怇刻意比我知佢有令一個女人,但點解又要否認?

• 一個男人刻意比我知佢有令一個女人,佢要我知事實,但點解又要否認?做得出唔怕認啫...

• 想你接受又唔想你煩佢

• 精結, 王子真係一針見血

<like!!!>

• 佢做到咁出面我都唔接受咩? 不過事實咁明顯,無需要唔認自己有第二個女人,佢要唔認既話就唔好比我知這女人既存在,佢係咪擺明玩野??

luipo replied at 2011-06-02 3:37 pm

-----------------------------------------------------------------

想你接受又唔想你煩佢

=================================================================

• 我覺得咁做好on 9啫,佢要比個答案我,但又要唔認,好矛盾啫!佢認既話我反而唔煩佢,唔認我更加會纏住個賤人,纏到佢肯認我先鬆人,做左又唔認好on 9啫,點解d 男人咁on 9既?

• Cathy_Chan replied at 2011-06-02 3:43 pm

-----------------------------------------------------------------

佢做到咁出面我都唔接受咩? 不過事實咁明顯,無需要唔認自己有第二個女人,佢要唔認既話就唔好比我知這女人既存在,佢係咪擺明玩野??

luipo replied at 2011-06-02 3:37 pm

想你接受又唔想你煩佢

=================================================================

阿ANGEL你好似我咁XX,唔記得用ALIAS.嘿

佢做到咁出面我都唔接受咩?<---無話一定要接受,係睇你自己.

係咪玩野就唔知,不過似同你玩緊心理戰

• I_am_fly replied at 2011-06-02 3:42 pm

精結, 王子真係一針見血

<like!!!>

少可俾你讚

• angel replied at 2011-06-02 3:47 pm

我覺得咁做好on 9啫,佢要比個答案我,但又要唔認,好矛盾啫!佢認既話我反而唔煩佢,唔認我更加會纏住個賤人,纏到佢肯認我先鬆人,做左又唔認好on 9啫,點解d 男人咁on 9既?

何必呢?

既然你話得佢ON9,你仲陪佢顛?

• 乜野心野戰?因為我之前遇過這情境,好難明佢做緊乜

不過事實上,擺到明有令一個女人存在既時間,同佢感情又唔多,我點會仲踩隻腳埋去,不過對住這些人,做到出哂面又要唔認就好on 9無聊...

luipo replied at 2011-06-02 3:49 pm

Cathy_Chan replied at 2011-06-02 3:43 pm

佢做到咁出面我都唔接受咩? 不過事實咁明顯,無需要唔認自己有第二個女人,佢要唔認既話就唔好比我知這女人既存在,佢係咪擺明玩野??

想你接受又唔想你煩佢

阿ANGEL你好似我咁XX,唔記得用ALIAS.嘿

佢做到咁出面我都唔接受咩?<---無話一定要接受,係睇你自己.

係咪玩野就唔知,不過似同你玩緊心理戰

• 你講得啱,玩到昨晚delete + block 佢個msn,朋友話同佢再聯絡受傷既係自己,自己攞黎喎,唔再同佢玩啦,佢癲到話同我上床,我真係唔夠佢玩,留佢係到唔知將來又有乜野事會發生,都係遠離佢好d..

luipo replied at 2011-06-02 3:51 pm

angel replied at 2011-06-02 3:47 pm

我覺得咁做好on 9啫,佢要比個答案我,但又要唔認,好矛盾啫!佢認既話我反而唔煩佢,唔認我更加會纏住個賤人,纏到佢肯認我先鬆人,做左又唔認好on 9啫,點解d 男人咁on 9既?

何必呢?

既然你話得佢ON9,你仲陪佢顛?

• 語無倫次

• 可能佢唔想主動講分手

做d 野等你自己行開掛

• 我係你就冷靜D,之後清晰自己諗下仲應唔應該再用時間係呢個男人度.

答案得兩個

1)走

2)留

因為佢唔認,你又無可能令佢認,佢HEAD住你又HOLD住你,你想HEAD番佢就要諗下計仔.不過我覺得,HEAD到又如何

• 下...擺明佢有第二個女人,我仲唔行開呀??問題點解佢做到出面又要唔認啫?on 999

閒人 replied at 2011-06-02 3:57 pm

可能佢唔想主動講分手

做d 野等你自己行開掛

• angel replied at 2011-06-02 3:57 pm

你講得啱,玩到昨晚delete + block 佢個msn,朋友話同佢再聯絡受傷既係自己,自己攞黎喎,唔再同佢玩啦,佢癲到話同我上床,我真係唔夠佢玩,留佢係到唔知將來又有乜野事會發生,都係遠離佢好d..

同佢講:有機會再合作過囉

• 應該係胡思亂想

• 好明顯我選擇放棄啦

(1)做事沒責任感,沒承擔

(2)這是在分手後發生既事,佢有權去識令一個女朋友

(3)我未去到愛得麻目同一廂情願既地步,相反可能佢想有條女愛到佢瘋狂,明知佢有條女都痴埋佢,但做女仔唔好on 9 到咁,畢境仔死仔還在,唔好為一件垃圾放係一個森林

luipo replied at 2011-06-02 4:00 pm

我係你就冷靜D,之後清晰自己諗下仲應唔應該再用時間係呢個男人度.

