當你無野值得我留戀既時候,我可以點?

• 去到呢個地步真係好無耐,一次又一次忽略我既感受,已經對你絕望了

• hi

can chat in msn?

[email protected]

• 或者你可以試下退後一步~睇下成個世界

• 大聲叫發洩下舒服 D ~~~^^

• 我剛剛都放棄左無野值得我留戀既人,而家有 D 後悔~~~~~55555555

• 咁…你可以放低呢個人,去搵返自己囉!

• passaway replied at 2012-03-07 10:01 pm

---------------------------------------------------------------

我剛剛都放棄左無野值得我留戀既人,而家有 D 後悔~~~~~55555555

===============================================================

咁你搵返佢啦

• 如果吾能夠互相體諒,大家都係掛住投訴,咁其實妳同佢有咩分別?

• Zionbe replied at 2012-03-07 10:03 pm

---------------------------------------------------------------

咁…你可以放低呢個人,去搵返自己囉!

===============================================================

嗯,我好多時都錫住佢,我珍惜過,不過佢對我越黎越差,完全同初相識兩個人

• 令起心肝, 改善自己搵過個更愛你既人LOW, 又唔係得佢一個男/女人

MMM 去睇

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=7233739&extra=page%3D1

我的愛情故事 - 我遇見了她(完)

睇到眼濕濕, 愛係相方既, 有時唔好既事未必會帶黎唔好既結果, 果個人對人對事既態度都好好. 睇完唔知幫唔幫到你D咩, 不過我睇完之後佢幫我解左一個結, 比左個希望我..

唔好唔開心, 同唔好做傻事.. 個世界仲有好多野等你去ENJOY 等你去發掘. 加油!

• 心淡 replied at 2012-03-07 10:03 pm

passaway replied at 2012-03-07 10:01 pm

我剛剛都放棄左無野值得我留戀既人,而家有 D 後悔~55555555

咁你搵返佢啦

可能會! 可能唔會要細心睇睇先
    ~~^^

• Sam replied at 2012-03-07 10:03 pm

如果吾能夠互相體諒,大家都係掛住投訴,咁其實妳同佢有咩分別?

無分別,所以一齊容易相處難

• 心淡 replied at 2012-03-07 10:06 pm

Zionbe replied at 2012-03-07 10:03 pm

嗯,我好多時都錫住佢,我珍惜過,不過佢對我越黎越差,完全同初相識兩個人

你自問盡左力, 咁都唔係你既問題無野後悔呀, 佢無左一個好愛佢既人, 係佢損失姐. 乖啦. 直極D啦, 有兄弟/姐妹撐你WOO

• 心淡 replied at 2012-03-07 10:06 pm

Zionbe replied at 2012-03-07 10:03 pm

因為你係佢心中既地位已經俾人取代咗!係時候要放開呢個人,可能會有更好嘅效果!

假如你係女仔,我提議你睇下"壞女人有人愛"呢本書!

• 多謝你嘅坦白,呢次係我玩she咁耐已黎第一次用alias,亦係最後一次,說最後的再見祝早日搵到至愛

• 心淡 replied at 2012-03-07 10:08 pm

Sam replied at 2012-03-07 10:03 pm

如果吾能夠互相體諒,大家都係掛住投訴,咁其實妳同佢有咩分別?

無分別,所以一齊容易相處難

既然係咁點解將責任擺哂係對方身上

• cycleincircle replied at 2012-03-07 10:07 pm

令起心肝, 改善自己搵過個更愛你既人LOW, 又唔係得佢一個男/女人

MMM 去睇

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=7233739&extra=page%3D1

睇到眼濕濕, 愛係相方既, 有時唔好既事未必會帶黎唔好既結果, 果個人對人對事既態度都好好. 睇完唔知幫唔幫到你D咩, 不過我睇完之後佢幫我解左一個結, 比左個希望我..

唔好唔開心, 同唔好做傻事.. 個世界仲有好多野等你去ENJOY 等你去發掘. 加油!

你段野長到無朋友,睇極都睇唔完@@

• 沒完沒了。。。。,。

• 心淡 replied at 2012-03-07 10:49 pm

cycleincircle replied at 2012-03-07 10:07 pm

令起心肝, 改善自己搵過個更愛你既人LOW, 又唔係得佢一個男/女人

MMM 去睇

你段野長到無朋友,睇極都睇唔完@@

我講條link既post

• 禽晚已經過左我容忍既極點,講極都係咁,放你去你既森林,自由自在好過啦

• 有人在嗎?

• 你未瞓?我發惡夢醒左

• 唔好想太多啦~~~~^^

• 到你真係心淡時候,妳就會自自然然忘記過去,等待新的來臨

• 始終都有付出過,好難唔傷心喎

• 我明白.但事已致此,有何辧法?

• 我會接受,既然一個人唔會反省自己所做既一切,旁人點講都唔明,損失既只有佢自己,我祝佢好運

• 心淡 replied at 2012-03-08 2:17 am

我會接受,既然一個人唔會反省自己所做既一切,旁人點講都唔明,損失既只有佢自己,我祝佢好運

你識咁諗咪得囉~~~~~^^

• 人生離離合合,睇你典睇同看待姐~~~~~^^

• 我好珍惜段關係,以前都會約下啲she男食下飯,知佢唔鐘意我都無見,只係有一次突發見過,但佢又成日擺明俾我睇佢識女,話對我有幾専一,對我有幾好,啲行為表現哂出黎,口不對心

• 可能你一直濛在鼔裡,而家醒返睇清楚佢,妳慶幸先岩~~~~~~^^

• 多謝你

• 心淡 replied at 2012-03-08 2:26 am

我好珍惜段關係,以前都會約下啲she男食下飯,知佢唔鐘意我都無見,只係有一次突發見過,但佢又成日擺明俾我睇佢識女,話對我有幾専一,對我有幾好,啲行為表現哂出黎,口不對心

===============================================================感情等於買六合彩,有d人一買就中,有d人一世都唔中,慢慢黎,總有人會珍惜你,舊既唔去,新既唔黎

• 睇完你最後果句我個心舒服左,瞓得著啦,good night

• 上得嚟多數係悶人,少数係有心結,大家陪大家姐,多咩謝丫~~~~~^^

• good night^^

Log in to reply