天真無邪笑吟吟

• 人個樣都幾呃到人, 天生一副古惑樣就總唔似會平易接人, 鱷魚頭就有佢賣相, 係唔係人地都認為你惡左先~~

上網傾計幾特別, 同性同同性傾得上, 人地會感覺你地唔知點, 一定係怪啦..有咩好傾同姓同異性好傾, 就一定有人覺得你個男係搵食, 女係想比人食@@

個個都有諗過做人簡單D好, 之但係無咩人願簡單做人

你好怕我呃你時我又怕比你呃, 因為多數人都太過帶眼識人##
    除左個樣, 大家都係睇身材, 睇衣著..要了解就先了解學歷..家底同職業##

WOW, 發洩完...又係要開心快樂做個自由人~~

我係鍾意傾計的男人一個,   歡迎所有 "不帶攻擊性語言" 的朋友^^

• hi ,你好似好灰咁!!!!

• 我好灰係一個錯覺,只係唔太鍾意太表面嘅野。

• sim4 replied at 2011-03-19 11:49 am

-----------------------------------------------------------------

hi ,你好似好灰咁!!!!

=================================================================

講出心底話就叫灰...你都幾有問題

你一定係八、九十後之輩....

• passaway,

你講得岩架, 不過人人都有個概括感覺, 唔交下手就唔會知, keke

• ion replied at 2011-03-19 12:00 pm

-----------------------------------------------------------------

passaway,

你講得岩架, 不過人人都有個概括感覺, 唔交下手就唔會知, keke

=================================================================

好感概見到香港下一代咁不堪,冇洞悉力、冇思巧力、冇牀上功力...唉!!!

• passaway,

你一定唔會生仔...一代不如一代, 上一代都有責

係呢~~~你有咩感概都可以講下, 我唔怕你悶

當然你有你吹你要吹的都好welcome

• 十扑你...我都鐘意同人吹水..

• 正, wallwan 有你十卜, 非常開心

有咩攪呢今日

• I_am_fly replied at 2011-03-19 12:08 pm

passaway,

你一定唔會生仔...一代不如一代, 上一代都有責

係呢~~~你有咩感概都可以講下, 我唔怕你悶

當然你有你吹你要吹的都好welcome

上一代嘅責任係太縱你...另你飯來張口...

我一D都唔悶,謝謝!!

• passaway,

我都係比人老豆打到大架, 當然有飯食我就係滿足

反而見香港人係咁買salt, 覺得幾肉酸, 真係國際笑話

• ion replied at 2011-03-19 12:20 pm

passaway,

我都係比人老豆打到大架, 當然有飯食我就係滿足

反而見香港人係咁買salt, 覺得幾肉酸, 真係國際笑話

係...自香港回歸後...一日不如一日

最敝害死香港唔係外人,係自己人....唉!!!

• 版主講得真好~~~I like ^^

• passaway,

其實都係香港人好驚洩底,又比較貪心…

我明白人人都貪,唔好貪得咁肉酸…

同回歸有咩關係我真係無諗過,你覺得大陸令香港有無咩變差左?

• Bibi replied at 2011-03-19 12:26 pm

版主講得真好~~~I like ^^

你like, 我又開心...唔like我都高興,不過有水要吹希望你會多個地方選擇啦…

• I_am_fly replied at 2011-03-19 12:32 pm

passaway,

其實都係香港人好驚洩底,又比較貪心…

我明白人人都貪,唔好貪得咁肉酸…

同回歸有咩關係我真係無諗過,你覺得大陸令香港有無咩變差左?

好難怪你唔知有乜變左,你年青冇經歷過五十到九十年代的光境,你正如我所講冇思巧一群,唔去瞭解左成件事先就呱呱叫,你先問吓你老豆老母對香港回歸後有乜感想先黎問我這位老人家...

• passaway,

我經歷過部份啦…最令我有感覺係,當年的人只要有雙手,肯捱肯做就有飯食。而家好唔同,唔係你肯做肯捱就有人比機會你。但我又感覺咁嘅情況唔係只係香港獨有。

我係一般捱得博得的一種,無太多埋怨。

• ion replied at 2011-03-19 12:48 pm

passaway,

我經歷過部份啦…最令我有感覺係,當年的人只要有雙手,肯捱肯做就有飯食。而家好唔同,唔係你肯做肯捱就有人比機會你。但我又感覺咁嘅情況唔係只係香港獨有。

我係一般捱得博得的一種,無太多埋怨。

睇你講野有文有路就知你係点嘅人啦...

怕你都估到我有幾老...嘻嘻嘻!

但你一定估唔到我有幾玩得......

• 大佬…你講到50年代你就有智慧來感受社會經歷,就唔好耍我這晚輩好…haha

唔係驚左你,怕你心激得爆血管就唔好啦

咩年紀無咩關係,輕鬆下吹水吧…

要講玩,我真係無玩過牛屎果d, 你有玩架…

• ion replied at 2011-03-19 1:03 pm

大佬…你講到50年代你就有智慧來感受社會經歷,就唔好耍我這晚輩好…haha

唔係驚左你,怕你心激得爆血管就唔好啦

咩年紀無咩關係,輕鬆下吹水吧…

要講玩,我真係無玩過牛屎果d, 你有玩架…

点只牛屎,人屎都玩過..........炮仗炸厠所你未玩過...哈哈哈

• 咩人呀!你點火?

• ion replied at 2011-03-19 12:34 pm

Bibi replied at 2011-03-19 12:26 pm

版主講得真好~I like ^^

你like, 我又開心...唔like我都高興,不過有水要吹希望你會多個地方選擇啦…

OK
    ~等我多D入下黎先.....

• 點解個 TOPIC 叫....."天真無邪笑吟吟"???

• 個topic, 笑吟吟…開心囉

年年歡…樂…

歡樂…年…年

• Bibi replied at 2011-03-19 4:58 pm

點解個 TOPIC 叫....."天真無邪笑吟吟"???

因為 "中女寂寞好猴擒" ?

• 古住枝 replied at 2011-03-19 10:36 pm

Bibi replied at 2011-03-19 4:58 pm

點解個 TOPIC 叫....."天真無邪笑吟吟"???

因為 "中女寂寞好猴擒" ?

wahahahaha.....等我作埋落去SIN...."傻佬撞正要留神"

• ion replied at 2011-03-19 9:02 pm

個topic, 笑吟吟…開心囉

年年歡…樂…

歡樂…年…年

好呀~~~笑多D好, 人都病少D, 但係笑唔得一定要笑吟吟嫁????

• ion,

即係你會周街搵唔識既人吹水?

定係究竟你想識d咩,而又識唔到呢?

感覺上你似發脾氣多d~

你知道自己想點嗎?^^

純粹傾下~

• 版主段開場白寫得唔錯^^ 我都有同感~ 十扑!!!

• Wei, 多謝謝support

埋呢埋呢…無野登登生保殿

• hear_man replied at 2011-03-20 12:34 am

ion,

即係你會周街搵唔識既人吹水?

定係究竟你想識d咩,而又識唔到呢?

感覺上你似發脾氣多d~

你知道自己想點嗎?^^

純粹傾下~

呢度就係一條街, 無一個人當初入呢唔係白撞

唔吹水真係唔知點可以起步跑喎

um..我無咩想點架, 你要傾我就等你番來同我傾..呵呵

• hot boring day, sigh

• can i help?

• I want to fly~~ 今日真係幾悶

Log in to reply