用貴價護膚品定做facial好d呢?

• 女人要keep住靚, 真係洗好多錢..
    大家覺得d$$ 花響貴價護膚品, 定係做靚d facial 划算d呢?

• 我就覺得唔係貴唔貴問題, 最重要係適合自己, 但我會兩樣都做, 因為去美容院做係可以深層護理, 但家居係KEEP 囉

• 同意啊~ 護膚品唔一定越貴越好既, 效果亦因人而異~ 就好似戀愛一樣, 要屢敗屢試先會搵到同自己夾d既..哈哈

我都有做開facial, 除左基本清潔保濕, 最近愛上左做c6, 貪效果快靚正!

• 護膚唔係定要使好多錢既..

記住每日搽防晒, 勤力d fu mask 啦 >.^

• 我有好推介 ....全線超平~

- http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/jashop28

- www.ja-shop.com

大量 T 恤 .護膚品.多多捧場,多謝多謝~!!@@@

• 要keep住靚,除左護膚品同做facial 外,生活方式都好重要ga

• 我自己就唔係成日用貴價護膚品,facial 就間唔中先做

護膚品就近排用demagram 隻櫻花系列,佢嘅效果都唔錯

值得一試!!!!!

• 花錢唔係問題, 最緊要係有效果, 但防間一些好貴的護膚品有時因為代言人廣告個的計埋落去, 我就覺得唔係太值, 睇妳點睇囉

• memekk replied at 2011-05-30 2:04 pm

-----------------------------------------------------------------

花錢唔係問題, 最緊要係有效果, 但防間一些好貴的護膚品有時因為代言人廣告個的計埋落去, 我就覺得唔係太值, 睇妳點睇囉

=================================================================

我都覺得係, 所以唔會用d太branded/太多廣告的護膚品~ 幫人俾埋廣告費咁

• 我有好推介 ....全線超平~

- http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/jashop28

- www.ja-shop.com

大量 T 恤 .護膚品.多多捧場,多謝多謝~!!@@@

vvvvvvvvvvvv

• 我就會用d大眾化d價錢的護膚品,寧願慳埋來做一些靚少少facial,因為見效快d, 睇到效果嘛!

• 我都係咁諗~ facial效果即時又明顯,覺得抵玩d,所以我會捨得耐唔耐做靚d facial,試過RF,C6,胎盤素...好過試埋一大埋護膚品都仲未見效.

• 我都識人有做胎盤素..但我就唔係好敢試..其實係咪for抗衰老..

• 主要令到皮膚firm,減少暗瘡,細紋,都可以話抗衰老. 做親既都係30+以上既ol&阿太

• yuyu1 replied at 2011-06-01 6:09 pm

-----------------------------------------------------------------

主要令到皮膚firm,減少暗瘡,細紋,都可以話抗衰老. 做親既都係30+以上既ol&阿太

=================================================================

其實女人要KEEP架, 任何年齡都要, 好似我試左個天然的冰蟲草護理, 都幫我皮膚回復光澤同緊緻, 依家重有優惠, 妳地都可以考慮吓

• 有冇人用過美國Perfective Ceuticals美白保濕面膜?我覺得効果超正,用後白咗好多,细紋明顯地少了很多。值得推薦。在Yahoo找到一間Medicbeauty Shop平D,用完去買多幾盒。

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1127712525

• 做facial, 揀d好既美容院, 佢地都會用d好既護膚品架嘛, 我做開果間會用la colline 同Suisse Programme架..

• 用la colline同Suisse Programme咁好...妳響邊間美容院做?會唔會好貴/hardsell ga?

• sinsinmic replied at 2011-06-01 9:18 pm

其實女人要KEEP架, 任何年齡都要, 好似我試左個天然的冰蟲草護理, 都幫我皮膚回復光澤同緊緻, 依家重有優惠, 妳地都可以考慮吓

點做法? 有咩優惠?

• shekwingyan replied at 2011-05-31 8:24 pm

我都係咁諗~ facial效果即時又明顯,覺得抵玩d,所以我會捨得耐唔耐做靚d facial,試過RF,C6,胎盤素...好過試埋一大埋護膚品都仲未見效.

SIS你個胎盤素係點做法? 可唔可以介紹下!?

