本人認同唐英年是一個心地善良的好男人

• 咁又點呢?

• 好多人批評佢老婆的外貌,甚至好多人質疑佢為左乜嘢娶呢個老婆?

• 我絕對相信佢當初真係中意呢個人女人先會娶她.

• Maybe, who knows? Yet definitely not a suitable candidate for CE.

• 是一個心地善良的好男人,只係太7...

• hard2forget 7:27pm feb 17, 2012

Maybe, who knows? Yet definitely not a suitable candidate for CE.

===============================================================

呢個認同!

• 佢唔同馬英九,董建華,曾蔭權.

雖然美國總統克林頓都係咁.

• 佢下杷鼻哥都咁大,果導都應好巨大

• 男人婚外情一定有好多借口,唐英年唔可以話因佢老婆唔靚,所以梗係有冇婚外情囉.

因為佢老婆不嬲都係咁上下樣,一定唔會係呢樣嘢.

• 絕不認同唐英年是一個心地善良的好男人~~~~~~~~~~~~~~~~~~^^

只認同唐英年是一個蠢、冇膊頭、冇腰骨、自私的好男人~~~~~~^^

• 心地好去做東華三院總理

捐D紅酒出來拍賣幫吓窮人

咪做CE累人啦

• 阿嬋 replied at 2012-02-17 8:07 pm

---------------------------------------------------------------

心地好去做東華三院總理

咪做CE累人啦

===============================================================

好 ! 但唔讚成~~~~@@

你估做東華三院總理咩都唔駛做呀?容乜易係廣華醫院地下下面起個唐宮,東華東院地下下面起 CLUB HOUSE 嫁~~~~~~~@@

僭建單野都搞唔掂,典面對政治、民生、經濟問题呀!~~~~~^^

• passaway replied at 2012-02-17 8:17 pm

---------------------------------------------------------------

阿嬋 replied at 2012-02-17 8:07 pm

心地好去做東華三院總理

咪做CE累人啦

好 ! 但唔讚成~~~~@@

你估做東華三院總理咩都唔駛做呀?容乜易係廣華醫院地下下面起個唐宮,東華東院地下下面起 CLUB HOUSE 嫁~~~~~~~@@

僭建單野都搞唔掂,典面對政治、民生、經濟問题呀!~~~~~^^

超~你知唔知醫院地庫嗰層多數要嚟做乜架?喺醫院地底僭建得乜吖?要嚟日後佢做鹹魚時'入住'咩?

• 佢講大話,以後我地點教小朋友?

• 好在你無人嫁都無兒女,否則為就為禍

• hknewsgroup 8:45pm feb 17, 2012

佢講大話,以後我地點教小朋友?

咁你又說得對!

• 佢老婆講說話都唔得大體,唔好以做特首夫人.

• 好在你無小朋友 :)

唔洗佢學壞

• 佢老婆講多左,咁只顯得佢老公更差.

唔識講說話,講少d錯少d.

• 但係唐太可以寬容的原謜在感情上有決失的老公, 係女性的光榮, 所有女人應該好好學習

• 佢哋12歲已認識,童年,少年,青年,中年,現已步入老年,咁多個階段,真係唔簡單.

唔係搞到家變,咪當佢老公叫雞囉.

自己知自己事,個老公條件又咁好,身分地位有番咁上下,仲分分鐘做特首夫人,梗係包容得過啦!克林頓個老婆又靚又本事,表面上都做到包容囉.

唔係個個男人都值得女人包容既!

劉鑾雄個女朋友冇正式老婆身分,都包容囉.

何生d老婆個個都好識得容囉.

係咪好光榮呢?

哈哈哈哈~~~~~~~

• //劉鑾雄個女朋友冇正式老婆身分,都包容囉.

包容有億億聲

唔包容,食自己

呢d叫包容咩?

同唐唐話自己無講大話一樣

Log in to reply