Nature's係唔係天然牌子黎架?

• 我見佢連個名都係天然, 咁佢係唔係真係天然既牌子黎架?
    因為諗住轉用番d天然野, 唔想整咁多化學野上面度

• 有名你叫...我諗應該係掛

• 係呀~我自己都用緊, 我係敏感肌用都ok

• 娃娃 replied at 2012-03-20 8:32 pm

---------------------------------------------------------------

係呀~我自己都用緊, 我係敏感肌用都ok

===============================================================

咦?! 我都係敏感皮膚喎, 咁你用緊邊一隻呀?

• 我用緊香橙精華補濕蔬果水,係今個月glamabox收到~

呢隻岩敏感肌用,用完感覺好舒緩同保濕~

• 娃娃 replied at 2012-03-20 8:55 pm

---------------------------------------------------------------

我用緊香橙精華補濕蔬果水,係今個月glamabox收到~

===============================================================

咁我都試下呢隻先, thanks^^ 我見glamashop度有得買

係呢, 原來你有訂glamabox? 佢寄黎d野好唔好用呀?

• 次次收到d野都幾好架,同埋你鍾意天然既話可以試埋Organix摩洛哥榛果油洗髮露,都係今個月既glamabox收到,係美國天然牌子黎,用完d頭髮好滑~

• 娃娃 replied at 2012-03-20 8:55 pm

我用緊香橙精華補濕蔬果水,係今個月glamabox收到~

咁橋既,我今個月個box都收到nature's既野,不過係紅莓精華控油蔬果水,呢支都好用,用完d毛孔細返d,化妝前用岩晒

• 娃娃 replied at 2012-03-20 9:45 pm

次次收到d野都幾好架,同埋你鍾意天然既話可以試埋Organix摩洛哥榛果油洗髮露,都係今個月既glamabox收到,係美國天然牌子黎,用完d頭髮好滑~

嗯~~有d興趣, 但佢比d野既份量會唔會得好少架先?

• 你係講glamabox?d野份量都幾多下架,$108算係幾抵

• 娃娃 replied at 2012-03-20 10:16 pm

你係講glamabox?d野份量都幾多下架,$108算係幾抵

我都覺, 最重要係次次收到既野都幾好用

• 我有用過, 本身d皮膚好易敏感, 用呢隻牌子d野都ok

• 係呀,我用過d野都ok

Log in to reply