我無意中發現另一半約左網上的人出來食飯

• 無意中比我發現佢隱瞞我同網上陌生人出來食飯做朋友,
    佢認為網上約陌生人出來唔需要一定同我講,
    因為佢有交朋友自由..

• 如果真係交友冇問題喎

• jess

你搵過第2個bf啦. 再係埋1齊都無意思啦~~

• 咁得意~

佢心虛~

• 佢隱瞞我同網上陌生人出來食飯 ? u mean 佢隱瞞佢 ?

have you ever dated net friend for meal etc before ?

• 大笨蛋 = 琴晚個『白小姐』

攪破壞....

• casual dating, not a big meal, you can do it too

• 咁我約你囉

• milk tea replied at 2011-06-17 11:45 am

-----------------------------------------------------------------

咁我約你囉

=================================================================

好提意

• milk tea replied at 2011-06-17 11:45 am

-----------------------------------------------------------------

咁我約你囉

=================================================================

乘虛而入 咁話啦喎

• 你不仁,我不義.......

一於o係到約男人出去食飯做朋友......

• 之後佢話有同人曖昧過比我話就應該ju~

宜家咩都無發生就懷疑..

有一日佢主動話約朋友a交收野食飯(真有其事),

點之比我知道原來佢一早約左個netfd,

只係個netfd唔舒服無出.

• iso9000 replied at 2011-06-17 11:48 am

你不仁,我不義.......

一於o係到約男人出去食飯做朋友......

你咁講 好似講到 如果人地打劫你 你就要打劫返人咁喎

人地去死你又唔去死既?

• 我忍不住打比個netfd,

佢話自己有另一半,純粹係交朋友,佢叫我唔好擔心.

我平日同佢常常見,關係又幾好,佢又工作忙,

估唔到突然比我知識左netfd仲約出來.

佢話留意左人blog成年,人地有出書,出來食飯和拎簽名

• 我話你網上識人都算,你有你自由.

不過約出來要話我知.

佢話管住晒好似坐監..

佢有講唔講的自由..

之後我地吵得好勁..

我吵果時話,"敢我都落bar飲酒lor!"

之後佢好激動,話你鐘意比人摸大脾,賤格~(拍拖

之前有約netfd唱k,比人摸左大脾)

我就好嬲,(件事唔係我想比人摸,我之後都唔再約個netfd啦~

拍拖之後都無約netfd啦~!)

敢行開左,佢不小心夾到我手,

佢就話你夾多次來睇,我好激動真係夾多次,

佢就夾多我幾次...

我不斷指責佢.

佢就用剪刀插手掌....

佢話如果你要網上約出來一定要話你知既人,你要搵過個..

最後入左急症(結果傷得好勁同遲d要接受社工輔導)

發生左敢大件事,

過左幾日,我話說感受佢同網上認識的陌生人出街,我不安

我話我有諗返那天佢講過我可以搵過個..

佢話唔係唔講,不過唔係一定要講,

佢話我同佢講感受,佢會唔想我不安唔開心而講,而唔係要求一定要佢講.

到現在佢都認為網上識人識到約出來係無問題,

佢一而再話我都係網上識...

要是人地追佢or曖昧,佢會say no唔會發展呢d野..唔會約出來.

但係佢話當時敢激動係我話落bar..

佢話落bar會好易蝕底,佢約netfd出來食飯,日光日白無危險.

如是者佢根本唔比我落bar...但又唔直接話我唔比...

只係不斷話你咪落囉...睇下你幾時蝕底..

同埋佢一而再認為網上識人約出來睇下可唔可以做朋友係無問題..

而且堅持,只係約出來會話我知.

宜家總算settle左件事,不過我對佢既信心少左,

因為佢曾經和我一起之後就無咩同人msn,

宜家原來有同netfd email談天.

原本話同一個朋友食飯,點之無同我講原本有約netfd..

在她眼中認為無必要講,可講可不講,所以無講.

但對我來說隱瞞=不誠實//

我有問她不講的原因係咩,

佢話唔係怕我小器,唔開心而係認為好小事,唔需要特別講..

我應該點好呢?

(我另一半係女仔,我係女仔,我地外型都好女仔,

佢角色係男仔(老公),我係女仔(老婆),

我地都係雙性戀者,不過偏愛女性多點)

• 唉...鍾意...佔有...同

你好似想擁有多啲

你哋不如平心静氣倾吓

• 睇完你打咁多野, 我估其實就算佢唔係約netfd 出來見面, 只係網上傾下計你都會嬲啦.

• g

比著一年前既我,我會.

但同左佢一年多了,我已放開d,

• 佢一向都喜歡上討論區,一定有同人傾計啦.

網上吹水同約出來食飯係唔同

• 可能真係識朋友姐

• 雙性比單性更易生誤會, 佢見男同女你都怕~~

建立不了互信, 兩個人一直也不會開心的

• 宜家都唔知點好..

• 直接話佢知您唔中意

有無興趣食餐飯..同您研究下點對策..

• 小雞辣辣 replied at 2011-06-17 11:41 am

咁得意~

佢心虛~

小雞辣辣 哈~

心虛 << Like!

• 未睇您段野..

唔好ec

路過炸~

• 有無人睇左段野可以比d對策我ar??

無助...

• i_am_fly

沒錯...信任好重要

• 放開懷抱

放生別人=放生自己

聰明人不應自困愁城

施主..回頭是岸呀~

• 有無人睇左段野可以比d對策我ar??
    無助...

