點分個男人真係想拍拖定淨係想食散餐

• 男士們講我知吖

• 如果 d男人做d野 係同 she 男人做d野係完全相反既 = 佢想同你認真長久去維持關係

• 睇佢比幾多時間你,而你又比幾多時間佢

• 比佢食左一次後你咪知囉,

睇下之後係床上既時間多定街上既時間多,你咪知道囉:p

• 我無見過呢度啲男人,呢度嘅男人係點架?

• Isabelle replied at 2011-12-27 10:28 pm

---------------------------------------------------------------

我無見過呢度啲男人,呢度嘅男人係點架?

===============================================================

咸濕x1000000000000000000000000000000000000

:ppppppppppppppppppp

• 噢...

• Isabelle replied at 2011-12-27 10:28 pm

---------------------------------------------------------------

===============================================================

首先, 同你飲飲食食傾下心事,但係好得意好少係街行,或冇意思拖你手

之後上床, 永遠係開房開房同開房,好似佢冇屋企住咁, 唔介意係你公司下便接你, 但最好唔比你知佢係邊度做,大時大節冇話約你去慶祝,朋友唔會介紹, 酒肉朋友反而叫埋你join一齊玩,見父母更加係大忌, 你d 電話佢好多時都 miss, 衣個關係大概半年佢一定慢慢消失,連分手都廢事講,因為係佢心中你唔算係一個正式 "女朋友"

• 中女 replied at 2011-12-27 10:35 pm

Isabelle replied at 2011-12-27 10:28 pm

首先, 同你飲飲食食傾下心事,但係好得意好少係街行,或冇意思拖你手

之後上床, 永遠係開房開房同開房,好似佢冇屋企住咁, 唔介意係你公司下便接你, 但最好唔比你知佢係邊度做,大時大節冇話約你去慶祝,朋友唔會介紹, 酒肉朋友反而叫埋你join一齊玩,見父母更加係大忌, 你d 電話佢好多時都 miss, 衣個關係大概半年佢一定慢慢消失,連分手都廢事講,因為係佢心中你唔算係一個正式 "女朋友"

WOWOOW,,,好有經驗,,中哂x100000000000000000000000000000

• 哇... 厲害

• 最緊要係擴大你係佢生活圈子的感染力, 增加自己對佢的重要性

• 中女 replied at 2011-12-27 10:35 pm

Isabelle replied at 2011-12-27 10:28 pm

How is this any different in other places?

Besides, most posts here tell girls that they want SL / SP. Lying bunch is relatively small, no?

• 我同佢出街會拖手,未上床,我知佢公司地址,

我打俾佢大部分都miss call

過左一陣打返黎把聲好似好眼瞓咁話岩先瞓緊

同佢出街無見佢拎個電話出黎同未聽過佢響...

• Isabelle replied at 2011-12-27 10:51 pm

我同佢出街會拖手,未上床,我知佢公司地址,

我做過人第3者又做過人大婆,佢邊行架

落唔落力追你 ? 如果唔係睇怕佢都係悶得滯先同你一齊

• Isabelle replied at 2011-12-27 10:51 pm

The miss calls, what time did you call him?

Just that you don't see the phone calls, doesn't mean it's not on vibrate nor silent.

Do you guys talk at night? And for how long? How many times do you see each others?

• 中女 replied at 2011-12-27 10:54 pm

Isabelle replied at 2011-12-27 10:51 pm

我做過人第3者又做過人大婆,佢邊行架

落唔落力追你 ? 如果唔係睇怕佢都係悶得滯先同你一齊

哈,以偏概全. 太忙沒有時間,或者時間夾吾到, 大把情況係咁啦.

• 我覺得係無得分....Miss call無野可以代表到喎

反而有機會分到既係佢會唔會同你傾心事

如果係為上床既話,好少會講心事囉

Log in to reply