若愛, 請深愛; 若棄, 請徹底... 不要曖昧, 傷己傷人

• 曖昧真係好辛苦, 好憎自己一直沉迷. 一直以為自己o係hot thread度add人就一定無問題, 以為自己係例外, 以為佢真係真誠對我, 以為其他she女都係佢嘅普通朋友, 點知原來個個she男都係一樣, 盡興過後, 拋低一個美麗嘅借口就算, 轉過頭又o係度搵其他女人. 或者講到尾, 佢無問題, 問題只係我太蠢

• stupid:

hihi, nice to meet u, 你唔好唔開心la, 你發生咩野事? 唔介意可以同你msn傾計嗎?

msn: [email protected]

• stupid:

呢個男人對你唔好, 唔係每個網上既男人都係咁衰,比d信心自己, 搵個岩你心水既男人

• 同樣事情又豈止在she才會發生~

she都只係一個社會小縮影而矣!

• I wonder... do we know the same person?

I am suffering the same matter...

• stupid:

我都係失戀人士, 如你有興趣一齊傾下msn

• 笑三少 replied at 2011-12-06 7:53 pm

---------------------------------------------------------------

同樣事情又豈止在she才會發生~

===============================================================

我明白, 但當發生o左o係自己身上, 感覺就好難受. 但點都好啦, 多謝你嘅提點

• victor replied at 2011-12-06 8:02 pm

---------------------------------------------------------------

stupid:

我都係失戀人士, 如你有興趣一齊傾下msn

===============================================================

多謝你願意同我分享, 有乜o係度傾, 不用留msn, 多謝

• same replied at 2011-12-06 8:00 pm

I wonder... do we know the same person?

I am suffering the same matter...

你介唔介意講o下佢用乜借口?

• stupid replied at 2011-12-06 8:10 pm

same replied at 2011-12-06 8:00 pm

I wonder... do we know the same person?

你介唔介意講o下佢用乜借口?

Sorry can't tell here..he is so popular here..

Or u write to me

[email protected]

• stupid replied at 2011-12-06 8:06 pm

笑三少 replied at 2011-12-06 7:53 pm

同樣事情又豈止在she才會發生~

我明白, 但當發生o左o係自己身上, 感覺就好難受. 但點都好啦, 多謝你嘅提點

老生常談...都不算是甚麼提點...不用言謝!

女生總喜從心出發...偏偏在這裡的男生只喜從"性"出發...又豈會一同到終點!

• Mind what did he tell u?

• same replied at 2011-12-06 8:37 pm

Mind what did he tell u?

please check email

• Sorry can't get any mail..

Is it correct?

• stupid:

我唔係常在she.com傾計, 所以只可以同你係msn度分享, 傾你既野, 若你介意msn傾, 咁算la, 不過希望你多振作^^

• Replied.

• A new love story start from the end of a broken heart story, those sympathy, desire, disappointment, angry, loss and guilty all are stirred into a weird mixture, the so called new love tale, but the same ending. Those complaints are non-sense without any self-revision, history repeat.

• 認真換來的是傷害,

我亦是一個受害者...

太天真...太傻

• 怨天尤人,不如自我完善.

• stupid

Same here. Can you share what are his excuses to you, is he the same person?

• Sillyg

Host is now busy in creating another new love story.

• 版主唔係走o左去作另一個故仔, 而係忙緊覆email, 因she真係太多呢d case, 覆唔切!

• Composing a new melody!

• 成個she都係同類嘅case, 只係今日發生在他人身份, 明日就發生在另一個人身上~~

曖昧不是問題, 拍拖前總有估估下的甜蜜時期, 無話這一刻係好平常, 下一刻就埋身肉博..

曖昧時期是甜和難忘, 在動情的一刻來臨時, 希望還有能力明白自己喜歡他的什麼, 他又用什麼表達去令你知他在欣賞你什麼...若感覺不實在, 就要先給對方考驗, 如他沒有本事令你有認真的感覺, 就不要愛他

• Host

From what you did, I pretty sure you did something that scared away the guy.

• gal replied at 2011-12-07 9:36 am

Host

From what you did, I pretty sure you did something that scared away the guy.