答案得兩個

1)走

2)留

因為佢唔認,你又無可能令佢認,佢HEAD住你又HOLD住你,你想HEAD番佢就要諗下計仔.不過我覺得,HEAD到又如何

• 不過都想同姊妹講下,遇到d 仔唔好或者做人處事好有問題就唔好哂時間,唔好再踩隻腳埋佢令自己受傷,揾個第二個仲好....

• 識得撇,咁就可以CLOSE FILE

• 我同這男人無正式開始過,不過相識短短個幾月,佢既惡行好似數薄咁厚,而家女仔識男仔真係要謹慎小心,做女人緊係要揾個鍚自己對自己好既男人啦

• 你講得啱,識左一個正常既男人發展緊,唔正常個d 要fire,玩都費事哂時間...

朋友個個都勸我delete 佢個msn,直情唔好同佢有聯絡,因為這個男人真係好有問題,

luipo replied at 2011-06-02 4:14 pm

識得撇,咁就可以CLOSE FILE

• 這個男人拍拖2日就甩我,直情唔比機會我,由開始到尾都係數我不是,這男人有對我認真過咩?佢一直給我嫌棄我既理由,侮辱我枱高自己,不承認自己態度兒戲同唔認真,我好明白壞男人永遠係盲不講理,that's fine...咁我咪識個第二個囉,這世界又唔係得佢一個男人

• 妳同呢個人重未完呀? 又開thread數對方,真係好悶, 只係識話人有問題, 有冇諗過自己係點?

• 我成日講增取同放棄只差一線,咁我選擇放棄,所以自然係鬆懈,無再去唸過做好自己,無再去堅持,無再去反醒,亦無再去挽回一段關係

我而家要做既係從新開始,找一個對既人同對自己好既人,我會善待同珍惜對方,我好有信心問題唔會發生係我同佢身上

知少少扮代表 replied at 2011-06-02 4:32 pm

妳同呢個人重未完呀? 又開thread數對方,真係好悶, 只係識話人有問題, 有冇諗過自己係點?

• 如果妳真係話放棄就唔會到今時今日重講呢件事, 況且人地都好婉轉地比左下台階比大家分開, 而妳重不斷去撩返出黎(分開左, 重打電話比佢, 人地有第二個女人, 又問人係邊個), 妳到頭來傷害既只係自己

• 咁我緊係知啦,不過係而家先知.....個男人似係比下台階比自己多D,分手淨係識數人,又唔檢討自己處理分手好有問題,不過我又ON居,仲已經佢會比機會大家,未有個女人出現之前都仲信佢講,以為佢仲比緊機會我,後來先知原來佢係到玩緊野,問題再講落去我都知自己根本同佢唔夾,大家係唔啱CHANNEL,

其實講都唔係乜野大問題啫,只不過係傾下計交流下....咁你又唔可以阻止人去發表言論既

知少少扮代表 replied at 2011-06-02 4:53 pm

如果妳真係話放棄就唔會到今時今日重講呢件事, 況且人地都好婉轉地比左下台階比大家分開, 而妳重不斷去撩返出黎(分開左, 重打電話比佢, 人地有第二個女人, 又問人係邊個), 妳到頭來傷害既只係自己

• 咁個個男人個陣有無叫我唔好再打電話比佢呢?我答你...無,我打比佢,點解佢仲要聽電話呢?佢仲開左好多條件叫我點樣做先肯同返我一齊,事實係乜呢?佢己經有第二個女人,即係我為佢做乜野,佢根本唔會同返我一齊,這不是下台階,佢係比無謂既希望人,算啦,我點都講唔嬴佢,賤人當道,唯有自己離場鬆人....講黎為乜,條氣好唔順架,我未遇過咁賤既男人

知少少扮代表 replied at 2011-06-02 4:53 pm

如果妳真係話放棄就唔會到今時今日重講呢件事, 況且人地都好婉轉地比左下台階比大家分開, 而妳重不斷去撩返出黎(分開左, 重打電話比佢, 人地有第二個女人, 又問人係邊個), 妳到頭來傷害既只係自己

• 知少少扮代表

咁我都明既,lee d 仆街咪等天收囉,佢有第二個女人就直接講,叫我唔好再揾佢,唔洗咁賤要透過個女人同我講既,揾佢仲有乜意思?其實係真係無意思,只係無聊同佢玩下啫,佢都玩慣架啦

• 仲有好能心個條仔揾sl/sp 一開始就講清楚,唔好開始再覺得唔啱就亂咁黎,做男仔點都要有風度同唔好咁小家,點都要維護對方自尊,咁樣先叫比下台階對方,識做啦?

• 知又點? 有人話自己唔知乜野係sp/sl,我都唔信啦....根本佢就掛羊頭賣狗肉,比個身份我話係女朋友,實質只係sp/sl....好彩我無同佢鍚鍚同上床,哈!以前唔會,而家唔會,以後都唔會....哈哈哈!慢慢玩啦,dennis ho

係人都知妳叫cathy chan啦 replied at 2011-06-02 5:13 pm

白痴~

妳知唔知隱藏留言係一個自欺欺人既function!!!!!!!

