其實我好懷疑she.com 有無正常人上黎

• 十年前 she 都仲係一個正常的女性網站

但自從之後變質成賤男狗公網站後

就只有一些日日條條fing 既狗公係度搵食

甚麼 SP SL , 有婦之夫,我覺得好嘔心

講真仲有正常女性會上呢個網??

我覺得呢度只剩下極品豬扒, 淫婦, 及精神兩人才會上黎

(基本我好多年無再上呢度)

事實上 she 根本人流已經越來越低 , 放任不管理政策換來成個女性網站變成咁 , 浪費了這個網名

• I am very agree you very much...

and trade girls also...

• 重有我上來, 只是 kill time, 講完就走

• 係有正常人,10%吧

• 好多賤男,粗口橫飛!

• 你好!本人41,仍單身,平時都係工作忙關係,未有認識到異性朋友,你有興趣跟我做朋友,

• 正常人都同化為唔正常人!

hahaha

• 我係!我係單身嘅,

我只係想喺呢度識番個正常人,

想搵個人同我拍下拖,

過下D正常男女朋友交往的關係,

真係一個都無!

• 呢度唔正常人多,邊會有人相信你係正常人呀!HAHA!

• 自稱自己正常既人上一個只有唔正常人才去既網站搵正常relationship ? 會唔會係一個笑話

• 搵我咩事?

你正常就好喇,黎傾下呀^^

• 正常既人係正常既社交生活已經大把機會認識朋友,駛乜上黎?

• 開頭我岩岩上來時都好正常架, 想搵女朋友, 但搵搵下, 見親個d  都唔正常, 之後由搵女友, 變左搵sp, sl , trade, etc

• Ringo replied at 2011-12-10 4:03 pm

---------------------------------------------------------------

開頭我岩岩上來時都好正常架, 想搵女朋友, 但搵搵下, 見親個d  都唔正常, 之後由搵女友, 變左搵sp, sl , trade, etc

===============================================================

藉口...

• 我唔正常

• Ringo replied at 2011-12-10 4:03 pm

---------------------------------------------------------------

開頭我岩岩上來時都好正常架, 想搵女朋友, 但搵搵下, 見親個d  都唔正常, 之後由搵女友, 變左搵sp, sl , trade, etc

===============================================================

咁你而家搵到女朋友未? 定係搵搵下搵o左第二樣o野? ^^

• 真奇怪,你如果覺得所有其他人都唔正常,你上黎做咩?想d唔正常人回應你?

• 社會唔好把壞><

• FUXK YOU!

• 多年前, she仍是正常女性天地

但慢慢 搵食男多, 援交女多, 辱罵人多, 賣廣告多........

現在, she已成為變態男, 情慾女, 廣告客的天地

• 好似樓主

正常開條線講下一些意見

都會畀D變態男用粗口問候

• 其實應該唔關she嘅政策事, 我會覺得係而家上網比以前容易左, 令人容易左去靠一d網站黎搵食. 講真, she人流量係點好難去知, 因好多人都係只睇唔回. 不過, 有樣野版主講得好岩, 就係呢度真係一個好多狗公搵食嘅網站, 有時就算係一個普普通通嘅gathering, 背後都有好多目的.

• c replied at 2011-12-10 7:25 pm

其實應該唔關she嘅政策事, 我會覺得係而家上網比以前容易左, 令人容易左去靠一d網站黎搵食. 講真, she人流量係點好難去知, 因好多人都係只睇唔回. 不過, 有樣野版主講得好岩, 就係呢度真係一個好多狗公搵食嘅網站, 有時就算係一個普普通通嘅gathering, 背後都有好多目的.

she.com可以開一版SL/SP姐

• hidden agenda is everywhere, not just in chatroom gatherings....

• newsgroup replied at 2011-12-10 8:02 pm

c replied at 2011-12-10 7:25 pm

其實應該唔關she嘅政策事, 我會覺得係而家上網比以前容易左, 令人容易左去靠一d網站黎搵食. 講真, she人流量係點好難去知, 因好多人都係只睇唔回. 不過, 有樣野版主講得好岩, 就係呢度真係一個好多狗公搵食嘅網站, 有時就算係一個普普通通嘅gathering, 背後都有好多目的.

又唔好咁揚, 咁樣真係道德淪亡^^. 不過其實she都有個sex版, 不過係d人想將搵食合理化, 就搬左過黎r版, 明明想搵食就講到搵情人知己, 甚至普通朋友. 有時真係要讚下sex版d人, 雖然搵食, 但來得光明正大, 好過r版, 明明搵食, 又要兜大個圈, 又飯局又酒局, 最後又咪係sex, 自欺欺人

• c replied at 2011-12-10 8:12 pm

newsgroup replied at 2011-12-10 8:02 pm

c replied at 2011-12-10 7:25 pm

又唔好咁揚, 咁樣真係道德淪亡^^. 不過其實she都有個sex版, 不過係d人想將搵食合理化, 就搬左過黎r版, 明明想搵食就講到搵情人知己, 甚至普通朋友. 有時真係要讚下sex版d人, 雖然搵食, 但來得光明正大, 好過r版, 明明搵食, 又要兜大個圈, 又飯局又酒局, 最後又咪係sex, 自欺欺人

大多數是欺人,很少自欺

XDD

• newsgroup replied at 2011-12-10 8:38 pm

c replied at 2011-12-10 8:12 pm

newsgroup replied at 2011-12-10 8:02 pm

大多數是欺人,很少自欺

XDD

haha, thanks for your correction~ ^^

• 又飯局又酒局, 最後又咪係sex, 自欺欺人<----i don't agree

• i don't, too

• 我都想讚版主,講得好。

• 系无人上食屎版, 其他版重有好多人.

• 又話男男女女都又矮又肥又醜

正常人好難溶入嘞

• hehe replied at 2011-12-10 6:21 pm

真奇怪,你如果覺得所有其他人都唔正常,你上黎做咩?想d唔正常人回應你?

我已講左我已很多年沒上過來

我是看不過那些令人作嘔的狗公而離開

舊地重遊只慨嘆呢度簡直變左瘋人院

而人流亦已經大不如前, 相信這裡仲有人落廣告都只係不再了解這裡的實況的人

Log in to reply