為了保持美貌與身材,不惜任何代價!

• 加油!!

• 哈哈.. 是啊...

你有甚麼心得分享?

• 係囉, 我都想知.

• 吃健康食品,美肌素,用最好的護膚品。

• 都唔算不惜代價啫.

• 我的皮膚醫生,美容顧問,都話我皮膚keep得好靚!:)

• adele 5:24pm may 02, 2011

都唔算不惜代價啫.

--------------------------

不惜代價

代價都幾高!

為了唔想老,唔想出皺紋,仲有其他代價.....

唔係整容!

• how old are you?? dont tell me that you are 18....

• 問女人幾多歲係冇意思,眼睇見幾多歲就幾多歲會開心d!

• 哦.

• 如果我話18歲,但個樣唔係18歲,咁又點呢?

又如果我個樣似18歲,原來係36歲,咁又點呢?

哈哈~~~

• 又係精神有問題, 哈哈

• candy replied at 2011-05-02 5:45 pm

-----------------------------------------------------------------

如果我話18歲,但個樣唔係18歲,咁又點呢?

哈哈~~~

=================================================================

講得好!好同意!

我個人都好現實,女人外表真係好重要!!

反而個年齡只係一個數目字,唔明點解D人反而咁重視....

樣衰豬扒既就算16歲都食唔落啦.....

• 講嘢唔啱你聽就係精神有問題?

哈哈~~~

• candy replied at 2011-05-02 5:53 pm

-----------------------------------------------------------------

講嘢唔啱你聽就係精神有問題?

哈哈~~~

=================================================================

話佢ON9怕佢嬲

不過女仔要KEEP到好似你咁真係好辛苦

未必個個可以好似你咁堅持到......

• 我29 , 似20 呀~

• 奇毒 5:51pm may 02, 2011 candy replied at 2011-05-02 5:45 pm

如果我話18歲,但個樣唔係18歲,咁又點呢?

哈哈~~~

講得好!好同意!

我個人都好現實,女人外表真係好重要!!

反而個年齡只係一個數目字,唔明點解D人反而咁重視....

樣衰豬扒既就算16歲都食唔落啦.....

--------------------------------------------------------

係靚仔靚女,後生到老,都仍有吸引力!

唔係靚仔靚女,或者只能夠靠幾年青春。

(唔係靚仔)靠青春可能都冇乜用!xp

• 搵將神幫手

• 榛子 5:58pm may 02, 2011

我29 , 似20 呀~

-----------------------------

恭喜恭喜~

我唔只係個樣唔似,係由頭到腳都唔似!

哈哈~~~

• 看來年輕唔單只睇個樣,最重要係舉子也年輕,好多人三十幾歲已露出老態。

例如發胖了的身軀,說話老氣橫秋,行路冇氣冇力!

出現老態比出現皺紋,更恐怖!>.<

• 我覺得少運動快老d

• candy ,

妳既慾望係唔想自己變老,唔想自己長大?
    定係妳想靚過妳身邊什麼人呢?
    覺得妳有心結咁~
    傾下計^^

• candy ,

妳會去打肉毒針,食羊胎,人胎嗎?
    妳講到"不惜任何代價!"

• 只係唔想自己變老!

想靚過妳身邊什麼人呢?

----------------------

我到了今時今日都靚過身邊同齡或年紀比我少的朋友。

我只係怕老,怕健康出現問題,冇乜其他心結。

打肉毒針,食羊胎,人胎嗎?

------------------------

還沒有!

不會吃這些東西!

會吃燕窩,鮑魚,花膠,美肌產品。

• 點解咁怕老呢 人會老冇得變

心境最重要

• sinsaku 7:28pm may 02, 2011

點解咁怕老呢 人會老冇得變

心境最重要

------------------------------

正因我的心境年輕,怕與外表不符,所以怕老,接受唔到。

• 十八.廿二唔點花咩代價都係靚,三.四十歲要靚就要花多點…

好在人到三•四十的經濟能力往往比十八.廿二好,否則就有得攪都無份攪…

雖然說女為悅己者容,但女人花在美容上的錢,大部份都是…自己取悅自己而花似d :p

• candy replied at 2011-05-02 7:24 pm

只係唔想自己變老!

