請尊重女士, 謝謝!

• 今日,好彩有網友(Alias: dd_tt)相告,方知道我原本個ad給他人盜用。

其實我在此並非想澄清我個原創ad嘅真偽,而係盜用人冒用我名義去用粗口辱罵女士,包括我朋友,恕我不能容忍。

我深信來到這網頁瀏覽都係成年人,都係成熟思想,無需意氣用事,再者,用粗言穢語責罵女人實在是流氓所為,有失男士應有嘅氣量同風度,我最睇不過眼,也影衰我們男士。

如果各位女網友曾經受人用我名義而遭受粗口辱罵,我在此誠向各位道歉,雖非我之過,但我都有責任為我自己名義去補償妳們的損失。

萬分致歉,誠謝各網友告知與支持

• 忽然間氣氛好凝重咁既,發生過事?

• 我有個問題放係我心入邊好耐...

我男朋友成日用粗言穢語責罵我...

佢係咪唔愛我了?

• watergrassbaby replied at 2012-02-16 6:10 pm

---------------------------------------------------------------

我有個問題放係我心入邊好耐...

佢係咪唔愛我了?

===============================================================

只能說佢對你o既能耐差不多到達臨界點

• OliviaBlue replied at 2012-02-16 6:08 pm

---------------------------------------------------------------

忽然間氣氛好凝重咁既,發生過事?

===============================================================

哦, 無乜特別, 只係我唔抵得人地抄james個ad, 所以幫佢出聲而受到他人"粗言相勸"啫, 冇事冇事

• watergrassbaby replied at 2012-02-16 6:10 pm

佢係咪唔愛我了?

男人點都唔可以用粗口鬧女人!!

但你都睇下佢係咪真係講笑或者係自少養成說話惡習, 還是真係要鬧你? 前者情有可原, 後者絕對不能原諒

佢係咪唔愛我了?

佢愛唔愛妳其他人不好說,不過如果佢成日用粗言穢語責罵妳,咁佢就真係唔多尊重妳囉~

• 算啦james, 唔駛咁嚴重, 呢D麻甩佬我親眼見唔少啦, 我駛介意?!

但都多謝你幫我講說話! 錫你!

• dd_tt replied at 2012-02-16 6:14 pm

哦, 無乜特別, 只係我唔抵得人地抄james個ad, 所以幫佢出聲而受到他人"粗言相勸"啫, 冇事冇事

希望一人出一分力,令呢度更和諧,唔會再咁多怨氣啦

• jamesjordon,

WELL DONE!!

絕對係君子所為,

i like!

• 我都撐你呀JAMES兄

Log in to reply