徵求有質素, 有學歷的理想女朋友, 有興趣入黎傾下!

• 本人是一名從事專業行業的人士, 170 高, 樣子ok靚仔, 大專畢業, 月入過萬, 單身, 喜歡做運動, non-smoker, 識煮野, 有禮貌, 有教養, 有風度, 只因工作長期太忙, 無時間結識女性朋友, 現想尋找一名有禮貌, 有學歷, 有質素, 樣子普通的理想女朋友, 認真地拍拖, 有興趣女士入黎傾下又或者add my msn: [email protected]

• 工作時間好悶, 無野做, 有無女士想搵男朋友, 可以同我傾下計?

• 有無人可以傾下計?

• 搵個人應下都無--.--, 唉

• 有無女士可以傾下計?

• 咁究竟你係因工作長期太忙 or 工作時間好悶, 無野做?

都唔知你邊句先真...

• 梗係冇人應啦,一陣又話工作時間長,一陣又話好悶冇野做,我係女都諗下邊句真丫,haha

• phobe:

phobe 12:38pm feb 23, 2012

咁究竟你係因工作長期太忙 or 工作時間好悶, 無野做?

都唔知你邊句先真...

=======================================

我好少時間得閒, 難得今日得閒無咩野做, 咪上黎搵下女朋友, 我本身工作係一個好繁忙既男士, 長期都無咩時間去識女仔, 所以咪上黎試下搵下女朋友, 我句句都係真既

• 我得今日先得閒, 因為工作伙伴出晒trip^^, 平時忙到死, 淨係今日先得閒識下女仔, 所以我無講大話^^

• oic....你不如試下玩吓ecfriend啦,果度都係一個渠道識吓女仔,仲可以post埋相tim~~

• phobe:

我唔鍾意玩d交友網站, 況且又唔鍾意係網上post相, 我鍾意玩msn多d, 上黎都係試下識女朋友, 識唔到都無法, 唯有認命, 孤獨終老

• 本人是一名從事專業行業的人士, 30歲, 170 高, 樣子ok靚仔, 大專畢業, 月入過萬, 單身, 喜歡做運動, non-smoker, 識煮野, 有禮貌, 有教養, 有風度, 只因工作長期太忙, 無時間結識女性朋友, 現想尋找一名有禮貌, 有學歷, 有質素, 樣子普通的理想女朋友, 認真地拍拖, 有興趣女士入黎傾下又或者add my msn: [email protected]

• 見工 !?!?

• 有無女士想找1朋友, 入黎傾下

• 有無女士想找男朋友, 入黎傾下

• 有無人可以傾下計?

• 有無女士可以傾下計

• 版主, 點解要係度識人?

• 天上如是:

因為我鍾意係呢度試下識女朋友, 無點解^^

• 咁鬼長氣,post左人哋啱自然會入黎傾啦!

況且你條件都唔係好啫,(170 高, 樣子ok靚仔, 大專畢業, 月入過萬)

男人170算矮,大專畢業即是大學畢業? 月入過萬即是唔夠兩萬?

其實呢d本來冇乜關,弊就弊在你咁既條件,仲要求有學歷,有質素既女朋友!

點樣先至叫做有學歷?點樣為之有質素?質素又係指邊方面?

• candy replied at 2012-02-23 3:55 pm

---------------------------------------------------------------

咁鬼長氣,post左人哋啱自然會入黎傾啦!

況且你條件都唔係好啫,(170 高, 樣子ok靚仔, 大專畢業, 月入過萬)

男人170算矮,大專畢業即是大學畢業? 月入過萬即是唔夠兩萬?

其實呢d本來冇乜關,弊就弊在你咁既條件,仲要求有學歷,有質素既女朋友!

===============================================================

其實好易分, 好似你咁講野的態度就係無質數啦!

• victor, 你月入己多萬先?

• victor 3:58pm feb 23, 2012 candy replied at 2012-02-23 3:55 pm

---------------------------------------------------------------

===============================================================

----------------------------------------------------------------

如果唔係咁講野,又點睇得出你冇品呢?

乜嘢係教養?你識唔識?

哈哈~~~

• Victor:

victor 3:58pm feb 23, 2012

candy replied at 2012-02-23 3:55 pm

================================================================

請唔好扮係版主, 假冒我去回覆人

• candy:

victor 3:58pm feb 23, 2012 candy replied at 2012-02-23 3:55 pm

----------------------------------------------------------------

乜嘢係教養?你識唔識?

哈哈~~~

========================================================

頭先覆你果句, 唔係我黎, 我係一個有教養既男人, 唔會隨便話人

• victor 4:05pm feb 23, 2012 candy:

victor 3:58pm feb 23, 2012 candy replied at 2012-02-23 3:55 pm

乜嘢係教養?你識唔識?

哈哈~~~

========================================================

頭先覆你果句, 唔係我黎, 我係一個有教養既男人, 唔會隨便話人

-------------------------------------------------------------

為表示你既誠意/誠信,

咁唔該你出nickname/login囉~

• 有教養既男人面對野蠻女人也不會挑事端,唔會隨便話人

• candy:

candy 3:55pm feb 23, 2012

=========================================================

我本身月入過兩萬以上做專業行業既人士, 至於有要求搵一個有學歷既女朋友, 係因為我想我女朋友同我一齊進步, 步伐一致, 有共同的見識, 同我唔會距離太遠, 我附認自己既身高比一般男仔係矮, 但唔代表呢個問題會對將來既女朋友溝成甚麼影響, 而我鍾意理想既女朋友係細細粒, 矮果類型, 對我既高度無甚麼影響, 我只有大學畢業, 想搵一個有質素既女仔係指有教養, 有禮貌, 孝順父母, 有肥肥地身材, 但絕對唔係靚女, 我個人比較重女仔既脾氣及個人修養

• candy replied at 2012-02-23 4:09 pm

victor 4:05pm feb 23, 2012 candy:

乜嘢係教養?你識唔識?

哈哈~~~

-------------------------------------------------------------

為表示你既誠意/誠信,

誠意係為有誠意的人奉上,而你叫我出nickname你自己又唔係

• celine:

victor, 你月入己多萬先?

=========================================

我月入兩萬以上, 你呢? 你又做咩野工作?

• 冒牌victor:

victor 4:10pm feb 23, 2012

有教養既男人面對野蠻女人也不會挑事端,唔會隨便話人

=====================================================

唔該你唔好扮我, 難得有人肯同我傾計, 請你離開此版!!我先係版主

• 冒牌victor:

candy replied at 2012-02-23 4:09 pm

victor 4:05pm feb 23, 2012 candy:

乜嘢係教養?你識唔識?

哈哈~~~

為表示你既誠意/誠信,

誠意係為有誠意的人奉上,而你叫我出nickname你自己又唔係

==================================================

唔好再扮我--.--, 唔該!! 你再扮, 我用真正login name出post, 你再唔走既話

• candy:

好對唔住, 話你果個人, 唔係我黎, i am very sorry.

• celine:

are u here?

candy:

are u here?

• 比人攪到d人走晒, 唉--.--

• 唔通月入兩萬以上既男人, 都會比女人歧視--.--

• 有無女士可以傾下計?

• 好悶, 有無人可以係度傾下計?

• 你自己玩咪得囉~

• candy:

你做咩工作?

Log in to reply