想靚過妳身邊什麼人呢?

還沒有!

不會吃這些東西!

妳有男朋友及朋友嗎?^^

• 咁你除左食保品 仲要多D運動啦

你工作會唔會好忙果種

• 黃金唔點花咩代價都係靚

-----------------------

錯!

十八.廿二唔一定都係靚,只係青春。

好似李嘉欣,關之琳,朱玲玲,十八.廿二到四五十歲都一樣咁靚咁吸引。

這就是天生麗質+後天保養。

• 點可以用呢D比..

• Rollei 7:49pm may 02, 2011

點可以用呢D比..

點解唔可以呢?

唔通普通人就冇這樣的質素嗎?

哈哈~~

• candy,

妳有男朋友及朋友嗎?^^

佢地同妳一樣?

• candy replied at 2011-05-02 7:55 pm

Rollei 7:49pm may 02, 2011

點可以用呢D比..

點解唔可以呢?

哈哈~~

你對自己要求都好高

• Candy,

妳要不惜代價,扮靚既慾望係想確認自己係有價值?

還是覺得人老了無人喜歡?

傾下~

• sinsaku 7:56pm may 02, 2011 candy replied at 2011-05-02 7:55 pm

點可以用呢D比..

點解唔可以呢?

哈哈~~

你對自己要求都好高

---------------------

對自己要求高,固然要!

對自己要求高,先至有資格對人哋要求高。

• candy replied at 2011-05-02 7:59 pm

你對自己要求都好高

對自己要求高,固然要!

咁妳對朋友,男朋友,家人有乜要求ga?^^

• candy replied at 2011-05-02 7:59 pm

sinsaku 7:56pm may 02, 2011 candy replied at 2011-05-02 7:55 pm

點可以用呢D比..

點解唔可以呢?

哈哈~~

你對自己要求都好高

對自己要求高,固然要!

你喜歡追求完美 在咁高要求中

唔怕有好大壓力?

壓力大都易老D 你點解壓

• candy replied at 2011-05-02 7:55 pm

點可以用呢D比..

點解唔可以呢?

哈哈~~

唔係咁的意思, 如你先天有這樣質素, 後天當然可以做到..

條件係天生, 改變唔到

• Candy,

妳唔應人既...妳唔係搵人傾計嗎???

• candy 7:24pm may 02, 2011

只係唔想自己變老!

想靚過妳身邊什麼人呢?

還沒有!

不會吃這些東西!

-------------------------------------------------------

其實你想係樹SELL野?

• XX replied at 2011-05-02 8:16 pm

candy 7:24pm may 02, 2011

只係唔想自己變老!

想靚過妳身邊什麼人呢?

還沒有!

不會吃這些東西!

-------------------------------------------------------

其實你想係樹SELL野?

我都有同感,佢响度鋪緊路,想sell嘢

• 其實你想係樹SELL野?

我唔會留e-mail&msn

你哋都唔好留e-mail&msn

唔需要質疑d乜嘢!

• 最好就係咩嘢牌子美肌產品,咩嘢treatment,醫務所,醫生,美容院等等...都唔好提

• YY replied at 2011-05-02 9:01 pm

最好就係咩嘢牌子美肌產品,咩嘢treatment,醫務所,醫生,美容院等等...都唔好提

我上來she都是來看廣告...

唔好唔提啦....

都只是做下參考姐

• candy replied at 2011-05-02 7:42 pm

黃金唔點花咩代價都係靚

錯!

十八.廿二唔一定都係靚,只係青春。

好似李嘉欣,關之琳,朱玲玲,十八.廿二到四五十歲都一樣咁靚咁吸引。

這就是天生麗質+後天保養。

幾多歲都係同自己比較會好…反正點正常保養都唔會天生麗質…除左整容啦!

• 廣告就係廣告,即是唔係親身經歷,有冇參考價值就自己諗

• 我唔會幫人哋賣廣告!

講左咁耐,有冇提及邊隻牌子?

我就係有親身經歷!

哈哈~~

Log in to reply