男友今日同我講佢以前叫過雞

• 好坦白講我接受唔到囉
    我同佢都係番教會識,大家都係基督徒,拍拖兩個月到啦
    都仲未咩咩
    今日佢突然好認真咁話要對我坦白,之後佢同我講佢以前曾經叫雞
    佢仲話佢以為唔識諗行錯,而家唔會再咁做,好想同我有將來,唔想暪住我,跟住想同我咩咩,
    我聽完之後個心好唔舒服呀!我差o的喊呀!
    雖然呢個係佢既過去,佢唔同我講我一世都唔會知
    佢話比幾日時間我冷靜o下
    不過我接受唔到囉!我覺得佢好dirty呀!
    你地可唔可以接受到佢曾經做過呢o的事呀?

• support him la... he is honest to you

and it is kind of confession....

• 即刻捉佢去驗愛支啦

• 過去左既就過去左啦,最緊要佢依家無去

• 你係教徒, 咁我同你講啦

神愛世人, 可寬恕世人, 點解你唔可以原諒佢?!!?

佢又唔係大賊殺人放火販毒強姦坐過監

只係叫過雞Only

佢愛你才向你坦白

但你反而唔可以原諒佢?!?!

你向好既方面去想啦, 你一時之間接受唔到就慢慢接受囉

同時你亦唔需要為左愛佢而同佢咩咩, 呢d野以後才諗

反正你地教徒都唔接受婚前性行為架啦

• 佢幾時開始返教會??

人..總會有過去

你有過去,

佢都有過去

你應該高興他對你坦白

• agree 捉佢全身檢查再算 x2

• 我同你講,我以前,以後都會叫雞

我日日食雞

• 兩個月前

• 野,好衰架你地啲男人

• 係唔係去家計會呀

• 小羊兒 replied at 2011-05-25 12:10 pm

-----------------------------------------------------------------

兩個月前

=================================================================

你自己諗啦,黎d野無人幫到你..既決定

• Forgive him la.....

坦白都係兩個人經歷的一部份。 無經歷點會有將來呢?

除非......你唔愛佢???

• 哦..!?!?!!?

2個月前佢先番教會

之後識左你, 同你拍左2個月

之後同你講佢叫過雞

但個main point係依家佢想同你咩咩

咁既情況, 你就真係唔好咁快同佢咩咩了

考驗下佢先啦,

唔係驚咩, 驚佢扮有心人, 其實係去教會搵食0者

• 叫過雞有咩問題!我同ka ka 拍緊拖, 我都係一個星期叫一次~哈

• 小羊兒 replied at 2011-05-25 12:11 pm

-----------------------------------------------------------------

係唔係去家計會呀

=================================================================

yes... this is a good chance.. Cheap and professional..

• 咁我呢?洗唔洗架?

• 不論宗教是可以接受.

但你是教徒, 第1不應婚前性行為. 第2佢也是教徒, 以前唔識諗, 但現在也要求婚前性行為, 好明顯佢只為SEX.

• 算九數把啦板主

現代已無未叫過雞嘅男人了

• 好想問下,其實叫過雞有乜問題,點解女人一聽到就咁敏感

• 小羊兒 replied at 2011-05-25 12:26 pm

咁我呢?洗唔洗架?

any intimate acts ?

and you should know why you need a check.... if you think you are dirty, then check lor.

• 路過男 replied at 2011-05-25 12:32 pm

好想問下,其實叫過雞有乜問題,點解女人一聽到就咁敏感

咁你老婆做過雞, 有冇問題?

• 你咪當個男友, 離過好多次婚,

之後先同你一切o羅..^^

如果你之前有好多男友, 都有過性關係,

你認為現任男友, 會否原諒你既過去..?

• Bai_Wan replied at 2011-05-25 12:35 pm

路過男 replied at 2011-05-25 12:32 pm

好想問下,其實叫過雞有乜問題,點解女人一聽到就咁敏感

咁你老婆做過雞, 有冇問題?

都唔那耕

• 版主咪仲好床上經驗豐富d

• zzzzz replied at 2011-05-25 12:16 pm

哦..!?!?!!?

2個月前佢先番教會

之後同你講佢叫過雞

考驗下佢先啦,

我諗佢都覺得叫雞DIRTY, 所以去教會搵CLEAN CLEAN.

• henman replied at 2011-05-25 12:38 pm

版主咪仲好床上經驗豐富d

agree x2

恨都恨唔倒

• 馬利亞都唔介意佢叫過雞,你介意咩

• 同佢講,同道中人喎,咁我都同你坦白喇,我都以前養過鴨,以後都會,依家係上面仲養緊兩隻。

• 我都係耶撚,我同班會友都耐唔中會約埋一齊上大陸叫雞relax下

• 條街咁多靚女著到咁性感,又無女朋友,唔叫雞可以點做?

• 宅男 replied at 2011-05-25 1:18 pm

條街咁多靚女著到咁性感,又無女朋友,唔叫雞可以點做?

你地男仔好易啫,可以打JJ嘛

• zzzzz replied at 2011-05-25 12:16 pm

哦..!?!?!!?

2個月前佢先番教會

之後同你講佢叫過雞

考驗下佢先啦,

讚!

講得好!

初時我見版主男友坦白,我覺得如果版主接受到的話,都應該俾次機會佢

但睇下睇下,版主男友返左兩個月教會,同版主拍左兩個月拖,即係佢地一返教會一識就拍拖

好明顯呢條友返教會就係想識處女(唔係想識女仔咁簡單),根本就唔係真正的教徒

人誰無過,叫過雞都算,但佢轉頭話話想同版主搞野,好難令人相信佢同版主一齊唔係為左sex囉

我直頭覺得版主連kiss都唔好,亦唔好俾佢摷,睇清楚係咪再值得同呢個人一齊

其實版主你同佢點識?點解會同佢一齊?

• 版主係咪本身無經驗,所以接受唔到佢有經驗?

• 小羊兒 replied at 2011-05-25 12:26 pm

咁我呢?洗唔洗架?

你都未同佢咩過,唔駛驗啦

• 男人叫過雞1次, 一定會有2,3,4,5,6......次。呢D係心隱, 一有唔開心、 壓力大、錢多....等等多好因數都會引發起佢既心隱! 唔好信佢地講只係試吓or已後悔! 你信佢你將來就後悔啦!! 信我得救呀!

• 請問男人叫得雞多會唔會對自己老婆女朋友提唔起興趣?

• CC replied at 2011-05-31 4:17 pm

請問男人叫得雞多會唔會對自己老婆女朋友提唔起興趣?

睇大家表現咋喎

• very obviously, he went to church to get free lunch...!!!

• 櫻主,正所謂聖人都會有錯, 算啦

一係你叫次鴨補番數當打和啦

by the way

Christy, are u Christy Tam?

Log in to reply