自從失去

• 我有過最愛的秘密情人,有過彼此什麼什麼都完完全全 切低坦白沒有秘密的世界,我們知道不可以在秘密再加秘密,我有過最高感受的性, 我想找女朋友,或可能只想找一份愛,找一位彼此沒有任何秘密的人,最好的性在最高的愛中找到,最高的愛在日子耐咗,不知不覺發生,但我已經抓不住,現在的我好空洞,我好像期待或生活上期望再遇到一段可以,可以經驗種種問題,但仍不計算,不計較的長久感情,我很愛我前SL,但痛苦得難以形容,結束的原因,更不是第三人,是世界。

• 省省啦!大口仔!

• 好感动哦。。。。

• 文法錯誤,白字連編,感情空洞,裝腔作勢。

• Just that I have a strong feeling this morning, the bonding in relationship, the losing in feeling.

• Hello....@!##$%^&%$#@!@..%^&**(

• 老師 replied at 2012-03-29 7:36 am

---------------------------------------------------------------

文法錯誤,白字連編,感情空洞,裝腔作勢。

===============================================================

但最大問題男人叫咩自己做"心心"

• sumsum is a very lovely name for lady...haha

• He is a liar, cheat gal for sex.

• 睇完真係覺得得啖笑, 如果真係咁好咁愛就唔應該係SL, 而係早就進展為GF或者老婆啦, 定係只係你自己單方面自我陶醉, 對方根本就唔愛你呀

• 得啖笑 replied at 2012-03-29 10:56 am

---------------------------------------------------------------

睇完真係覺得得啖笑, 如果真係咁好咁愛就唔應該係SL, 而係早就進展為GF或者老婆啦, 定係只係你自己單方面自我陶醉, 對方根本就唔愛你呀

===============================================================

你甘天真,好難解釋,你愛你姐姐細妹媽媽兒女,一定要進展?,對你㴝講愛是什麼

• 老師 replied at 2012-03-29 7:36 am

文法錯誤,白字連編,感情空洞,裝腔作勢。

你呢種人生活包受挫折,莫講開心,可能連傷心幾會都無出現過,引起您不快,另外提點下你,呢度係留言版唔係學校改功課,你唔鐘意可以自動消失,無須入㴝睇你不喜歡的事仲要留言,仲有(白字連編<亦係白字,非固有語法,感情+空洞亦不配合

• 雙心 replied at 2012-03-29 2:17 pm

得啖笑 replied at 2012-03-29 10:56 am

睇完真係覺得得啖笑, 如果真係咁好咁愛就唔應該係SL, 而係早就進展為GF或者老婆啦, 定係只係你自己單方面自我陶醉, 對方根本就唔愛你呀

你甘天真,好難解釋,你愛你姐姐細妹媽媽兒女,一定要進展?,對你㴝講愛是什麼

請問你會唔會同你姐姐細妹媽媽兒女上床呢?

根本就係不負責任無腰骨無膊頭既藉口, 話到尾係咪因為雙心, 三心, 四心, 五心或者唔知幾多心呀? 講到自己好似情聖好無奈咁, 歸根究底都係自私最愛既根本只有自己

• 得啖笑 replied at 2012-03-29 2:36 pm

雙心 replied at 2012-03-29 2:17 pm

得啖笑 replied at 2012-03-29 10:56 am

請問你會唔會同你姐姐細妹媽媽兒女上床呢?

根本就係不負責任無腰骨無膊頭既藉口, 話到尾係咪因為雙心, 三心, 四心, 五心或者唔知幾多心呀? 講到自己好似情聖好無奈咁, 歸根究底都係自私最愛既根本只有自己

您講野自傷矛盾,我就係問緊你會唔會同姐姐妹妹上床,你問人前答左我先,如唔會,你講乜進展成結婚gf ,所以咪話你天真low ,你唸清楚自己講野定位先好唔好,立場不定,又強加罪名,這裡不是小朋友哎交,你指出情聖係乜再指出我說話同情聖有什麼關係,潑婦駡街的話請過主,我會將無重點留言收起不回應

• 三九唔識七都要為少少野爭論到咁, 難想像點去同愛的人好好相處

• I_am_fly replied at 2012-03-29 2:51 pm

三九唔識七都要為少少野爭論到咁, 難想像點去同愛的人好好相處

生事留言者不見得同愛人會好相處,愛生起事端,會有安寧?現在你有無五十步笑一百步感受?

