喊到眼腫腫~~~

• Hey gal,

Don't be so sad ar....傷心/流淚係正常既,但唔好比自己長時間keep住係咁既心情,會影響你日常生活及工作既情緒~~多d揾下你既朋友玩吓,傾下.盡量釋放自己,相信我同你講既說話 : 時間可以沖淡一齊

cheers you up ^_^

• cheer up for u too

• 多謝你地呀~~

• haha...唔駛多謝我地,幫到你既人只有你自己

其他人都只可以同你分享下經驗~~

你既經歷有少少似阿周麗琪(除芯-我的如意郎君)

• 李男友 replied at 2011-12-20 10:59 am

---------------------------------------------------------------

haha...唔駛多謝我地,幫到你既人只有你自己

===============================================================

有人同我傾下計~我已經好好多~我琴晚睇...我都發覺似~~~我而家有海豚病~

• 1:25pm dec 20, 2011 李男友 replied at 2011-12-20 10:59 am

---------------------------------------------------------------

===============================================================

有人同我傾下計~我已經好好多~我琴晚睇...我都發覺似~~~我而家有海豚病~

-------------------------------------------------------------

有海豚病都唔緊要,阿除芯咪一樣好得番.關鍵就係時間.所以你要努力

• 李男友 replied at 2011-12-20 1:48 pm

1:25pm dec 20, 2011 李男友 replied at 2011-12-20 10:59 am

有人同我傾下計~我已經好好多~我琴晚睇...我都發覺似~我而家有海豚病~

-------------------------------------------------------------

有海豚病都唔緊要,阿除芯咪一樣好得番.關鍵就係時間.所以你要努力

佢而家未好返架
    ~同埋劇情發展係比起現實世界快好多仲有喎劇情gei 結果係人決定..所以到最後都係好美滿ga ma~~ ><

• 1:54pm dec 20, 2011 李男友 replied at 2011-12-20 1:48 pm

1:25pm dec 20, 2011 李男友 replied at 2011-12-20 10:59 am

有人同我傾下計~我已經好好多~我琴晚睇...我都發覺似~我而家有海豚病~

佢而家未好返架
    ~同埋劇情發展係比起現實世界快好多仲有喎劇情gei 結果係人決定..所以到最後都係好美滿ga ma~~ ><

no la...快唔快好得番完全係取決於你自己,如果你仲係不念不忘,經常性諗住佢既話,就點都冇辨法好得番呢朋友/家人都只係療程既輔助黎

• 李男友 replied at 2011-12-20 2:15 pm

佢而家未好返架~同埋劇情發展係比起現實世界快好多仲有喎劇情gei 結果係人決定..所以到最後都係好美滿ga ma ><

no la...快唔快好得番完全係取決於你自己,如果你仲係不念不忘,經常性諗住佢既話,就點都冇辨法好得番呢朋友/家人都只係療程既輔助黎

我冇諗...係佢不其然自己出現JA

Log in to reply