悶悶的...冷清清的...

• 心情很低落....跟男朋友分開結束了10個月的"戀愛"關係發覺只有我默默地愛著他...但他不是愛著我

• BEBE.,

時間不長吧,應該很快可以回復過來,

我都有一段時間單身了,

可以和你在msn頃談嗎

[email protected]

• 時間不長...但我放了很多心機同時間落呢段感情裡面...我好努力~好努力咁去建立 :(

• replied at 2011-12-17 5:27 pm

---------------------------------------------------------------

時間不長...但我放了很多心機同時間落呢段感情裡面...我好努力~好努力咁去建立 :(

===============================================================

他唔愛你..你用幾多時間同心機都無用...你只係十個月..我有段五年感情都係咁散左..佢都唔識愛人同唔識被愛..你做幾多都無用..我到衣家個心都未好番,但都唔可以傷心一世架...但要時間去沖淡,從新再開始過,你都要努力加油,我支持你...

• 人努力面對將來

明天會更好

• 沒事吧?

加油呀~ 不過真係要兩方邊鍾意, 你做既事先有意思

• masonchan replied at 2011-12-17 5:43 pm

---------------------------------------------------------------

沒事吧?

===============================================================

咪囉...單方面付出..佢都無話要.都無話鍾意你付出..你做幾多都無用,你有幾愛佢都係無用架..傷心一陣好啦..每個人所做既嘢係會有因果既..如果你係好既,一定揾到個愛你既人..

• woman replied at 2011-12-17 5:50 pm

masonchan replied at 2011-12-17 5:43 pm

沒事吧?

咪囉...單方面付出..佢都無話要.都無話鍾意你付出..你做幾多都無用,你有幾愛佢都係無用架..傷心一陣好啦..每個人所做既嘢係會有因果既..如果你係好既,一定揾到個愛你既人..

cannot agree more~

• 這幾天...無人時...眼淚就會不受控的流...喊得累了就睡著了...個感覺好辛苦~好難受~~

• 傷心一定有,但唔好傷心咁耐囉..感情係需要時間去沖淡..你都係..俾d時間自己..慢慢振作番..我都同你一樣..個心都未好番架,但都要生活架,都要開心架..唔可能傷心一世架..值得咩?...俾你傷心一陣好啦傻豬..我會支持你,祝福你..你有需要可以留個msn俾我大家傾下..有人支持下你會好d架..

• 傷心一定有,但唔好傷心咁耐囉..感情係需要時間去沖淡..你都係..俾d時間自己..慢慢振作番..我都同你一樣..個心都未好番架,但都要生活架,都要開心架..唔可能傷心一世架..值得咩?...俾你傷心一陣好啦傻豬..我會支持你,祝福你..你有需要可以留個msn俾我大家傾下..有人支持下你會好d架..

• 點解佢唔鍾意你又會同你一齊?

佢只係為左同你上床?

其實依家發現左都好丫

單方面付出,無結果

早d完都係一件好事

• woman replied at 2011-12-17 6:01 pm

傷心一定有,但唔好傷心咁耐囉..感情係需要時間去沖淡..你都係..俾d時間自己..慢慢振作番..我都同你一樣..個心都未好番架,但都要生活架,都要開心架..唔可能傷心一世架..值得咩?...俾你傷心一陣好啦傻豬..我會支持你,祝福你..你有需要可以留個msn俾我大家傾下..有人支持下你會好d架..

我知道時間係可以去沖淡...我都想開開心心咁生活.....

但係我真係好想大喊一場....... >_<

但係我仲係掛住佢 :(

• 無意思 replied at 2011-12-17 6:06 pm

點解佢唔鍾意你又會同你一齊?

佢只係為左同你上床?

其實依家發現左都好丫

單方面付出,無結果

早d完都係一件好事

我都好想知...點解!!!

佢唔仲意我~~仲迫我比佢見我屋企人...咁代表d咩呢...我真係諗唔到點解

>_< ....

• masonchan replied at 2011-12-17 5:43 pm

沒事吧?