• 見你地為少少野嘈, 事實係無謂

我入來都只係講句事實, 聽不聽不喜隨意

• I_am_fly replied at 2012-03-29 3:07 pm

見你地為少少野嘈, 事實係無謂

我入來都只係講句事實, 聽不聽不喜隨意

我亦係對你言行作出事實的回應,我不會裝有型問你聽不聽,反而好奇問你,會聽嗎?你真得意,愛別人硬聽你的個人定義是嗎?如果你之前留言只帶前半段,可以表演看到自己得體,可惜加上下半,矛盾出現了

• 呵呵, 我就係要加下半段先有意思

其實好獨立無矛盾架

或者咁講, 前半係眼見的事實, 後半就係因前半而引伸出去的(係我猜的)

猜的東西,我唔多介意"岩定唔岩"都唔理人家係唔同樣咁睇~

反正對方唔like的會講返出來, 最後點都會知人家點體會

• 仲有, 我係話我"難想像" .... 我係蠢嘛

心平氣和對咩人都好呀!

• darkangel look like jay chou@_@

• Darkangels

<<難想像點去同愛的人好好相處>>

這句令你感覺很不好嗎

是不是我觀點同睇法其實對你一d重要性都無 (我對你來說都係閒人)

重要的是你自己有無咩係心結或死結存在

• I_am_fly replied at 2012-03-29 4:13 pm

Darkangels

<<難想像點去同愛的人好好相處>>

這句令你感覺很不好嗎

是不是我觀點同睇法其實對你一d重要性都無 (我對你來說都係閒人)

重要的是你自己有無咩係心結或死結存在

用alias 為左吳想識人

呀你真係幾爆,死牛一隻,文言你吳明我口語講多次,講野你太多個人意思無問題,但你根本係路人,硬係要加你睇野係人地身上,但你乜都吳知,你用咩根據?

再者,我根本無不快,我個人認為你開始行為挑撥,用矛盾已經俾條梯你下台

• 有無心結無須向你亦無身份我向你交代,請多多思考再回話,閒人不重要何須理解我重不重要?你每段說話都是講一套做一套太過神奇

你入㴝語帶挑剔,以為給自己智者形象?但完全無留心自己講咩,既然討論想像難相處的話,你生事多事挑剔無先唸自已行為難相想像易相處?又是說一套做一套

哥仔,下下要人回你,你先解釋你行為同字眼留言動機同意識,請保持有立場的人,如是閒人,別再回應了,再多事,等同又講一套做一套

• 多多得罪,牛唔好意思了。詞句過份打擾版主,弄污版面很不應該。也相信之前多言多錯,希望不要見怪。再容我多說一句: 入來真的無心挑撥,也無心強加看法。無論如何,你有這些感覺都怪我唔太懂事。

真的對不起,也不會再入來打擾。

• 好好地唸住版人氣量大,已經無唸住識人純粹打感受,用埋黑名就係為左拒絕識人,但從兩版入㴝既人俾我感受同表現既只係吵鬧,外邊比我深情的POST 何其多呢,吳通要扮女人打野一班人先肯裝上善良?誰在丟R 版的架?

• she中咩人都有,問你點捨得走.

• 有好朋友同戇狗

• she中景致更佳,全部實力派,

杯杯暢飲 number one,

創新境界.

• 版主,我明白你感受,事實真係好難搵到個啱,相處耐左又互相愛上,之後又唔可以有結果係一件好痛苦既事,曾經享受過個過程已經好足夠,人生中有好多唔同既過客係我地生活中經過,留住美好回憶先會開心啲

• 愛情套餐包含傷痛,既然包含這成份,我現在也享受著跟她傷感的狀態

• 你有點像我的前度

我和他也分開了,仍然好痛苦

是性格,也是現實使我們分開

• 㤈 replied at 2012-03-29 10:49 pm

愛情套餐包含傷痛,既然包含這成份,我現在也享受著跟她傷感的狀態

適當時候要遠離傷感,唔好沉淪

• 感受過自然會明,未感受過又係另一種說話,版主要同你解釋,睇怕你都唔會明

• 我一世靠賭起家,

就押這一記,

你媾倒女既,

我請你食龍蝦,

兼每次見倒你叫你聲師父,

你媾唔倒既,

唔該你Come埋張被同我食蕉,

即該消失 !

• 好絕喎,你又知人地要溝女?講下感受有罪?我係女,經歷過呢啲過程,所以我都有感受,我可以用黎溝仔嗎??

• 其實溝女有好多手法啫....駛乜下下揾舊人頂美其言呀...唔好意思,我待入我諗法我呀!

