唔知以前識賤男還有沒有在這裡搵食呢?

• Hi

• 邊個來㗎?

• 點賤法?

• 一個字賤, 回頭看以前真係好傻

• 即到!!!

• 哦...咁依家學精左咪得囉

• 遲了, 浪費幾年青春

• 好諗唔諗係都要諗賤果d, 男人唔壞真係唔會有人記起......

係咪以前同賤男好sweet

• 版主曾經被賤男搵食?

• 我知仲有好多, 好似呀邊個同邊個, 但開名又唔好@@

• gigi replied at 2012-05-08 9:38 am

---------------------------------------------------------------

我知仲有好多, 好似呀邊個同邊個, 但開名又唔好@@

===============================================================

版主: 開名好的喎~~等的姐妹小心的

• 亞文 replied at 2012-05-08 9:41 am

---------------------------------------------------------------

gigi replied at 2012-05-08 9:38 am

===============================================================

立下宗旨,唔好同she男有sex仲好啦

• gigi replied at 2012-05-08 9:46 am

亞文 replied at 2012-05-08 9:41 am

gigi replied at 2012-05-08 9:38 am

立下宗旨,唔好同she男有sex仲好啦

gigi: 我認同你講呀. 但始終都會有的姣婆唔係咁唸.

• 做得姣婆就唔洗鍚身啦!she男都係想搵姣婆,想識男人的she女咪又係想搵個男人岩佢地, 只係話就話要大家岩feel.....

岩咩先? 咪又係岩到上得大床佢地都ok先叫岩

只係男人唔再岩的時候, 姣婆就會話自己比人呃左, 有其他男人對佢好少少又同佢地岩過, 姣婆一直都係咁玩

• gigi replied at 2012-05-08 9:58 am

做得姣婆就唔洗鍚身啦!she男都係想搵姣婆,想識男人的she女咪又係想搵個男人岩佢地, 只係話就話要大家岩feel.....

岩咩先? 咪又係岩到上得大床佢地都ok先叫岩

只係男人唔再岩的時候, 姣婆就會話自己比人呃左, 有其他男人對佢好少少又同佢地岩過, 姣婆一直都係咁玩

GIGI: 超級認同你所講的嘢. 真係太正. 而姣婆都係想係SHE識仔. SHE男又係想要的可以上床的姣婆. 無非都係可以出嘢就得.

• 真係咁多人想吹水食飯唱k同識朋友咩,有都係老而明知無運行果班

仲係叫盛男女的,傾來傾去都係睇邊件岩拍拖,之後都係上床,只有上得多定少,唔會唔上囉

• gigi replied at 2012-05-08 11:19 am

真係咁多人想吹水食飯唱k同識朋友咩,有都係老而明知無運行果班

仲係叫盛男女的,傾來傾去都係睇邊件岩拍拖,之後都係上床,只有上得多定少,唔會唔上囉

無錯呀. 所以大有人在. 就係she 度識男/女, 因為係免費餐. 但真係要小心食得多會身體壞!!

• gigi replied at 2012-05-08 11:19 am

真係咁多人想吹水食飯唱k同識朋友咩,有都係老而明知無運行果班

very agree...!!!!! hanging goat head, selling dog meat.

man, woman, all are the same

• 我都俾過佢地呃蝦條啦

講到咁恐怖....

• 我都聽五少呢d story, 女的找sl, 男的話認真, 又話中意對方, 日日msn, whatsapp, 又乜又7 咁, 女的以為找到真愛, 出來2次便上床, 男的上多2次就開始疏遠, 又再識另一個, 女的痴痴地等, 在埋怨....

• 根本就係一個供求問題

一個男人, 上黎吹下水, 留低個MSN, 再同條女網上吹下水, 之後約出去, 或者第一, 兩次見面就上床, 如果你係男人, 知道咁樣就有女, 同時又知道供應不斷, 真係咁易就唔玩?

同埋, 妳自己撫心自問, 點解妳地會認為個男人會因為妳而唔再玩, 唔再搵? 妳真係覺得自己係咁與眾不同? 醒下啦, 自古男人都係好色, 根本從來無變過.

• 如果明白我講緊乜, 根本就唔會怨甚麼搵食唔搵食, 因為所有人都係互相尋覓緊如果唔明我講緊乜, 根本妳地就唔適合係呢度出現, 唔好再將自己暴露於所有搵食的男男女女面前就最安全

• 男人一個 replied at 2012-05-08 1:56 pm

如果明白我講緊乜, 根本就唔會怨甚麼搵食唔搵食, 因為所有人都係互相尋覓緊如果唔明我講緊乜, 根本妳地就唔適合係呢度出現, 唔好再將自己暴露於所有搵食的男男女女面前就最安全

=============================================================

haha ... yes

• 男人一個 replied at 2012-05-08 1:56 pm

如果明白我講緊乜, 根本就唔會怨甚麼搵食唔搵食, 因為所有人都係互相尋覓緊如果唔明我講緊乜, 根本妳地就唔適合係呢度出現, 唔好再將自己暴露於所有搵食的男男女女面前就最安全

我當然明啦, 聽咁多, 試過幫朋友上來試條仔添啦,但是初來到步的新人五知咁既景況呢.

• 我覺得一開始講清楚, 五好呃人就無問題

其實你情我願的事

• cat replied at 2012-05-08 2:12 pm

男人一個 replied at 2012-05-08 1:56 pm

我當然明啦, 聽咁多, 試過幫朋友上來試條仔添啦,但是初來到步的新人五知咁既景況呢.

呢個世界, 學野係需要交學費架

• cat replied at 2012-05-08 2:15 pm

我覺得一開始講清楚, 五好呃人就無問題

其實你情我願的事

可惜肯直接承認自己貪玩, 咸濕, 貪新鮮既人, 少之又少, 十居其九, 只係會將責任推俾其他人. 無人肯認自己係衰人

• cat replied at 2012-05-08 2:15 pm

其實你情我願的事

exactly

• man replied at 2012-05-08 2:24 pm

cat replied at 2012-05-08 2:15 pm

其實你情我願的事

exactly

其實簡單來講喇. 係邊識就會遇到的咩人. 係she 度識就唔好覺得會有好人或者單純的人, 因為個個人都會帶個假面具. 來來去去都係個班咁的人. 又何必要找出個真相呢? 再講得肉酸的...基本上好似大兜亂. 今日就你的, 明天就我的. 後天就大家一齊的. 所以跟本上無得講. 最緊要係你預左出來咁玩, 就會預左有咁的結果. 無得怨任何人.

Log in to reply