其實SHE都有靚仔

• 大大話話都叫係SHE到玩左都有兩年.
    呢兩年約過唔少人出去..
    有D食過下飯.睇過戲.有D做左SL..
    但係...我覺得.
    呢到係有正常樣既男人架!
    靚唔靚仔就見人見緻.
    但係...有D係令我幾心動.
    佢地要識人既原因好多時都係因為婚姻生活太悶.
    不過總觀...正常樣既男人.通常都係有女朋友或者老婆.

只係想為呢到D男士平反一下..!

• 我見得唔多, 但都幾認同佢地有d個樣係正常, 不過我唔太認同佢地的心態

• 邊方面既心態?

• 其實同你所講差唔多, 正常樣總會係一d方面唔太好, 有時見得多個人都心淡

• 可能遲d你會見到好既

• 我都識到係真係靚同正常ge 女仔,其實只要大家係好ge, 會感受到ge! =]

• 我都覺.......我見趁既男仔都OK

• yes....I am here.....haah

• r u serious,kelvin?

• 識到ok既咪好囉

• mandy...
    <br>有無D例子講下??
    <br>
    <br>我諗佢地最唔好既就係有伴侶都出黎識其他女仔....
    <br>暫時識既又有keep in touch 既係real life人品都好..係人地眼中既好好先生...

• 正常樣好多都唔係單身, 識你都唔係為左識多個朋友咁簡單, 講真, she呢度係點大家心照啦

• mandy replied at 2012-04-23 10:13 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>正常樣好多都唔係單身, 識你都唔係為左識多個朋友咁簡單, 講真, she呢度係點大家心照啦
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>不能認同更多。
    <br>不過我覺得點都好,都要坦坦白白,呃人就唔係咁好啦

• hi
    <br>
    <br>I am a 35 yrs handsome guy but I have a gf...

• 咁仲有冇單身既好女仔,要求又低既?...

• mandy replied at 2012-04-23 10:13 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>正常樣好多都唔係單身, 識你都唔係為左識多個朋友咁簡單, 講真, she呢度係點大家心照啦
    <br>===============================================================
    <br>我响度都識過豬個別人眼中既好好先生。佢又係因為婚姻生活太悶,所以想搵SL. 呢種人,she 真件大把!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 我都ok ga~你地比機會見下我啦hahaah

• 我有興趣呀

• 我之前喺she.com都見過幾個都幾好樣嘅。

• 揾SL居多。

• 都可以咁樣應同, 但係我自己遇個很扑街的, 就係佢本身係一個食家, 超級仲意係she度食女, 而自己就不幸遇上黎個人渣. 但我信佢唔會有好結果.
    <br>而我就用放長雙眼去睇佢的下場. 所以大家都要小心黎的咁既人.
    <br>

• 日本妹 replied at 2012-04-24 9:45 am
    <br>都可以咁樣應同, 但係我自己遇個很扑街的, 就係佢本身係一個食家, 超級仲意係she度食女, 而自己就不幸遇上黎個人渣. 但我信佢唔會有好結果.
    <br>而我就用放長雙眼去睇佢的下場. 所以大家都要小心黎的咁既人.
    <br>who?? open name la^^

• P.S. 我之前喺she.com都見過幾個都幾好樣嘅>>>>>>但係都係揾食ge。

• so early wor suki^_^

• evill66 replied at 2012-04-24 10:05 am
    <br>so early wor suki^_^
    <br>Haha,擒曰早瞓ma:)

• 搵食有搵食既好..
    <br>SL...最怕真係鍾意左對方, 影響到你正印.

• 但係大部分都係有包皮

• hmmmm......

• janice replied at 2012-04-24 10:51 am
    <br>但係大部分都係有包皮
    <br>
    <br>
    <br>wahahahaha, 笑死我啦 XD

• 小 部分係有性病...

• 但係大部分都係性無能...

• 噢, 好多怨氣 ... 係咪真係咁黑啊

• 冇錯,因為對住d扒,冇乜邊個起到頭!

• 起唔到頭係有病,盡早睇醫生把拉!

• 心平氣和心平氣和, 大家都係搵岩自己ge 人je =]

• Miss Koo
    <br>
    <br>咁濫咩個個都試哂,咁多性無能你都知?
    <br>

• 平心而論,一次起唔到頭可能係心理加環境等等因素,未必關對手事,但假如大部份時間都起唔到頭就真係有病,面對現實睇醫生為上策.

• miss chan replied at 2012-04-24 11:45 am
    <br>平心而論,一次起唔到頭可能係心理加環境等等因素,未必關對手事,但假如大部份時間都起唔到頭就真係有病,面對現實睇醫生為上策.
    <br>
    <br>miss chanchan 都幾中肯丫

• 好多患有荷包干硬化....

• yes_man replied at 2012-04-24 11:52 am
    <br>miss chan replied at 2012-04-24 11:45 am
    <br>平心而論,一次起唔到頭可能係心理加環境等等因素,未必關對手事,但假如大部份時間都起唔到頭就真係有病,面對現實睇醫生為上策.
    <br>
    <br>miss chanchan 都幾中肯丫
    <br>呢啲小常識成年人個個都明,只係唔想有人自欺欺人咋.

• 我都叫做OK架.
    <br>大家做下朋友丫~~

• Ms KOO replied at 2012-04-24 11:54 am
    <br>好多患有荷包干硬化....
    <br>哈哈..咁都有?..真係乜人都有..

• 正常樣既男人.通常都係有女朋友或者老婆<<==Agree

• ol replied at 2012-04-23 11:00 pm
    <br>mandy replied at 2012-04-23 10:13 pm
    <br>我响度都識過豬個別人眼中既好好先生。佢又係因為婚姻生活太悶,所以想搵SL. 呢種人,she 真件大把!
    <br>妳試諗下,同佢一齊10年,睇住佢一年比一年...,咁妳又會點諗呢??

• Hi Onlooker,
    <br>haha..好感謝你的公道說話...

• 有時大家都係想搵D生活上既調劑...

• 我都在搵食,各取所需,没有错挂, 留埋 msn, [email protected], 直接的好

• evill66 replied at 2012-04-24 9:48 am
    <br>日本妹 replied at 2012-04-24 9:45 am
    <br>都可以咁樣應同, 但係我自己遇個很扑街的, 就係佢本身係一個食家, 超級仲意係she度食女, 而自己就不幸遇上黎個人渣. 但我信佢唔會有好結果.
    <br>who?? open name la^^
    <br>果條撚屌叫Keyword, 有D似你個鳩樣喎講開又講

• 基本上, 係she入面, 唔可用好樣同唔好樣黎分男人, 因為佢地目的都係大同小異, 我自問見過唔多, 但都有眾人認同的好男人, 有表現正氣的活躍男, 亦見過一d自稱好少係版面發言的人, 外表有正常同唔正常, 但都係為同一樣野, 所以靚仔同唔靚仔真係唔代表d乜, 只可以話佢較為好彩, 仲有個樣可以見下人

• Nice thread! I have met some attractive women here. It is hard for me to meet people since my Chinese is not that good and I can't type in Chinese. I've been told that I am attractive, I have not met anyone that's been disappointed.

Log in to reply