各位點睇講呢句既野男人?笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好

• 講果個人叫 jamescaterham, 之前係R板, 而加過左黎食屎板搵食.

jamescaterham 話WOO
    笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好,約佢出嚟証實一下我對部分女人既理念是否分析得正確!!
    有影響的,影響其他男人對女人睇睇法

睇完讚個好. 佢唱女個原POST 仲係R板... 佢真係當女人係咩野..

• 你一睇就知佢個品有問題啦,成日懶正義又post一埋唔知係邊搵出黎既文,水蛇春咁長,有鬼人回佢版咩

• she女收皮啦

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 11:43 am

---------------------------------------------------------------

she女收皮啦

===============================================================

• 係係係我地收皮, 比你收係味? 死開啦on9仔

• 廿幾男 11:43am mar 10, 2012 she女收皮啦

=============================================================

佢應該比好多she女放過飛機彈過..等等 極可能連c9呀嬸都唔so佢.. 好可憐

• 臭西she女

• 一個溝唔到女既可憐蟲

• 其實我覺得佢應該去睇下精神科好D, 睇返佢個POST佢講野真係好似傻傻地....

• she女 replied at 2012-03-10 12:17 pm

---------------------------------------------------------------

廿幾男 11:43am mar 10, 2012 she女收皮啦

=============================================================

佢應該比好多she女放過飛機彈過..等等 極可能連c9呀嬸都唔so佢.. 好可憐

===============================================================

可能就係佢約果個女仔出到黎唔SO 佢, 所以就開始係度唱人平衡返佢個弱小的心....OH .. 好可憐呀佢...

• jamescaterham replied at 2012-03-10 12:00 pm

廿幾男 replied at 2012-03-10 11:43 am

she女收皮啦

你唔係好大支野既咩? 而加無野講啦? 白痴仔

• 臭西轉行做企街啦

• 世上冇港女港男,lum你既,始終對你時變身做綿羊

黑人留言也可恨,這人用nick先俾你玩到,用黑名開post,一樣無可奈可,黑人攻擊,如把持一個應為自己行為及言論合理,何以黑人?你不是應為自己岩嗎?那麼應該表陽你吧?定係,你一開始已經否定自己,疑惑自己

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 2:06 pm

臭西轉行做企街啦

唔記得同大家講我做鴨

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 12:19 pm

臭西she女

我係臭 J 賤男無人能及

• Darkangels replied at 2012-03-10 2:35 pm

世上冇港女港男,lum你既,始終對你時變身做綿羊

黑人留言也可恨,這人用nick先俾你玩到,用黑名開post,一樣無可奈可,黑人攻擊,如把持一個應為自己行為及言論合理,何以黑人?你不是應為自己岩嗎?那麼應該表陽你吧?定係,你一開始已經否定自己,疑惑自己

我無話我岩曬, 不過係佢自己串人先, 呢D野無得怪人. 同樣都係佢係度開POST 唱個女仔先. 篇野而加仲係R板, 你有睇過佢個POST就知, 約個女仔出黎試下佢係味無品WOO? 試咩能野? 佢一D都唔識尊重女性. 仲咩要比面佢. 你幫佢講野之前去R板自己睇下先, 睇清楚呢個人值唔值得你去幫.

• 有咩好拗...插人o個個又唔係真係舒服,比人插o個個又未必會痛

• 老實講, 你而家咪又係一樣响樹唱緊人, 你又唔係當時人, 又冇証實當時佢約果個女仔係咪响度識, 佢比果個女仔笑,你又懶鳩係正義咁撚樣, 件事係定係假又唔撚知, 我响S版玩咁耐, 呢D嘢見唔少, 人地開POST比你嘈, 你又唔入去嘈, 你又响度搞L串個場, 咁你咪捉L番佢去你個R版度嘈lor

• 人中之人 replied at 2012-03-10 5:01 pm

老實講, 你而家咪又係一樣响樹唱緊人, 你又唔係當時人, 又冇証實當時佢約果個女仔係咪响度識, 佢比果個女仔笑,你又懶鳩係正義咁撚樣, 件事係定係假又唔撚知, 我响S版玩咁耐, 呢D嘢見唔少, 人地開POST比你嘈, 你又唔入去嘈, 你又响度搞L串個場, 咁你咪捉L番佢去你個R版度嘈lor

笑鳥^•^

• She女= cheap,醜,賤

• ww replied at 2012-03-10 12:20 pm

一個溝唔到女既可憐蟲

邊個叫我

• 人中之人 replied at 2012-03-10 5:01 pm

老實講, 你而家咪又係一樣响樹唱緊人, 你又唔係當時人, 又冇証實當時佢約果個女仔係咪响度識, 佢比果個女仔笑,你又懶鳩係正義咁撚樣, 件事係定係假又唔撚知, 我响S版玩咁耐, 呢D嘢見唔少, 人地開POST比你嘈, 你又唔入去嘈, 你又响度搞L串個場, 咁你咪捉L番佢去你個R版度嘈lor

你唔知就收聲啦. 我廢事攪到個女仔條thread先開個條新thread咋, 係味唔可以開thread呀?

呀生, 係james呢位仁兄佢自己開POST, 自己爆佢約左個女仔出黎, 佢自己個樣衰個女仔笑左下佢就上黎就唱個女仔無品, 見到好笑野唔比笑嫁? 個女仔唔SO佢就上黎唱人呀? 講真應成同你出街唔一定要SO你嫁WOO, 出到黎八兩金咁我又要理你呀?

笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好, 你當你係邊個呀? on9

• 其實佢聰明D的話 可以直接當自己受傷之後上黎講,成為受害者,知所以佢選擇用攻擊方式,佢<形容>的確錯唔哂,因為講真,你咩外型都有權利選擇心頭好,尊重好重要,不過佢用既方式係唔太好,但你現在用同一方式亦一樣

講真係自己都持小小理據,又唔係一開口只係吊人,如果你黑名其實無人理你,黑名已經輸,輸左俾自己,否定自己行為

佢上黎同呢個方法去講呢件事,我估計佢為左要維持自己一點點尊嚴,但用錯了方式,有時心計,先收到如期效果

下次有同樣事,你寧願更加用受辱的人為主題,包裝成受害者,甘先更多人十卜果位J 先生

• 都唔知你講咩...

• 而加無人要支持果位J先生WOO. 你知唔知發生咩事呀?

Log in to reply