有冇人玩過靈擺?

• 有冇人玩過靈擺/搵人做靈擺?

除了運程之外,連占掛都得架?

準唔準?

同埋有冇準的靈擺師介紹?

• 占掛有限制可占不可占 而且只能單一問事/短期之內的事 ! 看你目的是要看何事... 八字/斗數也能看事情及追踨事情 先搞對該用那種工具吧 !

• batbat,

你係咪有玩靈擺呢. 咁靈擺又主要係點用呢?

thx

• Joey replied at 2011-05-09 7:09 pm

-----------------------------------------------------------------

batbat,

thx

=================================================================

• Joey replied at 2011-05-09 7:09 pm

-----------------------------------------------------------------

batbat,

thx

=================================================================

joey~ 很抱歉 我沒在玩這個 只是N年前曾經愛收集水晶的時候有聽說過而已!

個人理解是 靈擺一般用作簡單的問事 yes/no 或是找方向之類 e.g如在森林中迷路找出口...

好奇一問 怎麽會對這玩意感興趣?

• batbat,

十個女人,有七個唔好都會去八卦下呢類野.(星座....)

而我見近期有d玩塔羅的人都有玩埋靈擺;所以咪想知道係咩一回事o者. (正如剛剛在香港興起去玩塔羅的時候,好多人都會去試下一樣o者).

• 那你找到地方問了沒 ? 要是算回來會報一下你的體驗吧!

個人覺得有心事不如多跟身邊好友聊聊反而更管用 心情變好氣場也跟着好 好運也跟着來 !

• batbat,

我試下搵搵先,不過靈擺的收費都唔平(起碼無塔羅咁,可以用一百幾十來牛刀小試). 之前在其他thread度見到有人post左有個人用靈擺來同人做動物傳心術,但原來那個人係自己擺個靈擺,而唔係個靈擺有感應; 所以依家都唔係好敢試.

仲比你一語道破tim!! 有時有D野....可能同個唔識的人講會冇壓力ma!-->應該話人地唔buy你都唔會hurt上加hurt先啦!!

況且, 朋友也有自己的家室,有時候他們想陪自己都未必可以.

不過, 我都相信所有的占卜都係源自正面的訊息的;而且結果往往都好受d正負能量所影響到的. 我反而會自己抽張天使卡來鼓勵自己.

Anyway, thank you你呀, batbat.

• 嗯 ~ 要是我這個陌生人管用的話 我會很樂意聽你說說話!

不只天使卡 還要有天使的心 天使的笑容!

Joey要幸福喔 !

• batbat,

Thank you, 我會好好學習架啦.

你心地咁好, 願幸福永遠伴你左右呀~~

• 嗯~ 你定會好好的 !

有空要多上來 =)

• joey~ 近況如何? 有比較順嗎?

• batbat,

都還可以吧.

剛剛跟朋友學meditation, 真係一d都唔易啊.

唔知係自己心散定太累呢, 做做下meditation唔係遊魂就係瞓著. 我諗要抖返兩日才再試過.

咁你呢? 呢個星期好嗎?

• Joey replied at 2011-05-20 11:15 pm

---------------------------------------------------------------

batbat,

都還可以吧.

唔知係自己心散定太累呢, 做做下meditation唔係遊魂就係瞓著. 我諗要抖返兩日才再試過.

===============================================================

joey,

非常抱歉 好一陣子沒上來了 過得還可以麻?

she.com我不常來 不介意的話請email你的聯絡方法 msn..什麼也好

能多交一個朋友是一種褔氣 ~~ 有緣再聊 祝好

• forever_batbat replied at 2011-11-24 12:53 am

---------------------------------------------------------------

Joey replied at 2011-05-20 11:15 pm

batbat,

都還可以吧.

===============================================================

joey,

非常抱歉 好一陣子沒上來了 過得還可以麻?

she.com我不常來 不介意的話請email你的聯絡方法 msn..什麼也好

能多交一個朋友是一種褔氣 ~~ 有緣再聊 祝好

batbat,

唔好意思呀, 我也有一段長時間上she了. 但我都用she的e-mail的.

你可以send比我吧. [email protected]

• joey可以同朋友連寸埋一齊無分間斷,有玩有傾至係好

• 別在容易受人說話受到迷惑

• pata,

謝謝您的忠告。

Merry X'mas.

• pata,

謝謝您的忠告。

Merry X'mas.

• joey~ 我又路過跟你say HI =)

Log in to reply