想知你地會點做?

• 我入院做手術,男朋友,陪入院但唔陪我入手術室
    仲話比我聽个日要做夜D,唔想日日都咁早收工.
    但收工時間,一向係佢定.
    做手術個日,一個電話都無,我當佢比我休息
    第二日又係一個電話都無
    我打了4 次比佢
    佢都無人聽
    到探我時話下午和朋友食飯,之後去買衫
    返到公司不會第一時間看電話
    我說我想要花
    他說買2枝比
    但始終無買
    第三日又無打比我
    佢話佢好忙
    我對著電話哭.
    無講野
    佢罵我
    無野講就收線
    D都唔關心我
    我睇佢電話
    佢有時間和朋友講野
    無時間比電話我
    個晚仲到晚上十点才探我
    每次探我都唔超过1 個小時
    我話你同朋友食飯都一個鐘
    佢就話係米咁都計
    我講到明話我想佢陪我多D
    佢都唔理
    連一個關心的SMS 都無
    我問佢我今日出院会唔会來
    佢係話明日才算
    他說係米單來
    若係不要給他吧
    我無言
    今日出院
    係有來
    我知佢要返工
    佢明明話9点要返到
    我叫佢走
    佢又唔走
    原來係10
    報早D
    但我唔明点解要咁做
    佢話叫我坐巴士
    但我跟本行唔到樓梯
    佢話佢阿媽都係咁
    我比佢激死
    到醫院門口
    佢見到的士
    我們便坐的士.
    我以為佢咁好.
    坐坐吓佢話要D早下車
    因為唔想比的士錢.
    我無言
    我哭泣
    佢就細細聲罵我
    的士仲要撘远左
    比佢下車
    我真係好傷心
    我病梗
    都唔需要咁對我
    對朋友都唔會咁啦
    我不需要佢當我公主
    唔關心都唔好句句串我.
    讓我難受
    我唔知可以点

• leave him........

• nice to meet you, i'm 35 years old, single, male, live in T.S.T, back from canada, this is my msn: [email protected]

• samsom2011

you fxxk off lar

• 你乜病呀??

現在不要想太多,休養好身子先

暫時也不要上she,好返先來啦

我等你

• 你等佢做咩呀?

• 唔明白 replied at 2011-03-21 8:28 pm

-----------------------------------------------------------------

你等佢做咩呀?

=================================================================

等人唔得架???

• passaway replied at 2011-03-21 8:30 pm

-----------------------------------------------------------------

唔明白 replied at 2011-03-21 8:28 pm

你等佢做咩呀?

=================================================================

等人唔得架???

我問下啫,咭咭.....

• 都係唔明白 replied at 2011-03-21 8:34 pm

passaway replied at 2011-03-21 8:30 pm

唔明白 replied at 2011-03-21 8:28 pm

你等佢做咩呀?

等人唔得架???

我問下啫,咭咭.....

等你都得嫁

• 斬倉吧啦

根本你對佢黎講就完全唔重要

• 版主係咪20+?

你個Post睇到我扭哂頭囉..

Log in to reply