請問男士: 個老婆要點先唔會想找第d女人

• 咩類型既老婆, 老公唔會想找第d女人, 係咪要做到入得廚房留到男人個胃, 出得廳堂,樣靚大波長腿身材正, 有床上功夫, 咁既老婆, 你係老公先唔會想出去攪攪震?
    如果係肥又矮又唔多打扮, 就好易想出軌!

• 每日都比佢新鮮感

• 你係生活上令佢上癮

無左你唔得

• 多謝兩位意見

• 唔結婚, 好似雞咁. 日日新鮮, 又玩3P, 又玩後門, 做個性女

• 一齊去偷食

• 應該問咩男人唔會偷食!!!!

• KELLY 12:03pm jun 13, 2011

應該問咩男人唔會偷食!!!!

冇錢冇時間又唔識得硬嘅男人就唔會偷食~~

• 十個男人九個滾 剩番一個仲諗緊

• 冇自信心的男人才會偷食<<要偷食呈現自己有用

把持不定的男人才會偷食<<跟本用下身諗野生動物

不尊重老婆私男人才會偷食<<懶得維繫夫妻關係,而又借口多多

冇事業的男人才會偷食<<因為反正hea份工,所以大把時間精力發展婚外情

一個男人知道自己處什麼位置,一日業未成,一日都唔會諗玩樂. 再者別忘記自己在捱時,老婆亦在後為你照顧家庭,等你一朝有成績她可以向朋友,家人面前吐出一口氣.

• paul replied at 2011-06-13 12:09 pm

-----------------------------------------------------------------

KELLY 12:03pm jun 13, 2011

=================================================================

恕未能認同. 有時間代表你唔進取. 唔識硬一樣會滾. 古閎太監都有性生活. 冇錢? 二三百叫有錢嗎?

• korn,你講得太坦白了

• 出軌先至係人

我地又唔係聖人

• kelly 12:15pm jun 13, 2011

paul replied at 2011-06-13 12:09 pm

-----------------------------------------------------------------

=================================================================

恕未能認同. 有時間代表你唔進取. 唔識硬一樣會滾. 古閎太監都有性生活. 冇錢? 二三百叫有錢嗎?

you are correct because i never argue with ladies. btw i typed 冇時間 )))))))))))

• 既然冇時間,點解偷食?

• man replied at 2011-06-13 12:17 pm

出軌先至係人

我地又唔係聖人

你可以揀嘅

• OMG !!!!!!!!!!!!!! bye

kelly 12:15pm jun 13, 2011

paul replied at 2011-06-13 12:09 pm

• lady replied at 2011-06-13 12:31 pm

man replied at 2011-06-13 12:17 pm

出軌先至係人

我地又唔係聖人

你可以揀嘅

係, 揀個正d既女仔/ 好的機會先出軌

• this is hopeless

Log in to reply