同佢一齊好開心,但......

• 佢似係想擁有我 (或者係是旦一個女人) > 真心愛我 

佢份人, 好惡吓...... 講左一d佢唔喜歡的話/身體久安時, 佢會先黑面, 再串我/俾說話我聽. 

.

• 開始唔知自己同佢係咪可以長久......

• 若然你覺得難受..點解唔同佢講下?

• 我知道. 佢唔改......就連我同佢講我唔想見到佢同佢 d ex 不停有聯絡......佢答我: 我唔覺有問題. 你唔接受, 我無計. 我唔會答應我唔會同佢地傾計喎

• 個男既好自私...都唔尊重你..你可能係佢其中一個jar..

想擁有你, 唔等於愛你/好愛你ka~

• 咁你同你d ex傾囉...仲要專登比佢知..

以牙還牙...佢問你..你咪一樣咁樣答番佢

第二方法..繼續忍...如果你feel可以同佢長久既話

• 咁我又唔覺得佢當我係"其中一個". 起碼我見了家長......

• 試過啦......佢唔 care . 佢話:我信你,同你知自己做緊咩就得.

• 咁型..好玩大d...你去朋友到住一日...

佢打黎你唔好聽..由佢..我就唔信佢信你咁既地步

不過可能會吵大鑊...玩得就要預左會有呢一步......

• 佢之前一早講明 . 咁一定分手.

• 咁無計..又要馬兒好..又要馬兒不吃草

唯有得個忍字..忍到你要爆既時候...

• 同佢一起唔算耐......樣樣都好合得來....但近日, 好似關係差左.....話題少左.......

• 玩大d...就唔駛去朋友到住一日, 講分手la...玩最大~

唔好指意佢會變, 一係走, 一係忍

無得救,根本人地就係食住你,應一應果隻ar~

• 無得救,根本人地就係食住你,應一應果隻ar~ <<---- 完全 agree!!!

• 係..佢跟本睇死你唔會做d對佢唔住既事...你都係算吧啦

死症...

• Please love yourself more

He has not care of your feeling

• 今日, 佢己經有好多改變. 為的是不想我離開. 只是, 我知道他只是在忍我......而不是接受我.......

• Hi

• 女兒紅 replied at 2012-02-15 11:45 pm

---------------------------------------------------------------

今日, 佢己經有好多改變. 為的是不想我離開. 只是, 我知道他只是在忍我......而不是接受我.......

===============================================================

時間過得好快,咁就年幾喇喎,加油喇

• 點加油? 我跟他又再停步!

• 女兒紅 replied at 2012-02-16 12:15 am

---------------------------------------------------------------

點加油? 我跟他又再停步!

===============================================================

我相信係因為你地唔夾先會咁,只能說真係有啲可惜

• 其實好明顯佢係食住你,你又好似唔想走,見左家長又點呀,佢一樣可以出去玩,出面大把人洗唔洗為左E D人咁呢

• 女兒紅 replied at 2009-11-12 12:45 am

咁我又唔覺得佢當我係"其中一個". 起碼我見了家長......

it's nothing............all his ex- may be having the same experiences

• 女兒紅 replied at 2009-11-12 12:32 am

開始唔知自己同佢係咪可以長久......

trust your feelings

women's 6th sense is often right

• 女兒紅 replied at 2012-02-16 12:15 am

點加油? 我跟他又再停步!

Stop, then.....

• LoneLone12325 replied at 2012-02-16 12:43 am

其實好明顯佢係食住你,你又好似唔想走,見左家長又點呀,佢一樣可以出去玩,出面大把人洗唔洗為左E D人咁呢

agree x 1,00000000000000000000000000000000000000000000000000

• 其實佢都對我好好~ 但總覺得~~佢唔係結婚的對象... ...

• 女兒紅 replied at 2012-02-16 10:10 pm

其實佢都對我好好~ 但總覺得~~佢唔係結婚的對象... ...

你已知佢唔係你諗結婚果個,而且你係想結婚口既,你唔應該再同佢係一齊

• 女兒紅 replied at 2009-11-12 12:39 am

我知道. 佢唔改......就連我同佢講我唔想見到佢同佢 d ex 不停有聯絡......佢答我: 我唔覺有問題. 你唔接受, 我無計. 我唔會答應我唔會同佢地傾計喎

我都是好難接受到女朋友去同 ex 有接觸 亦開過聲唔想佢咁做,

但和她開始時已經知道她是這樣 而她盡量避免和他們單獨出街 亦會一定通知我

其實這點只是比你好一些 但我就不會再和 ex 有任何聯絡 就算有多愛多掛念

• mingo replied at 2012-02-17 1:46 am

女兒紅 replied at 2009-11-12 12:39 am

我知道. 佢唔改......就連我同佢講我唔想見到佢同佢 d ex 不停有聯絡......佢答我: 我唔覺有問題. 你唔接受, 我無計. 我唔會答應我唔會同佢地傾計喎

我都是好難接受到女朋友去同 ex 有接觸 亦開過聲唔想佢咁做,

但和她開始時已經知道她是這樣 而她盡量避免和他們單獨出街 亦會一定通知我

其實這點只是比你好一些 但我就不會再和 ex 有任何聯絡 就算有多愛多掛念

如果係EX 點解仲要搵,唔應該再咁樣

• LoneLone12325 replied at 2012-02-19 1:45 am

都系老土一句, 我分得好清什麼叫朋友什麼叫情人.....

其實是會令到另一方擔心 (我都好同意唔應該搵)

• mingo replied at 2012-02-19 2:13 pm

LoneLone12325 replied at 2012-02-19 1:45 am

都系老土一句, 我分得好清什麼叫朋友什麼叫情人.....

其實是會令到另一方擔心 (我都好同意唔應該搵)

你話唔應該搵,但其實你仲鐘意佢

• 既然已經過去 就不要再聯絡好了

(愛與不愛....若愛就不會讓這份情輕易完結)

倒不如靜靜地等待另一個她出現吧!

• 女兒紅 replied at 2012-02-16 10:10 pm

其實佢都對我好好~ 但總覺得~~佢唔係結婚的對象... ...

that's the main point

Log in to reply