有無人有chi9sin兄近況

• 在性版巳3個幾月不見他的留言

• is m/ f ?? how o ??

• 他是三十多歲的男人. 似乎你應是新手, 連他是男是女都未知

• 可能玩厭了, 不再上來浪費時間

• 早輪聽佢講, 話呢度黎黎去去都係豬扒, 無心戀戰玩呢度

• 有乜出奇,連豬頭都唔見好耐喇!

• he got aids and now focus on treatment

• 好心積下口德, 人地又唔係殺左你全家, up得就up

• haha 6:01pm may 03, 2011

有乜出奇,連豬頭都唔見好耐喇!

i met these 2 guys b4, chi9sin is better than pig head

• pig head is better wor

• 係wor, 真係好耐無見9兄上來蒲頭了

• 2件都不外如是

但唔明點解佢地有人吼...

• 乜能野呀?

• haha 10:17am may 04, 2011

2件都不外如是

不是想在性版識到古天樂, 吳彥祖嗎? 不太矮, 5官端正巳好難得. so他們兩個都可以

• 2件都不外如是

不是想在性版識到古天樂, 吳彥祖嗎? 不太矮, 5官端正巳好難得. so他們兩個都可以

--------

咁..我呢?

• 估唔到條thread is still here

• lady

如果你覺得ok 就得啦!

• haha 各花入各眼, 想識靚仔直情去lkf好過

• 同意架

我不嬲都唔明點解要係度搵...

• haha 那你上性版有咩目的?

上來識是貪會比男人呵,鍚,tum.

去lkf就明刀明槍, 兩者不同的

• lady

有乜目的?如果我話悶上黎吹水你信唔信?

問題係,呢度既呵,鍚,tum. 如果最後目的係tum 你上床,咁又有何意義呢?

• haha replied at 2011-05-04 11:37 am

-----------------------------------------------------------------

lady

有乜目的?如果我話悶上黎吹水你信唔信?

問題係,呢度既呵,鍚,tum. 如果最後目的係tum 你上床,咁又有何意義呢?

=================================================================

咁要咩情況同你上床先至有意義呢 ?

• haha 11:37am may 04, 2011

lady 有乜目的?如果我話悶上黎吹水你信唔信?

吹水點會唔信, 有時在office悶悶地當消磨時間.

至於上唔上床, 呢d野都係家家有求, 睇下自己想要什麼lor

• lady replied at 2011-05-04 2:25 pm

-----------------------------------------------------------------

haha 11:37am may 04, 2011

lady 有乜目的?如果我話悶上黎吹水你信唔信?

吹水點會唔信, 有時在office悶悶地當消磨時間.

至於上唔上床, 呢d野都係家家有求, 睇下自己想要什麼lor

=================================================================

係咯...又吾係迫你上床, 你吾想都吾會上啦.. 係未?

不過如果上完床即閃吾係幾好 lor.. ^^

• 並不是大部份男人上完床就即閃, 好多都會傾一陣才會走

• iluvprettygal

你完全誤解我意思,我係話個男人對女方既呵,鍚,tum. 如果最後目的係tum 佢上床,咁都係假情假意啫,要黎有乜意思呀!

• lady

同意,所以我好唔同意有d thread 成日話d 男人呃佢地。咁大個人,做唔做自己要負責,唔好事後只係責怪對方!

hahaha.........你好似好有經驗咁播 ^.^

• haha 3:08pm may 04, 2011

iluvprettygal

你完全誤解我意思,我係話個男人對女方既呵,鍚,tum. 如果最後目的係tum 佢上床,咁都係假情假意啫,要黎有乜意思呀!

haha 不用理會這些搵食男

• 入左冊

• haha 3:11pm may 04, 2011

lady 同意,所以我好唔同意有d thread 成日話d 男人呃佢地。咁大個人,做唔做自己要負責,唔好事後只係責怪對方!