比你都會離開吧..同人好過又比對方就冷落..唔通比佢得閒就hi下,唔得閒就唔理咩

• I_am_fly replied at 2011-12-07 9:24 am

成個she都係同類嘅case, 只係今日發生在他人身份, 明日就發生在另一個人身上~~

曖昧不是問題, 拍拖前總有估估下的甜蜜時期, 無話這一刻係好平常, 下一刻就埋身肉博..

曖昧時期是甜和難忘, 在動情的一刻來臨時, 希望還有能力明白自己喜歡他的什麼, 他又用什麼表達去令你知他在欣賞你什麼...若感覺不實在, 就要先給對方考驗, 如他沒有本事令你有認真的感覺, 就不要愛他

fly, 的確, 曖昧真係幾甜蜜, 但女人唔鍾意估, 又點會甘於o個份時有時無嘅感覺.

其實提出考驗一d都唔難, 最怕係佢通過唔到, 自己又已經放o左感情落去, 要抽離o個時真係太難

• <<最怕係佢通過唔到>> 明嘅

同時這個都係對你自己的考驗, 如果太想佢通過, 你點都會比佢過

(知講係易,唔好見笑)

• fly, 你講得o岩. 我真係好想佢可以通過

但係其實我都知佢一定通過唔到, 因為多多少少都估倒自己嘅身份同位置, 只係有時回過頭想下會唔甘心, 始終放o左感情落去, 俾佢一個借口就推翻所有o野, 有時見佢大搖大擺咁o係度"識朋友", 個心真係好難受

• stupid replied at 2011-12-07 11:37 am

fly, 你講得o岩. 我真係好想佢可以通過

但係其實我都知佢一定通過唔到, 因為多多少少都估倒自己嘅身份同位置, 只係有時回過頭想下會唔甘心, 始終放o左感情落去, 俾佢一個借口就推翻所有o野, 有時見佢大搖大擺咁o係度"識朋友", 個心真係好難受

問題就出於妳既"唔甘心"!!!!!!!!!!!!

• 拉剧咗咁耐到依一刻....其他既有幾多得咁多,亦都只會對自己好好保留

• 我這個局外人,唔知頭唔知路,但睇得出你講的他只可以做的就係大搖大擺(唔係你又可以想佢點)

佢有的本事是"狠", 你有咩本事留佢呢..

我猜你輸在此

• 他狠, 你要比他更狠狠!!

• 笑三少, 我都知一直都係因為唔甘心而令自己睇唔開, 但放o左真感情落去, 又點會真係咁易看透

fly, sun, 我唔知佢狠唔狠, 因為佢仲一直間唔中有搵我, 當然我都無以前咁熱衷去覆佢. 坦白講, 我真係好想佢狠, 同我斷晒所有contact, 等自己可以死心.

• 真正狠嘅男人唔係你講果穜同你斷絕的人。

狠的男人係在你中焦的一殺就放定個魚勾入你心,要你在毫不在意時扯你一下,你又痛又乖乖比佢牽引。到扯完又放軟晒等你自我復完。

你仲要好好記住,佢無真正釣你上來,一個膠筒的位置都唔洗留比你,之後佢仲可以繼斷續同其他人拉拉扯扯有來有住。

咩叫再狠你都仲未知。

• fly, 多謝你, 我想我知道應該點做

• 我說話絕了一點,見諒喎 :)

祝你找到屬於自己的幸福。

• 深同感受!

• mango 11:42pm dec 07, 2011

深同感受!

邊個she男攪成妳甘?8黎聽下先^^

• 大弟 replied at 2011-12-07 11:47 pm

mango 11:42pm dec 07, 2011

深同感受!

邊個she男攪成妳甘?8黎聽下先^^

他不是she男吖!

• 大弟哥, 只係覺得fly講得好到位, 令我突然感慨起來 ~~~~

• 他不是she男吖!

佢係gym男?haha

• 肌肉佬.....~.~"

咪滯

• ten 12:02am dec 08, 2011

肌肉佬.....~.~"

咪滯

多事啦你~

• 大弟 replied at 2011-12-07 11:56 pm

他不是she男吖!

佢係gym男?haha

不是! 你咁8卦 ~~~

• stupid ,

hi,我都想識個由普通朋友先,可以用心傾下既人~

我30,識個成熟,有禮貌既長久朋友,做個普通朋友得閒傾下食下飯咁~

可以一齊做個伴,有心識朋友add我傾下了解下先呀^^

Log in to reply