she苦等漫長兩年,終於食到件好野

• 前排喺度識咗個囡囡,msn咗成個禮拜尋晚叫咗出黎

約咗佢上旺角某酒店玩,一開門見估唔到真人仲靚女過cam見
    入到房雖然系自己除衫,見到佢的身材我都開始有少少勃起啦
    入到去沖涼,佢幫我沖水塗沖涼液好正好有feel,打我JJ又含我條九
    我就摸她的波同埋小妹妹同時同她錫錫
    真系有同女朋友沖涼的感覺

沖完就入房就開始錫身,錫我Lin Lin
    啜我心口嗓下嗓下啜落啲.....就幫我含啦,又幫我緊迫又用舌舔我弟弟的頭
    之後再啜了幾下就落去啜我蛋蛋

被她甘啜我法,我真系好想錫.我就忍左陣
    她就說不如上套,我話好呀,點知上了套唔系老漢推車
    而系女仔系上面坐住,而男系下面
    系到chock chock下,之後真系忍唔住啦就射咗...真係老貓燒鬚硬唔番
    最勁既係佢用口啜番個套出嚟,再幫我啜番乾淨條撚!

之後再去沖涼,仲想扑多次
    只衰佢話要趕返屋企,等我過幾日再去找佢先

一時開心得滯,寫咗好多! 報告完畢!

• 太差,再寫

• 寫咗好長時間啦,大佬!

• 小學生水準,寫多D,練習下

• 有心分享!唔睇就罷!

• 吊你呃水吹

• 一盤冷水照頭淋!

• 恭喜食到好野

• good la .....

• 老馬有火 replied at 2011-06-29 8:57 pm

-----------------------------------------------------------------

寫咗好長時間啦,大佬!

=================================================================

人哋叫你寫重

唧係想你老馬哥, 寫得再詳細d, 等我哋替你高興時,好似睇咸故,投入d

• S版豬女有好野架...R版就算啦..

• how old?

free of charge?

• 似14 1 既鱔"報告"

• 佢訓左係我張床度,我慢慢行埋去,

之後推佢入去床既最入,之後開始用個口錫佢塊臉同咀,

用我隻腳摩擦佢對又白又長既雙腿。

過左一陣,佢好自己就攬住左我。

我即係慢慢咁徐衫,邊咀邊徐,用張被蓋住我地兩個,因為可以WARM D。

點知一蓋被,佢就主動咁將我隻手放上佢對D 級度,仲話我今朝幫佢按得好爽,

想再體驗多一次果種升仙既感覺,

之後我就一隻手輪流搓佢對D級,

何止佢升仙,我直頭有種稱帝既感覺

摸下摸下,咀下咀下,摩下摩下,咁就過左兩個鐘。

呢個時候門鐘一響,我就即刻彈起身去睇下邊個黎。

點知佢仲捉住我,話我搞到佢而家好想要,唔好唸住走。

之後我話我好快番,應該只係推銷員。

一開門,點知真係推銷員,我就即刻吊佢老味話唔得閒,

之後拿拿聲上番床。

點知表妹忍得太耐,已經控制唔住,一就坐左係我身上

之後我捉住佢雙腿,之後開始將我果度放入佢果度。

當UN左幾野之後,門鐘又響,我即刻大叫左一句屌你老味!唔撚買野呀,走啦。

之後出邊條友仲不停擦禁門鐘,

我就梗係出去隻身屌7佢,

點知一開門,

原來係我女友Angle

一開門見到咁既情況,比著平時我真係尻都縮,但今次我竟然好冷靜咁同佢講:你係聽坐一陣,我表妹黎左,

佢今晚煮獲勁我地嘆。我而家係房教緊佢睇譜。

Angle:我真係好開心有你呢個男朋友,音樂又勁,搵錢又多,又識咁多野,最緊要係專一。

我突然有種悔意,但我都係要入番房,如果唔係條傻女大叫,講錯野,我咪中招?

