你有你的生活,我有我的忙碌,各有各忙!like!

• 我有我的天與地
    誰也不可打搞別人

• 比個like妳^^

• 都係好事丫~

• 我住在慌島巳有數載阿君,離開你後曾傷心一塲,但想通後巳沒甚麼,我選擇了活在當下(及時雨)後的生活方式,倒活得開心快樂!

• 識諗, 有勇氣活下去係好事~~~

• hi 各位好

我有感而發,說說我對過往的人的感受,希望佢地都識這樣想,不要再批判跟他們巳沒有關係的人!

• D個世界唔會冇咗邊個就全部停頓~~~每個人都唔會成日汚雲盖頂!雨后一定天晴!唔好執著睇開D啦, 努力!

• 阿君

假如我地真係有緣再見,我真係唔知仲有乜嘢可以再講,

我生命裡有許多事要做,我唔會只有愛情的,人大左工作,家人,情人,朋友對我來說太重要。

• Like U

係呀!說得好好呀!

不過其中一個我真係唔知仲有甚麼欠他的,他謥咬著不放,強加我種種罪名,教我一籌莫展,難解難明?

• 其中一個@@妳都好忙呢!感情専一係米會好D呢?講笑唔好咋我形^^

• hi Ms,

Let it be, 有d人未曾放下我執, 又未面對同接受到現實, 所以就會咁...

• 阿君

怎樣也好,我們離合緣於大家屬別一個體,你也明白,而我也清楚,過去巳過去不要再依然值根心深裡去,即使分開也不要去用種種法方損害別人呢!

我真心的邀請你放下,好好活得豐盛!

• likeU replied at 2011-06-09 4:00 am

-----------------------------------------------------------------

其中一個@@妳都好忙呢!感情専一係米會好D呢?講笑唔好咋我形^^

=================================================================

我對感情好專一呀!巳証實!

• Ms, 但妳寫的, 情人又其中一個, 我有點混淆!

• KK replied at 2011-06-09 4:02 am

-----------------------------------------------------------------

hi Ms,

Let it be, 有d人未曾放下我執, 又未面對同接受到現實, 所以就會咁...

=================================================================

可能當初佢覺得佢對我好好,而我機於一些私人理由選擇離開,然而我之後又不捨不捨,而他傷透又或者其他理由拒絕,估勿論怎樣我地係分開左,不相往還,但從朋友間流傳不同版本羅生門故事,謥之我一出現他就有流言出...多年如是,好像要趕絕我般!

• likeU replied at 2011-06-09 4:13 am

Ms, 但妳寫的, 情人又其中一個, 我有點混淆!

明白,那我從前..真的曾拍過好幾次拖!

• 妳係到識到佢?緣份唔可以強求, 都過去了!佢仲未放底?

• 愛一個人係想佢好, 又會中傷妳真係有愛?定妳同佢分手時唔清唔楚?

• 阿君

不知你近況!其實真的不知

我做到不打搞別人喇!這是你最後對我講而又最深刻的!

我近況可好,我有了這個我知原來我最愛的(他),我們一起走了許多艱苦的路,也許我要多謝你使我明白愛是甚麽,我改變自己性格不少,我今日這一刻是愛得很真實,完全付出,而我亦感受到他對我無條件的愛!

• likeU replied at 2011-06-09 4:25 am

妳係到識到佢?緣份唔可以強求, 都過去了!佢仲未放底?

我不是這裡認識他的,我膽敢和他說話,生怕痴了他神經!佢放底未我不想知,但他的行為我怕了,仇恨心太重,不似仲對我有一思愛意嘞!

• 搵到真愛就要努力去保持佢!仲想咁多為乜?

• likeU replied at 2011-06-09 4:27 am

愛一個人係想佢好, 又會中傷妳真係有愛?定妳同佢分手時唔清唔楚?

最後我好清楚他不要我的!就係先奇仲搞咁多花招!不過巳過了當年黑暗時期,只係最近佢又自編故仔,我巳沒有任何情緒反應,今晚只係不吐不快,希望在遠方的他靈魂收到!

• 最後我好清楚他不要我的!就係先奇仲搞咁多花招!不過巳過了當年黑暗時期,只係最近佢又自編故仔,我巳沒有任何情緒反應,今晚只係不吐不快,希望在遠方的他靈魂收到!

• 佢都冇關痛癢!唔係擔憂!有真愛過有珍惜過?妳知他知!留返妳些精神比一個真心對妳既人啦!

• likeU replied at 2011-06-09 4:49 am

佢都冇關痛癢!唔係擔憂!有真愛過有珍惜過?妳知他知!留返妳些精神比一個真心對妳既人啦!

多謝勸勉,我有這樣做而且ing

• 好開心今晚說了出來,我也不用再說

希望阿君明白

多謝各人給我空間,讓我道出心底話!^^

• 努力啦!早點去瞓今日比個真情既kiss妳的最愛, 同佢講聲"我愛你!"真而誠的愛得來不易!妳同佢大家努力吧!

• 多謝,巳做了

好夢^^

• 好好好!甜夢~~~

Log in to reply