• angel replied at 2011-06-02 5:16 pm

仲有好能心個條仔揾sl/sp 一開始就講清楚,唔好開始再覺得唔啱就亂咁黎,做男仔點都要有風度同唔好咁小家,點都要維護對方自尊,咁樣先叫比下台階對方,識做啦?

人地已然不知幾有風度, 講出分開(起碼冇同妳做過咩) 妳重想去點? 妳成日都要人答妳, 要所謂清清楚楚, 面人比, 假自己丟

• 我知架啦,我同這男人一齊一開始己經自己丟架,唔洗你提我都知!自己唸下自己講過乜做過乜先話人啦

知少少扮化表 replied at 2011-06-02 5:21 pm

angel replied at 2011-06-02 5:16 pm

仲有好能心個條仔揾sl/sp 一開始就講清楚,唔好開始再覺得唔啱就亂咁黎,做男仔點都要有風度同唔好咁小家,點都要維護對方自尊,咁樣先叫比下台階對方,識做啦?

人地已然不知幾有風度, 講出分開(起碼冇同妳做過咩) 妳重想去點? 妳成日都要人答妳, 要所謂清清楚楚, 面人比, 假自己丟

• 我同個個dennis 拍拖第二日己經放我飛機兩次,明明講好bbq,突然又話自己要返大陸,講好左返完大陸陪我,點知放第二次飛機,我再同飛機皇一齊,有日都會墮機....

• 講返個次去街,我朋友都話這男人唔值得一齊啫,啱啱拍拖點會咁樣架....一日內放完飛機仲要飛我,飛機皇....飛呀飛....越飛越遠!!

• 有無男士叫dennis ho?係咪叫dennis ho 既男人都咁仆街架?

• 點解重要開口埋都係仆街? 人必自侮而後人侮之

• 咁佢真係仆街呀嘛,其實人有証明佢唔係仆街既理由嗎?dennis ho 係飛女/飛機王!!姊妹小心小心....

知少少扮代表 replied at 2011-06-02 5:36 pm

點解重要開口埋都係仆街? 人必自侮而後人侮之

• 不過我自己都on 9,唔會淨係話人...當佢口口聲話比緊機會我既時間,點知佢係條女面前話我煩同講我壞話,唉...咁既男人真係好垃圾!

• 我都話dennis 既惡行好似數薄咁厚...仲未數完呀,仲有佢把賤口講過既仆街垃圾...垃圾講圾垃!!!

• 無得救

• 我有其他on 9野,dennis...唔係,知少少扮代表

個條望look 由開始到而家踩到我成舊屎咁,我深深感受到屎既無比威力,由頭到腳都比佢掃描,而家講到嫌棄我肥幾大禍,同佢攪埋分分鐘比佢把賤口嫌棄我黑西同八字波,可況佢當我一舊屎,仲乜同舊屎做愛?佢做既野無人會明

朋友就話你係要不離不棄同堅持,但唔係同這個男人,這男人係到玩緊你,你係要揾過真係鍾意你,對你好同鍚你既男人去堅持,聽完唸唸下又啱喎,慢慢先清醒...

知少少扮代表 replied at 2011-06-02 6:00 pm

無得救

• 不過仲想講下初初我比人數我真係好傷心難過,因為我以前未試過比男仔咁欺負過,漸漸dennis數到我麻目無哂感覺,我終於知道原來我係dennis 心目中只係一舊屎,但佢偏偏溝一舊屎返黎,仲有點解佢又唔話自己係一舊屎呢?

• waste time bitch

• angel replied at 2011-06-02 4:00 pm

下...擺明佢有第二個女人,我仲唔行開呀??問題點解佢做到出面又要唔認啫?on 999

話之佢點解做得出唔認啫

你都擺明知佢有第二個,但你都仲唔離開佢,你咪仲on99!

• angel replied at 2011-06-02 5:33 pm

有無男士叫dennis ho?係咪叫dennis ho 既男人都咁仆街架?

呢位dennis中學時讀邊間?

• 我個心真係離開左佢啦,糾纏係唔甘心啫,我知lee 個男人唔值得我愛架啦!咁我都真係on9,之前仲真係信佢講野,個女人浮面乜都穿哂game over啦,何況個男人上網識,佢同我開始本身應該係玩玩下....

on99 replied at 2011-06-04 7:49 pm

angel replied at 2011-06-02 4:00 pm

下...擺明佢有第二個女人,我仲唔行開呀??問題點解佢做到出面又要唔認啫?on 999

話之佢點解做得出唔認啫

你都擺明知佢有第二個,但你都仲唔離開佢,你咪仲on99!

• Dennis只係網友黎,我鬼知佢乜頭乜路,淨係知佢玩我

hohoho replied at 2011-06-04 7:54 pm

angel replied at 2011-06-02 5:33 pm

有無男士叫dennis ho?係咪叫dennis ho 既男人都咁仆街架?

呢位dennis中學時讀邊間?

Log in to reply