以未能一一回覆。所以這次想出以限額方式免費算命,希望能充份協助問事人。未能參加此輪免費算命的,可以耐心等候下一輪。

一、請報上出生年月日時、性別。以及問事重點(如健康、感情、工作等)。

二、滿十位後馬上開始算命。

三、先到先得,額滿即止,第十一位開始恕不跟進。額滿後如仍有網友想算命,請耐心等候下一輪不定期免費算命。

三、請盡義務回饋,推算上準的不準的請儘管寫出來給大家研究一下。

謹此致謝

• 你好!

1977年 西曆12月2日, 晚上8:15,女

想請問 身上嘅官司會如何?:((

感激幫忙!!

• 1978年農曆9月7日卯時

問健康

thx!

• Nei replied at 2012-04-19 1:31 pm

---------------------------------------------------------------

你好!

1977年 西曆12月2日, 晚上8:15,女

想請問 身上嘅官司會如何?:((

感激幫忙!!

===============================================================

坦白說,八字根本看不到有官非。

你是否只牽涉案中作證人?

此外,你八字驛馬重,早歲會離開出生地。

與父親不是生離便是死別。

• Wii replied at 2012-04-21 1:40 am

---------------------------------------------------------------

1978年農曆9月7日卯時

問健康

thx!

===============================================================

不知你是男是女。

原局顯示,你喜歡出嚟玩,飲酒耍樂,而且桃花旺盛,亦可能咁搞壞身體。

肝臟、腸臟是否已出現問題?

• 官司~我係受害者

我自出生以來都在香港長大……

• Nei replied at 2012-04-23 10:36 am

官司~我係受害者

咁就真係唔識得算.

官司有可能係風水問題引致.

• ultratallman replied at 2012-04-23 4:10 pm

Nei replied at 2012-04-23 10:36 am

官司~我係受害者

咁就真係唔識得算.

官司有可能係風水問題引致.

如果唔介意請發個 EMAIL 到 [email protected], 等我去搵個高手同你睇睇, 大家研究一下.

• 1973年農曆7月24日申時

問事業及有沒有機會富貴

thx

• 1973年農曆7月24日申時

問事業及有沒有機會富貴

thx

• 1977年8月14日

零晨左右出世

問可以同男友復合嗎?

• ..................................

• 1980年2月15日

凌晨1點至1點半

請問何時事業有進展 (升職, 轉工)?

何時有姻緣?

• 15th June 1968, 7:00am.

請問事業進展?

Thanks.

• There is summer time policy in 1968, is this Summer Time or converted to Standard Time already?

• 1985年11月4日 2:30 AM 女

事業會點架?好唔好?

• Thanks !!^^

• 甲 己 壬 庚

戌 卯 午 戌

時 日 冃 年

男命

1970年6月28日戌時

農暦: 1970五月二十五日戌時

有無大師指點一下我流年呀

睇吓我條命可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀

有錢佬長女都oK呀

• 1977/8/15條命會唔會發達

• 無人算到我條奇命

• 我 係 巨 蟹 座

甲 己 壬 庚

戌 卯 午 戌

時 日 冃 年

男命

1970年 6月28日 戌時

農暦: 1970年 五月二十五日 戌時

無人算到我條命,會唔會唔洗做就發達。

睇吓我條命可可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀

有錢佬長女都oK呀,食軟飯都無問題!!!

Log in to reply