係d男人上完就彈3彈4, 如果真係好扒, 你地男人可以唔做架, 條女又唔係用槍指住你去開房. 怪就怪男人一d定力都無, 一硬左就唔理咩野女, 有窿插就ok

• 你似靠害多,不似靠估

• haha replied at 2011-05-04 3:08 pm

iluvprettygal

可能只係目的之一呢. 吾 " tum " 你上床, 你又會話佢吾中意你, 又可能令你覺得自己吾夠charming... 女人真難服侍..... 都係被女人 " tum " 上

床好d... 哈哈哈.

• 係d男人上完就彈3彈4, 如果真係好扒, 你地男人可以唔做架, 條女又唔係用槍指住你去開房. 怪就怪男人一d定力都無, 一硬左就唔理咩野女, 有窿插就ok

==

咁女人只要男人樣好,英文好, 有米

就開窿見客

都係一樣好9

• 都係被女人 " tum " 男乞上床好d... 哈哈哈.

• lady replied at 2011-05-04 3:31 pm

haha 3:11pm may 04, 2011

lady 同意,所以我好唔同意有d thread 成日話d 男人呃佢地。咁大個人,做唔做自己要負責,唔好事後只係責怪對方!

係d男人上完就彈3彈4, 如果真係好扒, 你地男人可以唔做架, 條女又唔係用槍指住你去開房. 怪就怪男人一d定力都無, 一硬左就唔理咩野女, 有窿插就ok

哈哈....男人係由支嘢指揮腦袋, 女人就由男人支嘢指揮佢個窿嘛, hehe

• lady

hahaha.......今次到你誤會我意思?!

我係指d女人話d男人呃佢地上床扮話搵sl....呢d野你情我願,如果都享受過程,就唔好怪對方呃人。如果係sex 版追求柏拉圖式關係,會唔會不切實際呢!

• lady replied at 2011-05-04 3:00 pm

並不是大部份男人上完床就即閃, 好多都會傾一陣才會走

佢地累先吾閃... or 睇吓可吾可以泥多野... 呵呵呵..... 講笑姐.

我相信上完床就即閃的人吾會好多 ( 趕時間吾算 ) 哈

• 我都覺得好好笑, 我都係女人, 都唔明點解一定要用英文傾先等於勁

• 改左名啦, 用new nickname

• 我都覺得好好笑, 我都係女人, 都唔明點解一定要用英文傾先等於勁

===

你都感覺好笑. ^^

所以第世要去放洋,吉兩野鬼妹學英文, 澳.......

(不是, 應該.....oh.....o....baby)

• 哈哈....男人係由支嘢指揮腦袋, 女人就由男人支嘢指揮佢個窿嘛, hehe

==

男人是棍波車

女人是自動波車

• 哈哈, 你有趣

• 離題話:

英文好既男人絕對可以吸引倒我. 相反一個好有型既男人, 如果連簡單既英文都寫唔掂, 就會係一個big turnoff. 各人有各人既喜好..

• ms 3:53pm may 04, 2011

離題話: 英文好既男人絕對可以吸引倒我. 相反一個好有型既男人, 如果連簡單既英文都寫唔掂, 就會係一個big turnoff. 各人有各人既喜好..

各有喜好, 離晒罩都唔緊要.

都是在香港玩, 英文叻唔叻我真係唔mind

• 離題話:

i don't know english

(從前有一婆婆入美國, 入鐃人員問佢 do u know english? 婆婆答以上答案)

• lady replied at 2011-05-04 3:39 pm

我都覺得好好笑, 我都係女人, 都唔明點解一定要用英文傾先等於勁

邊個話勁? 講真打中文吾係個個都打得快, 所以咪打英文咯. ( 我都係打英文快過中文好多... 有 d 羞愧 >< )

• 你地班男人, 唔好以為上性版的女仔是任上先得架.

出到黎鬼咁心急, 餓狗一樣, 真係會攪到我地無晒性趣

• 英文好既男人絕對可以吸引倒我

==

美國呢個國家好多人

^^

• lady,

你咁勞氣既, ^^

• 軟腳男 replied at 2011-05-04 3:57 pm

離題話:

i don't know english

(從前有一婆婆入美國, 入鐃人員問佢 do u know english? 婆婆答以上答案)

咁個custom 有無話 " you play me ?!? "

Log in to reply