一個已經男到底懷住咩心態去包二奶同叫雞呢?

• 過下隱掛~

• 打錯左.....
    一個已婚男到底懷住咩心態去包二奶同叫雞呢?

• 我曾經結過婚但未試過包二奶同叫雞,但有想過

貪玩心多過過下隱,最重要當時我大腦控制到我細佬........

• 我認為...包二奶係power 嘅一種表現(何生)

叫雞...純性慾發洩

• 唔係叫你估呀!

估個個都會,問你心態呀!

• u talking about your husband ?

• 好多時太太既角分就係太太, 依家結婚多數都會為左生bb~

生bb前同後好大分別, 所以如果有叫雞或者係包2奶既男人係會因為同太太既溝通上出現問題, 或者係有部份問題較難面對~~所以想包2奶作為平衡~

• find another feeling with girl lor

• 咸濕LOR~JJ大過天LOR~

無其他心態可言~~

• Cissycc replied at 2011-06-09 1:37 pm

-----------------------------------------------------------------

咸濕LOR~JJ大過天LOR~

無其他心態可言~~

=================================================================

男、女都咸濕

• Cissycc replied at 2011-06-09 1:23 pm

-----------------------------------------------------------------

好多時太太既角分就係太太, 依家結婚多數都會為左生bb~

生bb前同後好大分別, 所以如果有叫雞或者係包2奶既男人係會因為同太太既溝通上出現問題, 或者係有部份問題較難面對~~所以想包2奶作為平衡~

=================================================================

一年前佢為呢個人要同我分開, 做到好絶, 一年後同我講一齊再生活

毫無悔意,

• 自然人類應有心態

• passaway replied at 2011-06-09 12:57 pm

我曾經結過婚但未試過包二奶同叫雞,但有想過

貪玩心多過過下隱,最重要當時我大腦控制到我細佬........

因為D咩原因你控制到呢? 覺得對伴侶唔住、覺得唔衞生、定係唔想上身?

我最近知道左個朋友叫雞,覺得好唔舒服…對男人既信任好低,真係想明白下男人既心態…

• 其實我以前好保守,咪控制到囉

好多野會改変條保守線:社會風气同身邊朋友影响最大・・・・・

• Cissycc replied at 2011-06-09 1:23 pm

=======================================================

一年前佢為呢個人要同我分開, 做到好絶, 一年後同我講一齊再生活

毫無悔意,

--------

但睇黎你對呢個人好似重有愛意wow

• passaway replied at 2011-06-09 11:45 pm

其實我以前好保守,咪控制到囉

好多野會改変條保守線:社會風气同身邊朋友影响最大・・・・・

咁又係…我都O係度反思緊呢個問題…見有D男人話佢地係可以性同愛完全分開,性可以睇到好似同人地去打衞生麻雀咁平常…如果唔涉及感情,我又會唔會接受到自己既男人做出呢D行為? 我都覺得自己條線動搖緊…

• 女人 replied at 2011-06-09 11:55 pm

咁又係…我都O係度反思緊呢個問題…見有D男人話佢地係可以性同愛完全分開,性可以睇到好似同人地去打衞生麻雀咁平常…如果唔涉及感情,我又會唔會接受到自己既男人做出呢D行為?…

我都覺得自己動搖緊.....重搖得好勁・・・・・・嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚

• maturemanman replied at 2011-06-09 11:52 pm

Cissycc replied at 2011-06-09 1:23 pm

=======================================================

毫無悔意,

--------

但係佢毫無悔意既話真係唔係好值得原諒…

• 你搖得勁唔勁

• maturemanman replied at 2011-06-09 11:52 pm

Cissycc replied at 2011-06-09 1:23 pm

毫無悔意,

--------

===================================================

但係佢毫無悔意既話真係唔係好值得原諒…

-------

唉!可能你前世欠左佢.!

• 咁又係…我都O係度反思緊呢個問題…見有D男人話佢地係可以性同愛完全分開,性可以睇到好似同人地去打衞生麻雀咁平常…如果唔涉及感情,我又會唔會接受到自己既男人做出呢D行為?…

======================================================

我都覺得自己動搖緊.....重搖得好勁・・・・・・嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚

=====

呢個game 唔易玩!女人易上心,好易會受傷!

玩過慨人會上引!

• maturemanman replied at 2011-06-10 12:15 am

=====

呢個game 唔易玩!女人易上心,好易會受傷!

玩過慨人會上引!

睇黎你玩過・・・・

Log in to reply