我入到去,徐番D衫,拿拿聲上番床,我同佢講唔好咁大聲,Angle黎左,

之後佢坐番上黎,我就邊UN,邊玩佢對腳,之後佢彎低身,主動咁嘴我。

我就摸下佢圓圓既臉,係佢耳邊講:「表哥今日真係忍唔住,我唔係有心對你咁.希望你明白。」

佢:唔緊要,我都忍唔住,因為我未試過...想試下...

我:你仲係處?

佢:你睇下我果度。

點知個傻女原來真係處,有血...

我即埸攬到佢實一實,同佢講:就算第日你搵唔到男朋友,我都會照顧你

佢:哈,我點會搵唔到,我只係唔想我第一次益左比MK仔JA!

做下做下,我一邊掩住佢個口,廢事太大聲,

之後佢攬到我實一實,話好痛,但好開心,

之後我地愈叫愈大聲,

我一拔出黎,射到成床都係,

之後我再鍚佢對D級幾啖,之後就幫佢著番衫,攬多佢一下,

就兩個出番聽

Angle:你兩個做乜野呀!

我:我地....

Angle:你估我唔知?入邊咁熱都唔開D窗,焗病架MA!

我走埋去錫左Angle一啖,之後就叫表妹去煮飯。

Angle係我拍左拖9年既女朋友,我地由初中就已經拍拖,

本來佢A級都冇,

但到中高中果陣,竟然有C級。

果陣好多男仔追佢,但都只愛我一個。

佢雙腿又長,又白,又滑,又成日著短裙,大腿路晒出黎,

次次搭車都將我隻手放上佢大脾,話好WARM。

佢C級大唔過表妹D級,但起碼佢腳形令好多,

而且佢完全冇表妹果種小女孩既感覺,

比到男人一種好特別既FEEL

食完飯,表妹話夜啦,要走,我就送佢出LIP口,

走之前我都忍唔住錫多佢塊臉一下,因為圓圓地----見者開心,冇得屌者則切尻。

入番房,Angle問我,做乜張床咁多精?話我做乜咁傻自己搞自己?

我話,無計,你係耶女,我唔可以同你.....

佢:算你NA!

雖然係咁,但我到呢一刻為止都仲未有同佢做既衝動,

直到「表妹事件」之後既第二日

第二朝,個傻女一早又走上黎,咁岩我女朋友刷緊牙,

表妹一入黎就攬住我,問我去唔去食野,

之後就係咁kiss我,

我就好自然咁摸佢,

點知比我女朋友見到,

佢大叫:你兩個做乜WO!志祥你個衰人!

之後Angle就走左番屋企,

佢罵得我衰人,就代表佢真係好嬲,因為佢平時都冇罵過我。

我即刻同表妹講,我要追番佢。

之後我就上左Angle屋企,

解釋完一輪,Angle問我係咪因為佢唔同我做,所以我先咁。

我話男人呢D野好難忍,由其係自己女朋友係面前...

• How much ar?

• 玩家 replied at 2011-06-30 4:11 pm

-----------------------------------------------------------------

老馬有火 replied at 2011-06-29 8:57 pm

寫咗好長時間啦,大佬!

=================================================================

人哋叫你寫重

唧係想你老馬哥, 寫得再詳細d, 等我哋替你高興時,好似睇咸故,投入d

好似志祥哥寫到咁長~~~~~~~~~~ 我寫唔掂喎!

• how old? replied at 2011-06-30 4:22 pm

how old?

free of charge?

廿幾歲

free lunch!

• 手寫板 ^_^

• 志祥 replied at 2011-06-30 4:31 pm

手寫板 ^_^

配服!我速成都打咗好耐!

你篇野好子細,回味緊呢!?

鬼叫書女成日釣高黎賣,到前日先執咗件好野

• 配服!我速成都打咗好耐!

你篇野好子細,回味緊呢!?

