感情要休息2年.....

• 當一個人向你講段感情要休息2年,現在冇之前那麼愛你,現在只是愛護你,大家會不會放棄這段感情!

• kellycarey

may i make frd with u

and chat in msn

[email protected]

• 聽落好似係為分手而編出嚟既一個籍口

• 的確係・・・・

• 要選擇離開?

• 睇定D同想清楚D先決定・・・・・急唔爭一時・・・・・係咪?

• 我唔想放棄,但又怕......

• 人總係有感情・・・・唔想放棄我理解

但怕乜里妳?

• 十幾年,放不低!

• 十幾年・・・・・唉!明白

但你可以點呢?

• 至衰呢d男人, 想分手就直接d la, 拖泥帶水

• 自私!為有等....佢之前成日話我唔夠愛佢,好無奈!

• 点為夠愛佢呢?

• 我覺得女孩子嘅日子係好寶貴。

你邊等邊搵過另一個更愛自己嘅人啦。

• 邊等邊搵過的想發好賤・・・・・・・・・・賤人想發

• 其實都唔洗點等佢, 千奇唔好心軟

• 我問過佢我點唔夠愛佢,佢冇答!

可以邊搵邊等?可以嗎?我怕我放不低.....

• 一係決決斷斷,邊等邊搵過同一脚踏兩船無分別・・・・・・正賤人

• kellycarey replied at 2011-06-12 2:25 pm

-----------------------------------------------------------------

我問過佢我點唔夠愛佢,佢冇答!

=================================================================

會唔會佢已有新歡?

• 兩年後無論結果係positive定negative,都唔代表以後會幸福。

記住做人可以無人愛自己,但唔可以唔自己錫自己。

我有時覺得,如果無左一個人係身邊,我都會過得好,咁點解佢要係我身邊陪我?

哈,年紀大會諗多咗。

• ~ replied at 2011-06-12 2:29 pm

-----------------------------------------------------------------

兩年後無論結果係positive定negative,都唔代表以後會幸福。

記住做人可以無人愛自己,但唔可以唔自己錫自己。

我有時覺得,如果無左一個人係身邊,我都會過得好,咁點解佢要係我身邊陪我?

哈,年紀大會諗多咗。

=================================================================

都唔係教人一脚踏兩船呀・・・・・・・正賤人

• 要下定決心放低, 都無得返轉頭, 呢d人最多想返黎食免費餐

女仔青春好重要, 唔好等喇

• passaway replied at 2011-06-12 2:28 pm

kellycarey replied at 2011-06-12 2:25 pm

我問過佢我點唔夠愛佢,佢冇答!

會唔會佢已有新歡?

佢話冇,我信佢,有冇已經唔重要,我只想佢回來我身邊!

• 其實我係叫你唔洗點等...

亦唔洗解釋吖,明唔明?

咪好似passway咁笨。

• Kellycarey replied at 2011-06-12 2:31 pm

會唔會佢已有新歡?

咁同佢講清講楚,,好好醜醜有個了斷先再行下一歩・・・・・

• ~ replied at 2011-06-12 2:31 pm

其實我係叫你唔洗點等...

亦唔洗解釋吖,明唔明?

你想食kelly,狼子野心

係笨人先睇得出・・・・・・哈哈哈哈

正賤精

• 休息兩年咪當俾大家一個機會try another person囉。

You never know. 可能試完之後大家都係覺得對方好呢?

There is no such a forever interesting person in the world. A long lasting relationship is whether both sides are willing to commit or not. If he wanna take a rest now and for 2 years, how can u be sure that u have such commitment to both a 2-person relationship for 2 years? Life is just realistic, even for love. :)

• passaway replied at 2011-06-12 2:34 pm

Kellycarey replied at 2011-06-12 2:31 pm

會唔會佢已有新歡?

我問過佢係咪要分開,佢話呢一刻唔會以後答唔到我!

• Passaway, 我係囡。

亦無狼子野心,只係純粹以一個女人嘅角度去睇。

你小人之心度君子之腹。

• 一個連真id 都唔敢用的賤精講乜都係廢話

只係想食完一個又食一個無手尾跟・・・・睇清楚賤精真面目・・・・・

• ~ replied at 2011-06-12 2:42 pm

Passaway, 我係囡。

亦無狼子野心,只係純粹以一個女人嘅角度去睇。

你小人之心度君子之腹。

你講乜都得・・・賤精

囡唔會有賤精呀?

無道理我話知你乜水,,,,,一開口敎人一脚踏兩船・・・・・正賤精

• Kellycarey replied at 2011-06-12 2:41 pm

我問過佢係咪要分開,佢話呢一刻唔會以後答唔到我!