• 用真空槍響面頰,虎紋,權骨位,耳下打入胎盤素.打完會有多少紅,似出蚊懶,但過大半日自己會退.每次一支份量可用響面及肚脂肪位,面部要打2次度先見效果~

• yuyu1 replied at 2011-06-03 2:45 pm

sinsinmic replied at 2011-06-01 9:18 pm

點做法? 有咩優惠?

佢地用的係主要含有蟲草, 人参同靈芝的中藥,用一個掃查係我面上, 跟住掃吓掃吓, 不過佢地同我講掃法係有技巧, 不過我唔理啦, 佢地先幫我做半邊面, 咁我可以先体吓效果, 做完個邊面係明顯有左光澤, 同提升左, 本來我個額頭係比我面黑, 但做完個邊係減少左兩截色, 打後個一兩日, 重見到有的好似油脂的污垢退出來, 我覺得這個護理係用好自然的方法去改善我的皮膚, 所以大胆咁推介比的SIS, 依家都係$6XXX十次, 我覺得幾抵試

• shekwingyan replied at 2011-06-04 3:34 pm

用真空槍響面頰,虎紋,權骨位,耳下打入胎盤素.打完會有多少紅,似出蚊懶,但過大半日自己會退.每次一支份量可用響面及肚脂肪位,面部要打2次度先見效果~

使唔使keep成日做? 貴唔貴?

• sinsinmic replied at 2011-06-04 9:01 pm

yuyu1 replied at 2011-06-03 2:45 pm

sinsinmic replied at 2011-06-01 9:18 pm

點做法? 有咩優惠?

佢地用的係主要含有蟲草, 人参同靈芝的中藥,用一個掃查係我面上, 跟住掃吓掃吓, 不過佢地同我講掃法係有技巧, 不過我唔理啦, 佢地先幫我做半邊面, 咁我可以先体吓效果, 做完個邊面係明顯有左光澤, 同提升左, 本來我個額頭係比我面黑, 但做完個邊係減少左兩截色, 打後個一兩日, 重見到有的好似油脂的污垢退出來, 我覺得這個護理係用好自然的方法去改善我的皮膚, 所以大胆咁推介比的SIS, 依家都係$6XXX十次, 我覺得幾抵試

本來6XXX有10次, 唔可以話貴, 但想問吓係咪人人都啱做架, 我皮膚本身係好敏感喎

• 負擔的起,可以考慮貴一些的facial,效果會快很多。樓上說的冰蟲草facial, 豆有聼過,效果是不是真得很好啊?

• Re helleooni:

價錢覺得合理,咁當然會比一般基本清潔保濕facial貴,但因為唔係個個禮拜要做, 所以圍番我覺得都ok la.我buy佢係因為覺得係由內而外改善皮膚,好似治標一d..

• 我都係用d平價護膚品 仲有好多都係開架貨~

我寧願慳番d錢做好facial呀!!!

r字頭果間d treatment幾貴下!但係做左咁多間覺得最work都係佢個aramis

• 好的facial不需要經常做,做一次可以維持的時間長的,計落數都差不多。

• sisibb replied at 2011-06-02 1:43 pm

用la colline同Suisse Programme咁好...妳響邊間美容院做?會唔會好貴/hardsell ga?

間野叫beauty glow啊..價錢一般啦但我最鐘意佢地唔hardsell, 次次去都好relaxe.

• 唔使個個禮拜做ga,我大約一個月做一次當補品.

做左3個月,面色白淨均勻左&皮膚firm左

• shekwingyan replied at 2011-06-09 9:53 am

唔使個個禮拜做ga,我大約一個月做一次當補品.

做左3個月,面色白淨均勻左&皮膚firm左

SIS個胎盤素響邊間做?

• bbkaka replied at 2011-06-07 5:13 pm

我都係用d平價護膚品 仲有好多都係開架貨~

我寧願慳番d錢做好facial呀!!!

r字頭果間d treatment幾貴下!但係做左咁多間覺得最work都係佢個aramis

aramis for 咩架? 點work法? 價錢如何? sis可分享多些嗎?

• 我響CWB 一間叫ISNY Beauty做.

sis有興趣可上佢地website 睇下: www.isnybeauty.com

Log in to reply