你說得對....現在只係我白做一場....他都不欣賞~

• in that time..no body to help you...你要靠自己去處理,就算我講咩你都係掛住佢..你要同自己講..自己要點做..唔可能成世都係咁架..我咪仲傷過你..你都係十個月姐..我知你愛得好深,我咪又係愛得好深,咁點呀,都要分開.唔通痛一世咩..幸福唔一定要靠男人先會覺得幸福架.呢d觀念要改啦..有好多嘢都可以感到幸福架..例如.你生活係一個香港地方..無戰爭,無饑餓..無疾病.已是好幸福啦..你諗下d窮國家既人..無温飽,無衫著,有病無醫生睇,有戰亂..生命只係好賤咁

• love originally is an unfair game, cannot blame on anyone

• woman replied at 2011-12-17 7:07 pm

in that time..no body to help you...你要靠自己去處理,就算我講咩你都係掛住佢..你要同自己講..自己要點做..唔可能成世都係咁架..我咪仲傷過你..你都係十個月姐..我知你愛得好深,我咪又係愛得好深,咁點呀,都要分開.唔通痛一世咩..幸福唔一定要靠男人先會覺得幸福架.呢d觀念要改啦..有好多嘢都可以感到幸福架..例如.你生活係一個香港地方..無戰爭,無饑餓..無疾病.已是好幸福啦..你諗下d窮國家既人..無温飽,無衫著,有病無醫生睇,有戰亂..生命只係好賤咁

多謝你呀.... 我知道我會慢慢好起來....

[email protected] is my msn :)

• matureguy replied at 2011-12-17 7:32 pm

love originally is an unfair game, cannot blame on anyone

I know it is unfair from the beginning ... I didn't blame anyone ... but I am just feeling sad and depress ...

• if he also use heart in the relationship, he will also sad and depress

• replied at 2011-12-17 6:45 pm

佢唔仲意我~~仲迫我比佢見我屋企人...咁代表d咩呢...我真係諗唔到點解

>_< ....

咁你覺得佢係咪只係為左同你上床而同你一齊?

• matureguy replied at 2011-12-17 8:31 pm

if he also use heart in the relationship, he will also sad and depress

but I know he is not sad and depress at all .... he said he don't love me from the beginning :(

• 無意思 replied at 2011-12-17 8:48 pm

replied at 2011-12-17 6:45 pm

>_< ....

咁你覺得佢係咪只係為左同你上床而同你一齊?

我諗唔住掛...我亦都唔想係咁

• BeBe0311 ,

hi,我都想識個由普通朋友先,可以用心傾下既人~

我30,識個成熟,有禮貌既長久朋友,做個普通朋友得閒傾下食下飯咁~

可以一齊做個伴,有心識朋友add我傾下了解下先呀^^

• 生活在這裡...想搵一段真心的愛情...一點也不容易 :(

• replied at 2011-12-17 8:06 pm

matureguy replied at 2011-12-17 7:32 pm

love originally is an unfair game, cannot blame on anyone

I know it is unfair from the beginning ... I didn't blame anyone ... but I am just feeling sad and depress ...

It is unfortunate for u to meet such a heartless guy

• 當你真正明白到只在乎曾經擁有呢句說話,萬大事就會迎刃而解

• 加油

• Tinga replied at 2011-12-18 11:59 am

加油

好耐冇見@.@

• even replied at 2011-12-18 4:09 am

BeBe0311 ,

hi,我都想識個由普通朋友先,可以用心傾下既人~

我30,識個成熟,有禮貌既長久朋友,做個普通朋友得閒傾下食下飯咁~

可以一齊做個伴,有心識朋友add我傾下了解下先呀^^

而家..我個心都係好唔開心呢~~~琴晚半夜醒左...都喊左一陣 ... 又再中訓返~

• ummm 我最近都係嚴重失眠..好難得訓著..又會發夢夢到d唔開心既事..醒左..眼淚又係不自覺咁一直流...

好累好累

怎樣才能走出這個陰霾

• KEN6440 replied at 2011-12-18 10:58 am

replied at 2011-12-17 8:06 pm

matureguy replied at 2011-12-17 7:32 pm

It is unfortunate for u to meet such a heartless guy

佢前幾個月仲同我講...不如我地結婚 ... 但係而家話冇愛過我:(

• ╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 11:45 am

當你真正明白到只在乎曾經擁有呢句說話,萬大事就會迎刃而解

我想永遠擁有呢段愛情...我真係好想佢同我一齊係感到幸福...但..似是不再可能了~ >_<

• Tinga replied at 2011-12-18 11:59 am

加油

Tinga .. 多謝你呀~

• rabbitxxx replied at 2011-12-18 4:57 pm

ummm 我最近都係嚴重失眠..好難得訓著..又會發夢夢到d唔開心既事..醒左..眼淚又係不自覺咁一直流...