問清楚先黎了斷免得日後痛苦及後悔

話晒十幾年感情

• 基本上本小姐唔想采你。

Kelly, 放心,我唔會留咩contact俾你。

你吖,咪再問佢無聊嘅問題例如分開定唔分開。

如果任何事清楚係你嘅style,你咪同佢講休息兩年會有好多可能性,而最大嘅可能性係分開,你無呢份信心,佢可以咩?

如果佢D答案仲係一舊屎就飛咗佢啦,咪鬼曬時間。

• 我都唔想彩你個賤精

連真id都唔敢用・・・・身有屎

ke11y 十幾年感情・・・寧教人打仔莫教人・・・・・・除非去到最後一歩・・・・・

• ~ replied at 2011-06-12 2:31 pm

其實我係叫你唔洗點等...

亦唔洗解釋吖,明唔明?

=============================================================

BINGO

我都係咁話.要知道女人青春有限,兩年可以有好多唔同的轉變.

個男人咁都講得出的,就算無第三者都係好有問題.仲要係對自己愛過的女人咁講,擺明就係將責任推晒俾個女人身上!!

聽到都嬲!!!

既然對方立心不良係度拖拖拉拉的,妳邊等邊搵咪岩晒個男人想打長久戰的目的囉.

• passaway replied at 2011-06-12 3:02 pm

我都唔想彩你個賤精

連真id都唔敢用・・・・身有屎

ke11y 十幾年感情・・・寧教人打仔莫教人・・・・・・除非去到最後一歩・・・・・

就係因為十幾年,大家都係女人先感受到好的心痛同無奈.

就算企在巴士站,等唔到巴士,真的唔可以改坐士嗎?

• 轉車

• 阿哥,兩年後結倒婚都可以離婚架!

十幾年感情佢咪又話休息!!!即使佢明知結果好可能係分開。

女人可以無人愛,但唔可以唔愛自己。Kelly,佢咁講得出口即係當你係後備?Sorry,我份人好直接。如果係咁,十幾年不如何?

所以話女人可以無男人,但唔可以無錢!!!

火都黎埋!唔玩!唔想聽個腦得一條路嘅人嘅說話。

• Cherry, u exactly get my point.

我重申女孩子嘅時間係好寶貴架。It's just like count down.而每個人都「可以選擇」去愛人同被愛。either one or both.

• 賤精・・・・我無叫kelly 等呀!我一直都叫她攪清楚件事先行下一歩呀!

賤精・・・・你回帶睇清楚先好發火

賤精・・・・鍚自己我讚成・・・・但你一入黎教人一脚踏兩船呀・・・賤唔賤先?

• 大家純粹見版主苦惱,提供個人意見...& KILL TIME,兩位相唉吾好口!

• 咁我又想問啦, 佢想休息係咩意思呢? 咁e兩年佢又想用咩關係同你一齊, 朋友 or 直情唔聯絡?

• 女人 replied at 2011-06-12 3:27 pm

咁我又想問啦, 佢想休息係咩意思呢? 咁e兩年佢又想用咩關係同你一齊, 朋友 or 直情唔聯絡?

問清楚人攪清楚件事先行下一歩嘛・・・・俾意見都係

佢一入黎教人邊等邊愠等同一脚踏兩船・・・・賤精所為,火都黎呀!

• 版主男友似乎心理上對這段關係起了變化,但未能清晰確定將來,

強迫男人此刻交一個答案,留得低個人...留不住個心...

倒不如順男人意,讓佢冷淨一下,讓佢想清楚去/留

但建議事先聲明,版主期間有更好選擇(無人擔保會發生咩事)而放棄10年感情......男人吾好後悔!

• maipo replied at 2011-06-12 3:35 pm

版主男友似乎心理上對這段關係起了變化,但未能清晰確定將來,

強迫男人此刻交一個答案,留得低個人...留不住個心...

倒不如順男人意,讓佢冷淨一下,讓佢想清楚去/留

但建議事先聲明,版主期間有更好選擇(無人擔保會發生咩事)而放棄10年感情......男人吾好後悔!

咁講咪好囉!

乜野要鍚自己、青春有限、邊等搵邊<--呢句賤精行為

• 為何永遠...放不低

為何錯愛...這一位

• 老土說話: 用心裁種都未必有花開...但吾落力必定無結果

版主釋懷 & 一齊隨緣!

• loverwanna replied at 2011-06-12 3:42 pm

為何永遠...放不低

為何錯愛...這一位

放不低.......自有原因

這一位.......縁來自有因

• 賤精:其實我唔係乜野大好人,我都好咸濕,但人總有立場

我淫而不賤,見人在迷惘中應幫他找自己的出路,唔係點他亂行

你堅持自己立場咁就算・・・・・

Log in to reply