大家有無覺得這兒的人越是主動說明自己有專上學歷,人格就越低賤

• 如題

• 唔覺

低學歷仲賤, 又無錢

• 版主係自卑定唔抵得人地高學歷?

• 學歷高低不耐都唔係同人格掛釣既

唔可以以偏概全

只要相信﹕呢個世界乜人都有

• Joanna replied at 2012-03-02 6:43 pm

---------------------------------------------------------------

學歷高低不耐都唔係同人格掛釣既

唔可以以偏概全越係主

===============================================================

當然啦! 所以我講越係主動同人講的人, 其實張範圍減細好多.

奇在寫明在標題上的人, 普偏講說話同找的..要求的都出奇賤格

• Agreed!

• 何出此言?朋友冇分貴賤

• 所以我成日都同人講我係死窮鬼黎 LOL

雖然我都真係死窮鬼 XD

• 窮鬼搵食團!報到!

• Joanna replied at 2012-03-02 6:43 pm

---------------------------------------------------------------

學歷高低不耐都唔係同人格掛釣既

唔可以以偏概全

===============================================================

Agreed x 2

學歷高並不一定好教養, 學歷低並不一定粗魯

很多女人會以貌取人, 這是此地的文化. 因關係不是認真用心去開始 ...

• 有無錢唔係問題, 讀書多定少都唔係問題, 但自稱高學歷而諗住用這個原因去令人感覺佢有一定文化修養, 但反過來這些人的言行表現出來係有損讀書人型象更打算用有學識的背境去騙人對佢有道德既做法真係好低等

• 我覺得太多狗公係度吹噓, 佢地好多都有條件去選特首又或者電影男主角, 夠料唔使係度等運到.

• 做狗公係佢自己選擇, 四維都有成人區比佢地搵佢要搵同發洩對象, 但係佢地唔只去咁少都唔奇, 仲要搞堆唔係成人區的地方, 有時會用盡心計去呃去騙人地, 有心算無心更賤係有時有新人唔清唔楚就比左機會班賤精去呃見面呃聯絡, 成年人唔等如無機會比人騙, 周不時牛唔打算飲水, 但就比賤人引佢呃佢去落搭, 如果果d真係有心等人呃佢的人自然會搵人氹佢啦! 正常地方比唔正常人搞到唔正常就大大聲講這個地方根本就係唔正常, 咁做同在一個清潔的公眾地方痾屎之後就用人講這個地方本來就係有屎無分別..

• andrewwong225 replied at 2012-03-02 8:40 pm

我覺得太多狗公係度吹噓, 佢地好多都有條件去選特首又或者電影男主角, 夠料唔使係度等運到.

笑左 :p

• happy replied at 2012-03-02 9:04 pm

andrewwong225 replied at 2012-03-02 8:40 pm

我覺得太多狗公係度吹噓, 佢地好多都有條件去選特首又或者電影男主角, 夠料唔使係度等運到.

笑左 :p

係咪先, 一見有女網友寫想搵人識, 即刻變身好似超人既身型同智慧, 其實一睇就知係幾打宅男而已....佢地可能幾日就要換MSN地址一次...

• 果條jayychou 同onceinbluemoon仲賤過合眼緣條狗餅

• 有錢就得啦,話九知佢

• 開心少女組 replied at 2012-03-02 11:12 pm

有錢就得啦,話九知佢

佢地可能諗住食免費餐, 錢, 車錢就有...

• 我覺得太多狗公係度吹噓, 佢地好多都有條件去選特首又或者電影男主角, 夠料唔使係度等運到.

係度=冇料?

係度=等運到?

• 開心少女組 replied at 2012-03-02 11:12 pm

有錢就得啦,話九知佢

要你有樣有身材年齡又細先得, 不過重點係唔該你自己似男人多d定女人多d 先啦

• Agree, I met one recently, what a jerk

• 大弟 replied at 2012-03-02 11:33 pm

係度=冇料?

係度=等運到?

你係度咁多年係想話比人知你無料定仲等緊運到?

仲有你覺得有咩運可以等

• stella replied at 2012-03-02 9:00 pm

做狗公係佢自己選擇, 四維都有成人區比佢地搵佢要搵同發洩對象, 但係佢地唔只去咁少都唔奇, 仲要搞堆唔係成人區的地方, 有時會用盡心計去呃去騙人地, 有心算無心更賤係有時有新人唔清唔楚就比左機會班賤精去呃見面呃聯絡, 成年人唔等如無機會比人騙, 周不時牛唔打算飲水, 但就比賤人引佢呃佢去落搭, 如果果d真係有心等人呃佢的人自然會搵人氹佢啦! 正常地方比唔正常人搞到唔正常就大大聲講這個地方根本就係唔正常, 咁做同在一個清潔的公眾地方痾屎之後就用人講這個地方本來就係有屎無分別..

agree~ !!

我就係一個樣版嘞!踩中一舊屎中屎仲當係寶~~哎

• 你係度咁多年係想話比人知你無料定仲等緊運到?

仲有你覺得有咩運可以等

人地有冇料關你事咩?

我有事求你咩?