鬼叫書女成日釣高黎賣,到前日先執咗件好野

--- >> 碎料 ;)

點知廢話佢都唔多講,

即刻拉左我入房,之後雙方徐械,

兩個就開始狂錫,

唔知佢係咪都期待左呢一日好耐,

佢攬到我好實,

我FEEL到我個心口同佢個C 級係度摩,熱到出晒汗。

之後我又攬佢條腰,

唔係我自大,我女朋友身材完全係黃金比例,

攬得我好開心。

之後我開始用手背慢慢hi佢C級。

佢個樣開始變得唔正常,係變到比平時淫左好多果隻

Angle:我要教訓你呢個花心友!!!

佢雙腳纏住我,我比佢壓到氣都就黎冇,

但係呢種感覺亦係我從未試過咁正,

我隻手由佢D級掃番去佢背部,又係好滑。

佢唸都唔唸,就直接坐左上我果度,之後大叫話好痛,

但係佢又係咁UN下UN下,雖然動作唔大,但我望住佢呢個淫樣,

都已經好似身處天國一樣

UN下UN下,佢話今日教訓到我呢度為止,

因為佢都累,想訓陣,

但係佢又唔肯拔番出黎,

之後就咁,我地攬住左,為持住呢個動作,訓左6-8個鐘。

唔經唔覺,咁就一日,已經8點,

番到屋企,

一開門,點知原來表妹仲未走,

仲衫都唔著,著住條底就係度睇電視。

隻腳仲要放上我張台,薯片碎搞到成個D級都係,

雖然呢個情景的確非常野火,

但係我因為今日太累,都冇心機理佢,

叫佢食完野,早D番屋企,

我訓先。

點知第二朝一早,我塊面墊住左D好軟林林既野,好soft,

初初我以為係張被,

點知一開眼, pink x 2

搞到我比平時朝早起身更硬,

原來個衰女冇走,仲就咁著住底,上左我張床度訓

睇一睇個鐘,吊你老味大撚獲,10點幾,

就即刻打番公司請病假,廢事番。

之後我就嘈醒個衰女:喂,搞到我成床都係薯片碎啦!快D搞番掂佢!

點知佢申懶腰(呢個動作正到爆,真係好抵錫),之後即刻又攬住我黎嘴,

一早係度交換口水,雖然係朝早,但係佢一D口氣都冇,反而D口水甜甜地。

之後我玩下佢,摸左佢D級兩下,就同佢講快D沖涼食野啦。

之後佢又話要我同佢沖,話我尋晚唔沖涼就訓,迫我要沖

一入到佢,佢連底都徐埋,

即扯,最後佢又幫我徐埋,叫我唔洗怕醜,

自從前日之後,我已經有經驗,我拎左D番簡,幫佢查晒全身,

今次我直頭用隻手係咁按黎按去,

又攬住佢對又長又白既腳,係咁上下上下地洗。

之後例牌愈黎愈上,

最後洗到佢果度。

今次佢反應好大,

係咁發出D不雅既聲。

我就起番身,我我果度摩擦佢果度,一邊錫佢,

佢隻手同腳,攬到我實一實,

我直頭抱住佢黎做。

佢個D級軟林林,又滑,係咁係我心口度磨,

我始終都忍唔住放左入去,

之後我就係咁UN下UN下

一邊錫,一邊做,

佢愈叫愈大聲,仲話唔好,

我冇理佢,照做,

之後我地兩個都大叫,

最後終於正正式式地射左。

之後佢叫我幫佢洗番D精出黎,

之後我就放我隻手指入去,

慢慢幫佢清理番,

最後我地大家幫大家沖涼,就著番衫,去食野。

食完野之後,就送左佢番屋企,佢仲話呢個星期六可唔可以同佢去澳門玩。

我就應成住先,廢事一陣又有借口比佢上我。

之後...

• 老馬有火 replied at 2011-06-30 4:30 pm

廿幾歲

free lunch!

你揾佢, 定佢揾你???

回味吓(晤好陰哋偷笑喎)...慢慢寫....你得唧,

• 有正能量都OK AR, 唱好點都好過唱衰..加油

• 玩家 replied at 2011-06-30 5:01 pm

老馬有火 replied at 2011-06-30 4:30 pm

廿幾歲

free lunch!