好累好累

怎樣才能走出這個陰霾

我呢幾晚...同你一樣~~我都好想知道點先可以放得低 :(

• 比多d時間沖淡下, 希望你地都好快冇事

• 默 replied at 2011-12-18 5:11 pm

比多d時間沖淡下, 希望你地都好快冇事

thx ar ... 不過今次不是那麼容易了...我放不開手

• 一定有更好既人等緊你, 你都識同自己講, 只係冇咁容易, 並非唔可能呢

放長d時間, 留心身邊多d野, 你就可以發掘到更多令自己開心既人同事

今年都就來過, 或者同自己講唔開心埋呢年, 下年要有個好開始

• 默 replied at 2011-12-18 5:33 pm

一定有更好既人等緊你, 你都識同自己講, 只係冇咁容易, 並非唔可能呢

放長d時間, 留心身邊多d野, 你就可以發掘到更多令自己開心既人同事

今年都就來過, 或者同自己講唔開心埋呢年, 下年要有個好開始

多謝你...不過都唔會有人愛錫我架啦 :( 就算一個我咁珍惜佢gei 男人...倒頭來都係好似發左一場白日夢咁...我真係好傷心..好心痛 ~~

日子的確不是我想像般那麼易走過.... :><:

• replied at 2011-12-18 5:47 pm

默 replied at 2011-12-18 5:33 pm

一定有更好既人等緊你, 你都識同自己講, 只係冇咁容易, 並非唔可能呢

多謝你...不過都唔會有人愛錫我架啦 :( 就算一個我咁珍惜佢gei 男人...倒頭來都係好似發左一場白日夢咁...我真係好傷心..好心痛 ~~

我個人睇法....

比你遇到一個好想同佢一齊o既人,結果未必係你想咁理想

比你遇到一個根本無可能一長相思守o既人,反而有可能o係對方身上得到你咁耐以o黎都未有過o既感覺,一種最需要o既感覺

過o左就係過o左,日子都係一樣咁,散o左唔緊要,最緊要識o係呢段關係入面,你袋o左d乜o野落袋,唔好諗住散o左係壞事,往往更好o既o係你面前你都未知

• 有時命運就係咁, 可能有人好喜歡你, 但你唔喜歡佢時, 佢就算幾有心都好

你都唔會'上心', 相反亦然

所以一定會有對自己好既人, 只係自己要求果位係點既人, 同岩唔岩心水

• ╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 6:13 pm

replied at 2011-12-18 5:47 pm

默 replied at 2011-12-18 5:33 pm

我個人睇法....

比你遇到一個好想同佢一齊o既人,結果未必係你想咁理想

比你遇到一個根本無可能一長相思守o既人,反而有可能o係對方身上得到你咁耐以o黎都未有過o既感覺,一種最需要o既感覺

過o左就係過o左,日子都係一樣咁,散o左唔緊要,最緊要識o係呢段關係入面,你袋o左d乜o野落袋,唔好諗住散o左係壞事,往往更好o既o係你面前你都未知

其實人地講得arm .. 同一個佢愛你多過你愛佢gei 人...你會好幸福~~ 如果係咁..我一定會好珍惜呢個咁愛我gei 人...但係而家...咩都冇lu~~~

呢段關係...只係令我知道...得我單一個去愛gei 愛情..真係好辛苦好無奈..亦都到最後唔會有好結果...

• 當你明白精彩比起時間上o既長短緊要..你就唔會咁講

• 默 replied at 2011-12-18 6:44 pm

有時命運就係咁, 可能有人好喜歡你, 但你唔喜歡佢時, 佢就算幾有心都好

你都唔會'上心', 相反亦然

所以一定會有對自己好既人, 只係自己要求果位係點既人, 同岩唔岩心水

我到現時為止...都未試過有一個人好喜歡我....:(

如果有..我一定會嘗試去好好的愛他~~

• 亦都有人講,最皈o既偏偏就唔係身邊o個一個

• ╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 6:49 pm

當你明白精彩比起時間上o既長短緊要..你就唔會咁講

但這次..時間短..亦都不精彩...只係傷得精彩罷了~

• replied at 2011-12-18 6:51 pm

╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 6:49 pm

當你明白精彩比起時間上o既長短緊要..你就唔會咁講

但這次..時間短..亦都不精彩...只係傷得精彩罷了~

既然係咁,有咩假值去記呢?

• 價值*

• ╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 6:52 pm

價值*

因為這一次我真係好用心去愛...亦都付出了很多在這段關係上面

• replied at 2011-12-18 6:59 pm

╮(╯╭╰)╭ replied at 2011-12-18 6:52 pm

價值*

因為這一次我真係好用心去愛...亦都付出了很多在這段關係上面

或者試試另一個角度去想, 可能係對方'走寶'

可惜既係佢, 唔係你啊

Log in to reply