男士請入

• 我男友同我講因為佢愛我先會經常想同我做愛
    我覺得好好笑, 這是真的嗎?

• 愛真係做出嚟嫁,中文叫「做愛」、英文叫「MakeLove」・・・・無可致疑・・・信佢啦・・・・

• hahhahaha,我都覺得冇咩問題喎

• 老實講....我唔信

• 女人 replied at 2011-08-08 8:17 pm

---------------------------------------------------------------

老實講....我唔信

===============================================================

点解呢?

• 第一, 我真係咁大個女都未聽過

第二, 我諗你問十個女仔, 十個都會答唔信

所以先要問問你地

• 女人,

唔通好憎你咩?

• 好坦白.如果你同我做,做做吓我地都會有愛

喂!唔該你睇睇幾多thread 都係講D SP 要結婚丶要分手,而佢地幾咁心酸、幾咁落寞・・・・点解?

咪因為做出「愛」嚟囉!!!!明未!

• 你自己都可以咁肯定唔相信,我真係唔明你明其他人有咩為,hahhaha

• jonan replied at 2011-08-08 8:32 pm

---------------------------------------------------------------

你自己都可以咁肯定唔相信,我真係唔明你明其他人有咩為,hahhaha

===============================================================

不如我地以行動証明俾拒睇・・・・・

但問一句你係男定女先?

• 你係愛佢既,佢點講你都唔反感架啦!

有日佢話公雞生旦你都得啖笑

• hhahahah,點行動証明呀,我唔識架,我只係個普通男人黎咋

• jonan replied at 2011-08-08 8:38 pm

hhahahah,點行動証明呀,我唔識架,我只係個普通男人黎咋

男就唔可以同你用行動証明,不過可以叫MascualAss同你試試・・・・嘻嘻(無悪意)

• hahahh,原來你又係以為我係女先咁好叫我同你一齊証明比佢睇,你衰喇,hahahah(我都無悪意架)

• 喂喂喂!起碼我無离离青・・・・我間得清清楚楚嫁喎・・・・・

• hahhahah,我知she文化係咁架喇,你唔需要咁緊張喎,放鬆d

• 我覺得係真...

• 真嫁「屎忽根肉男」以下簡稱「屎根男」可以同你做出「愛」以行動証明俾拒睇・・・・

• 算把啦老友,我都比個機會你好好落台啦,係你自己要証明比佢睇又唔係我,你咪去搵果個兄弟陪你去証明囖,攪我做咩啫,攪凡你唔會high架,如果你攪我真係會high,咁你更加要去搵你d"鬆dee",唔好再攪我喇,我輸咗.ok!

• jonan replied at 2011-08-08 9:09 pm

算把啦老友,我都比個機會你好好落台啦,係你自己要証明比佢睇又唔係我,你咪去搵果個兄弟陪你去証明囖,攪我做咩啫,攪凡你唔會high架,如果你攪我真係會high,咁你更加要去搵你d"鬆dee",唔好再攪我喇,我輸咗.ok!

放鬆d...輸乜姐?大家上嚟輕輕鬆鬆,你話唔玩得咪唔玩囉・・・・・放鬆d・・・

• 我唔係唔玩得,唔玩得嘅係邊個大家心知肚明啦,如果我阻你搵食嘅我講聲sorry,我只係希望你放過我條小賤命啫,大人好嘛,我一早已經好鬆喇,多謝大人關心,大人慢用啦,小人告退喇

• HI~唔係男士入唔入得呢~

• hi candy姐姐,好耐冇見喇

• jonan replied at 2011-08-08 9:22 pm

hi candy姐姐,好耐冇見喇

係呀~你好嗎?係咪仲係咁靚仔呢~

• jonan replied at 2011-08-08 9:17 pm

我唔係唔玩得,唔玩得嘅係邊個大家心知肚明啦,如果我阻你搵食嘅我講聲sorry,我只係希望你放過我條小賤命啫,大人好嘛,我一早已經好鬆喇,多謝大人關心,大人慢用啦,小人告退喇

咪咁小氣啦大哥,我男/女一視同人,好玩好爹咪爹多句囉,唔好玩靚一靚我彩她有味,・・・・・・哦!・・・・・・你講返話・・・・・話我阻你搵食・・・・

明啦!・・・・・收到・・・・・・我走!!!!!!Bye!!!!

• 唉~姐姐,你永遠都係觀音咁嘅心腸嘅,唔好玩小人啦

• jonan replied at 2011-08-08 9:26 pm

唉~姐姐,你永遠都係觀音咁嘅心腸嘅,唔好玩小人啦

你點可以咁講架~係人都知我衰架啦。

• passaway replied at 2011-08-08 9:26 pm

jonan replied at 2011-08-08 9:17 pm

我唔係唔玩得,唔玩得嘅係邊個大家心知肚明啦,如果我阻你搵食嘅我講聲sorry,我只係希望你放過我條小賤命啫,大人好嘛,我一早已經好鬆喇,多謝大人關心,大人慢用啦,小人告退喇

咪咁小氣啦大哥,我男/女一視同人,好玩好爹咪爹多句囉,唔好玩靚一靚我彩她有味,・・・・・・哦!・・・・・・你講返話・・・・・話我阻你搵食・・・・

明啦!・・・・・收到・・・・・・我走!!!!!!Bye!!!!

唉~你硬係想要黎攞返個尾彩嘅,咁我為有老老實實咁鬧醒你,你走唔走我冇權阻止,我要係到搵食,你更加冇本事阻止,明白嘛.

• 姐姐不知幾鍚你,msn炳我玩你呀・・・・・・・

• ^Candy^ replied at 2011-08-08 9:28 pm

jonan replied at 2011-08-08 9:26 pm

唉~姐姐,你永遠都係觀音咁嘅心腸嘅,唔好玩小人啦

你點可以咁講架~係人都知我衰架啦。

佢地唔了解你啫,係我有小小慧根先可能知道咋

• passaway replied at 2011-08-08 9:30 pm

姐姐不知幾鍚你,msn炳我玩你呀・・・・・・・

哥仔,你真係要點先肯放過我呀,你都講過啦,唔啱傾睬我都有味啦,唔好再攪我喇,好嘛

• passaway replied at 2011-08-08 9:30 pm

姐姐不知幾鍚你,msn炳我玩你呀・・・・・・・

大佬,我幾時有炳你呀~

• 姐姐,我都話你真係好人,幫咗人連人地自己都唔知,我真係好喜歡你呀,ahahahah

• 姐姐,算啦,可能佢唔清楚我係咩人啫,清楚咗就唔僧咁架喇,唔好勞氣啦,最衰都係我啫,老毛病又發作

• 都係我路過多事~

• 唔好咁講啦,都唔關你事,係我老毛病又發作啫,我都已經食藥控制緊架喇,你咁講我好傷心架

• passaway兄,係我唔啱,sorry,你怪我好喇,姐姐係好人唔好怪佢呀

• 姐姐,你近排又點呀,仲係咁靚女呀

Log in to reply