我要你比運我行咩?

我真係忍唔住衷心講句~~~~你真係9唔搭8!!!

• 多謝出面係咪都留msn的賤人啦

有左佢地, 唔亂留msn的狗公就變成寶

• 仲有丫...我黎唔黎唔能洗你批架?咪能on99啦~

• 大弟 replied at 2012-03-02 11:33 pm

係度=冇料?

係度=等運到?

我唔係話咩喔, 比個example 你睇吓, 你比D意見黎聽吓

quote+++

36 Decent smart good looking, sporty strong build, gentle and open mind with sense of humour, stable mgt work, seeking for accompany and excitment with devent nice gals or lady in lonely time, coffee, hang around, movie, hugs, kiss, sex, anything goes......casual relationship, sp, sl....whatever...lets have a coffee and see? MSN [email protected]

unquote+++

• 大弟 replied at 2012-03-02 11:52 pm

仲有你覺得有咩運可以等

人地有冇料關你事咩?

我有事求你咩?

我要你比運我行咩?

我真係忍唔住衷心講句~~~~你真係9唔搭8!!!

我係咪9唔搭8睇你反應咁勞氣就知你睇得明明白白

你講左兩個係度既原因, 先說係度=無料, 或等運

係你先評係度既人, 我都係問d你大聲講唔關人事既野,

仲有我知你無事求我, 唔知你為咩咁講

其實你大可以唔理我問你野, 個個都係吹水, 唔知你做咩咁勞氣仲鬧人on99

• 大弟唔好勞氣, 你正講得好好就係個個上來都唔洗人批先咁多人妖同狗公

• 你係度咁多年係想話比人知你無料定仲等緊運到?

仲有你覺得有咩運可以等

吊埋你條能樣先訓~

你睇下上面2句係咪好有攻擊性?

你唔客氣時我亦唔會客氣!!!

係甘啦~

• stella replied at 2012-03-03 12:10 am

大弟唔好勞氣, 你正講得好好就係個個上來都唔洗人批先咁多人妖同狗公

點都好, 香港係言論自由既地方,

• 大弟 replied at 2012-03-03 12:14 am

仲有你覺得有咩運可以等

吊埋你條能樣先訓~

你睇下上面2句係咪好有攻擊性?

你唔客氣時我亦唔會客氣!!!

係甘啦~

你高興可以點邁都得因為網上人生攻擊係無料既人的強項,

問題係你第一個留言根本自打咀巴而唔係我有心揪你後腳,

你嬲係因為你之前既留言講果兩犯野係出自真心,而你真係咁諗,

同時你比人問同一樣野就火起因為真係講中你果兩犯野,

其實有咩可能唔中, 因為你口出你心, 而你份人火氣勁, 只要感覺唔知點應對惡左先,

就因為你係咁先要咁多年都等運到

我真係講左d令你唔開心既野, 真心的唔好意思, 但好肯定我當你係老友先咁講

大家食過咁多次飯飲過咁多次酒其實係朋友, 只係唔想傷和氣就係咁先了

你想真我是敵是友先咁同你講野啦

• 麻煩收番句唔好意思,我唔受呢套,既然見過幾次點解要甘講野先

大家有共同朋友,下次有你去既地方麻煩單聲,我最多唔去,講晒!

• 男人要有氣量比較好 ^^

• hi

唔係要有膊頭咩?hahaha~~

• norman replied at 2012-03-05 10:12 am

hi

唔係要有膊頭咩?hahaha~~

邊個要?

• 係某人果個要唔落啫!

• 唔覺,冇關的

• 個個講野都好正氣咁啵!!

不過最好唔好講一套做一套就得咖啦!!

• 有邊個會先講自己係衰仔,之後去識女仔

如果真係有講一套做一套,佢地只係會覺得無奈

• norman replied at 2012-03-05 10:32 am

係某人果個要唔落啫!

Oh,唔明..算啦唔諗

• stella replied at 2012-03-05 11:02 am

有邊個會先講自己係衰仔,之後去識女仔

哈哈!!呢樣野只有佢地自己先知啦!!

• stella

我係話,講男人要有膊頭呢句話果個男人,佢個膊頭先要唔過呀!

• norman replied at 2012-03-05 11:11 am

stella

我係話,講男人要有膊頭呢句話果個男人,佢個膊頭先要唔過呀!

sorry,無印象係咩人講

其實唔好咁在意^^

• jcww223 replied at 2012-03-05 11:07 am

stella replied at 2012-03-05 11:02 am

有邊個會先講自己係衰仔,之後去識女仔

哈哈!!呢樣野只有佢地自己先知啦!!

你講野真係有技巧,講左同無講一樣^^

但你自己唔係就得

• 大家覺唔覺我真係精神有d問題?

• Stella:

病向淺中醫,快d睇醫生la

呢味野越早醫,越有機會康復

• stella

你又係d不問世事既人黎?

• Stella,

好似妳個主診醫生開左thread搵妳播!

• 我同stella分左手,除左佢有精神病外,佢仲有病病,攪到我要睇醫生,醫左三年都未好!大家小心呢條淫娃!

Log in to reply