快d接受社工輔導

• 版主喜歡胡思亂想...

版主同伴侶又有自毀傾向...

你兩個都係快d接受社工輔導啦!!!

• 有問題

• 能得利露底

• 故事一則

• 嘻嘻 replied at 2011-06-17 1:42 pm

能得利露底

hahaha

• passaway replied at 2011-06-17 1:44 pm

故事一則

好耐無上she.com,宜家好無助,所以先上來post..

我無作故事

• jess replied at 2011-06-17 1:45 pm

我無作故事

你連真身都唔敢用.·····唉!

開個帳號已經係假,点知好多人重假上加假用alias.....唉!!!

• jess replied at 2011-06-17 1:45 pm

passaway replied at 2011-06-17 1:44 pm

故事一則

我無作故事

信您信您

• 在網上都有真身唔真身??

總之係真事

• 開個帳號已經係假,点知好多人重假上加假用alias.....唉!!!

用alias就係代表假?!?!?!

用nickname/login就係代表真??????

乜嘢邏輯?????? 

呢度幾多被騙既主角都係比嗰d用nickname/login既人呃架!!!

• 脹號如果真到識我既人就知係我

敢講呢件事的確有唔方便

• haha replied at 2011-06-17 1:58 pm

開個帳號已經係假,点知好多人重假上加假用alias.....唉!!!

用alias就係代表假?!?!?!

用nickname/login就係代表真??????

乜嘢邏輯?????? 

呢度幾多被騙既主角都係比嗰d用nickname/login既人呃架!!!

嗯嗯!!!

• .

• 用得alias 十居其九有D野

你睇iso、jc、包包個個用真身,出得黎見人(包括我···嘻嘻嘻嘻)

行得正企得正仲駛乜畫蛇潻足

• jess replied at 2011-06-17 12:15 pm

我話你網上識人都算,你有你自由.

不過約出來要話我知.

佢話管住晒好似坐監..

佢有講唔講的自由..

之後我地吵得好勁..

我吵果時話,"敢我都落bar飲酒lor!"

之後佢好激動,話你鐘意比人摸大脾,賤格~(拍拖

之前有約netfd唱k,比人摸左大脾)

我就好嬲,(件事唔係我想比人摸,我之後都唔再約個netfd啦~

拍拖之後都無約netfd啦~!)

敢行開左,佢不小心夾到我手,

佢就話你夾多次來睇,我好激動真係夾多次,

佢就夾多我幾次...

我不斷指責佢.

佢就用剪刀插手掌....

佢話如果你要網上約出來一定要話你知既人,你要搵過個..

最後入左急症(結果傷得好勁同遲d要接受社工輔導)

發生左敢大件事,

過左幾日,我話說感受佢同網上認識的陌生人出街,我不安

我話我有諗返那天佢講過我可以搵過個..

佢話唔係唔講,不過唔係一定要講,

佢話我同佢講感受,佢會唔想我不安唔開心而講,而唔係要求一定要佢講.

到現在佢都認為網上識人識到約出來係無問題,

佢一而再話我都係網上識...

要是人地追佢or曖昧,佢會say no唔會發展呢d野..唔會約出來.

但係佢話當時敢激動係我話落bar..

佢話落bar會好易蝕底,佢約netfd出來食飯,日光日白無危險.

如是者佢根本唔比我落bar...但又唔直接話我唔比...

只係不斷話你咪落囉...睇下你幾時蝕底..

同埋佢一而再認為網上識人約出來睇下可唔可以做朋友係無問題..

而且堅持,只係約出來會話我知.

宜家總算settle左件事,不過我對佢既信心少左,

因為佢曾經和我一起之後就無咩同人msn,

宜家原來有同netfd email談天.

原本話同一個朋友食飯,點之無同我講原本有約netfd..

在她眼中認為無必要講,可講可不講,所以無講.

但對我來說隱瞞=不誠實//

我有問她不講的原因係咩,

佢話唔係怕我小器,唔開心而係認為好小事,唔需要特別講..

我應該點好呢?

(我另一半係女仔,我係女仔,我地外型都好女仔,

佢角色係男仔(老公),我係女仔(老婆),

我地都係雙性戀者,不過偏愛女性多點)

till那sing!睇左貢大編野先知原來係豆付豆分

• passaway replied at 2011-06-17 2:12 pm

用得alias 十居其九有D野

你睇iso、jc、包包個個用真身,出得黎見人(包括我···嘻嘻嘻嘻)

我太靚仔..用真身即變豬頭

passaway replied at 2011-06-17 1:44 pm

故事一則

我無作故事

唔洗無助,同佢分手啦,做番真女人,我幫你吧

• 睇呢我諗住有人比到d建議我都係太大想頭...

坦白結果咪又係比人話豆付豆分

• 靚仔 replied at 2011-06-17 2:14 pm

passaway replied at 2011-06-17 2:12 pm

我太靚仔..用真身即變豬頭

豬頭咪豬頭囉.....做個堂堂正正豬頭

• jess replied at 2011-06-17 2:17 pm

睇呢我諗住有人比到d建議我都係太大想頭...

坦白結果咪又係比人話豆付豆分

你用真身入過黎我會俾D中肯建議....OK

• passaway replied at 2011-06-17 2:12 pm

晒 lun氣,你post埋你自己副相同 ID No.出來我就同意, 响 she登記個 acc就叫真身?無知+低 lun

Log in to reply