• 整首"從零開始 "

可能係你個ex的諗法

• 胃痛 replied at 2012-03-30 4:50 am

其實溝女有好多手法啫....駛乜下下揾舊人頂美其言呀...唔好意思,我待入我諗法我呀!

agree

• 胃痛 replied at 2012-03-30 4:45 am

睇完會胃痛

唔想插咀但又多事搭咀

待入版主諗....

其實咩叫愛一個人呢?!!我思考左好耐!分咗幾耐呢?以前嘅開心可以重再嗎?然而你又係唔係想呢?想你又有冇在現實問候過一句呢?!我又諗如果連這勇氣都冇又可必再講呢!?為何我這樣說,因為我覺得你講到咁相知相交,但又好似冇現實跑....依d是不是腦部打飛機,谷精上腦多得濟....然而你個ex怎想呢?!如果係要舊人回憶過往,人地又痛唔痛苦呢又,究竟為何分手呢?咁愛嘞!

分得自然有你地原因啦!係嘛?!

定別有目的借人求吃,or美其言飛其他人呢?!如果係就唔好擺人上抬!玩弄感情啦!做人一就一啦!最近潮興吃完鬆又關唔關你事呢?!

笑左,完全不知情還就用侍入我唸,我推測這是反映你世界思想,好多人把自己是這樣,別人一定是這樣的心態去唸野,亦無咀嚼標題,單思維唸野,你睇標題已經是錯,又怎樣叫人理你

• 有同感 replied at 2012-03-29 11:26 pm

好絕喎,你又知人地要溝女?講下感受有罪?我係女,經歷過呢啲過程,所以我都有感受,我可以用黎溝仔嗎??

呢種無能既人行為不值一提,真相佢輸得好慘,無須同佢痴

• 㤈 replied at 2012-03-30 6:52 am

胃痛 replied at 2012-03-30 4:45 am

睇完會胃痛

唔想插咀但又多事搭咀

待入版主諗....

其實咩叫愛一個人呢?!!我思考左好耐!分咗幾耐呢?以前嘅開心可以重再嗎?然而你又係唔係想呢?想你又有冇在現實問候過一句呢?!我又諗如果連這勇氣都冇又可必再講呢!?為何我這樣說,因為我覺得你講到咁相知相交,但又好似冇現實跑....依d是不是腦部打飛機,谷精上腦多得濟....然而你個ex怎想呢?!如果係要舊人回憶過往,人地又痛唔痛苦呢又,究竟為何分手呢?咁愛嘞!

分得自然有你地原因啦!係嘛?!

定別有目的借人求吃,or美其言飛其他人呢?!如果係就唔好擺人上抬!玩弄感情啦!做人一就一啦!最近潮興吃完鬆又關唔關你事呢?!

笑左,完全不知情還就用侍入我唸,我推測這是反映你世界思想,好多人把自己是這樣,別人一定是這樣的心態去唸野,亦無咀嚼標題,單思維唸野,你睇標題已經是錯,又怎樣叫人理你

哈哈!咁就最好!因為睇題目就嘔左好耐!唔好意思嘞!多謝讓我寫咁多廢話!

• 唏!感情用輸贏?咁你真係輸哂蝓!?咁認真!

• 睇哂

你都冇認睇其他人回應

又多口嘞!又要比人化煙添!

• 更正

唏!感情用輸贏?咁你真係輸哂囉!?咁認真!

• 胃痛 replied at 2012-03-30 7:30 am

更正

唏!感情用輸贏?咁你真係輸哂囉!?咁認真!

您邊隻字句見我感情用輸贏?你吳好咁無懶啦做人,無啦啦又用自己幻想力硬套鰵別人身上?你對眼有事不如睇下醫生好嗎?定係你對任何人相處都係野蠻噏夾硬塞形象俾人?你呢種人,SORRY ,唔想再覆你,我唔理野蠻人的,我上邊所有字是你行為留言的事實,不好像你虛構

• 對唔著呀!唔好意思呀!我只見到你有同感講人地輸得好慘,我先好奇咋!我好平常心去睇架!

• 胃痛 replied at 2012-03-30 8:31 am

對唔著呀!唔好意思呀!我只見到你有同感講人地輸得好慘,我先好奇咋!我好平常心去睇架!

he wins la...since he fxxked without pay, now he has no more fxxk la

• 為何這樣想呢石屎女!叫鴨都要錢架!

• 其實雞貴定鴨貴?

Log in to reply