你揾佢, 定佢揾你???

回味吓(晤好陰哋偷笑喎)...慢慢寫....你得唧,

係留msn佢add我,傾咗好耐約咗去酒店玩,不知幾驚條女甩底!

慢慢寫同快快寫都係差唔多咁多內容咋喎!

• 老馬有火

she is rachael/betty?

• mmm replied at 2011-07-01 12:55 am

老馬有火

she is rachael/betty?

唔係叫Rachel/Betty

• 食完即出post 好似唔好wor.....

• CockCock replied at 2011-07-01 10:53 pm

食完即出post 好似唔好wor.....

冇响條女個名

等咗兩年見黎見去唔係肥妹就係素素素素人~ 有件好野食開心一陣得唔得先!?

• 志詳,你條女叫ANGLE?? 係米想話ANGEL呀?

• 老馬有火 replied at 2011-07-01 11:05 pm

CockCock replied at 2011-07-01 10:53 pm

冇响條女個名

等咗兩年見黎見去唔係肥妹就係素素素素人~ 有件好野食開心一陣得唔得先!?

素素素素人即係點?

• 好大機會係rachel

• 恭喜你食左件肯得基.....

• 7UP replied at 2011-07-02 1:33 am

老馬有火 replied at 2011-07-01 11:05 pm

CockCock replied at 2011-07-01 10:53 pm

冇响條女個名

素素素素人即係點?

普通到唔普通,冇身材冇樣貌乜都冇

• right replied at 2011-07-02 1:53 am

恭喜你食左件肯得基.....

點解唔係麥當勞,Burger King或者Monster Burger呀!?時新快餐店都好丫!

• 7UP replied at 2011-07-02 1:33 am

志詳,你條女叫ANGLE?? 係米想話ANGEL呀?

諗番上來係有條女叫ANGEL,不過食唔到

• 7UP兄係度嗎?

• 老馬有火

she call joise or christine?

• 老馬有火 replied at 2011-07-02 2:12 am

right replied at 2011-07-02 1:53 am

點解唔係麥當勞,Burger King或者Monster Burger呀!?時新快餐店都好丫!

because she was a 妓女.  u can find her post easily, her profile with naked photo, do u recognised her body ?

God blessed u ~~~

• mr.man replied at 2011-07-04 3:33 pm

老馬有火

兩個都唔係

名唔知講唔講好

但似係化名,好少靚妹會阿乜阿物叫自己

• 係房等??......即係馬纜啦!

由頭寫過

• 老馬有火 replied at 2011-07-04 3:35 pm

mr.man replied at 2011-07-04 3:33 pm

老馬有火

兩個都唔係

名唔知講唔講好

she said she use fake name

• hehe replied at 2011-07-04 3:35 pm

老馬有火 replied at 2011-07-02 2:12 am

right replied at 2011-07-02 1:53 am

because she was a 妓女.  u can find her post easily, her profile with naked photo, do u recognised her body ?

God blessed u ~~~

寫中文啦唔該!

• common stories

• passaway replied at 2011-07-04 3:39 pm

老馬有火 replied at 2011-07-04 3:35 pm

mr.man replied at 2011-07-04 3:33 pm

老馬有火

兩個都唔係

名唔知講唔講好

she said she use fake name

我估佢用化名,唔係佢話

• 甘你仲有冇搵佢?

• 戰狂300 replied at 2011-07-04 3:38 pm

係房等??......即係馬纜啦!

由頭寫過

二星級酒店點會係馬纜

• 五星級酒店都有呀, 哥仔

你未去幫襯 GE

• hehe replied at 2011-07-04 3:49 pm

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2340939&ref=commmunity.category.home.latest_topic

自己睇

咁多版點睇晒!?~~

• 係未佢呀?  佢已前做鷄.

快驗身啦....  哈哈.

• 戰狂300 replied at 2011-07-04 4:01 pm

五星級酒店都有呀, 哥仔

你未去幫襯 GE

馬檻冇免費雞食架!哥仔!

Log in to reply