熱烈慶賀日本8.9級大地震!!yeah!!

• 抵日本人死la!!

• u r right

• 好冇人性呀你~~~~人命係無分國界嫁!!!

• well, the Japs killed a lot of Chinese, and they deny.....

• 天譴

• Bibi replied at 2011-03-11 11:47 pm

-----------------------------------------------------------------

好冇人性呀你~~~~人命係無分國界嫁!!!

=================================================================

殺人償命天公地道父債子還!!報應ar!!!!!!!!!!!!!!!!日本首相冇向中國認錯&賠償!!!!!!!!!!!!

• . replied at 2011-03-11 11:50 pm

-----------------------------------------------------------------

天譴

=================================================================

殺人償命天公地道父債子還!!報應ar!!!!!!!!!!!!!!!!日本首相冇向中國認錯&賠償!!!!!!!!!!!!

• 十卜

• 心地咁差, 搵唔到老婆合理不過.

仲要在一個睇唔到對方咩樣的網絡上搵合眼緣老婆就更無智慧.

心腸咁差的男人, 事業又差, 又唔長進的人, 一生人肯定會做的唯一好事就係令有心結婚的女人自然投入其他男人懷抱. 對女多男少的社會係好事.

• 2014 replied at 2011-03-12 12:05 am

心地咁差, 搵唔到老婆合理不過.

仲要在一個睇唔到對方咩樣的網絡上搵合眼緣老婆就更無智慧.

心腸咁差的男人, 事業又差, 又唔長進的人, 一生人肯定會做的唯一好事就係令有心結婚的女人自然投入其他男人懷抱. 對女多男少的社會係好事.

我为什磨恨日本人

• 你心地咁壞, 人人都知

成個she.com唯一同你同grade合襯的人只有friend.仔, 你睇下你兩個合唔合眼緣啦…

• what about 中史政府開坦克殺自己國民?and they deny too!

do you hate yourself being a chinese then?

• 2014 replied at 2011-03-12 12:23 am

你心地咁壞, 人人都知

成個she.com唯一同你同grade合襯的人只有friend.仔, 你睇下你兩個合唔合眼緣啦…

How u know they are so bad?,pls explain la

• 2014 replied at 2011-03-12 12:23 am

你心地咁壞, 人人都知

• Alison replied at 2011-03-12 12:25 am

what about 中史政府開坦克殺自己國民?and they deny too!

do you hate yourself being a chinese then?

都係迫不得已je,因為64人太多控制唔到一時錯手....但日本係特登侵略ga!!=謀殺罪大惡極!!

• 板主真係冷血動物=.=""""

• 十仔 replied at 2011-03-12 12:36 am

板主真係冷血動物=.=""""

我为什磨恨日本

• 呢d係上一代的事,關宜家d日本人乜嘢事,我呀嫲80歲,刀曾經比日本人迫害過,但佢d思想重新潮過你,冇你貢迂腐=.=

• how can you say that~really delay no more~

• 人之為人, 為何?

• 你個毒男幸災樂禍的心態吾好影衰晒所有中國人,日本軍國主義侵略我國係罪大惡極,但是代表兩個中國的領導人都冇為自己國民討回公道,你有吉士想報仇自己揾日本仔隻揪囉,吾好叫個天幫你出手.

這種係人類史上的大災難,大自然的威力,冇人能獨善其身,遇上了,地球上的人類要同舟共濟渡難關,因為難保他日君體也相同.

• 十仔 replied at 2011-03-12 12:53 am

呢d係上一代的事,關宜家d日本人乜嘢事,我呀嫲80歲,刀曾經比日本人迫害過,但佢d思想重新潮過你,冇你貢迂腐=.=

if真係好似你甘諗,why now仲有人遊行要日本賠償??例如我老豆殺左你阿公全家仲强姦埋你阿婆,甘你要我還債ma?針唔咭到肉.....想混淆視聽幫日本狗?你個漢奸走狗腦裝屎?

• 地球人 replied at 2011-03-12 1:06 am

你個毒男幸災樂禍的心態吾好影衰晒所有中國人,日本軍國主義侵略我國係罪大惡極,但是代表兩個中國的領導人都冇為自己國民討回公道,你有吉士想報仇自己揾日本仔隻揪囉,吾好叫個天幫你出手.

這種係人類史上的大災難,大自然的威力,冇人能獨善其身,遇上了,地球上的人類要同舟共濟渡難關,因為難保他日君體也相同.

中國的領導人冇為自己國民討回公道唔代表佢個人真係甘諗ga,佢冇甘出面係唔想令到經濟損,影響好大ga!但釣魚臺le d有幫自己國民討回公道la,so?

• pizzalover replied at 2011-03-12 1:04 am

人之為人, 為何?

我为什磨恨日本

• SUPPORT!!!

I HATE fxxkING JAPANESE TOO!

• 十仔 replied at 2011-03-12 12:53 am

呢d係上一代的事,關宜家d日本人乜嘢事,我呀嫲80歲,刀曾經比日本人迫害過,但佢d思想重新潮過你,冇你貢迂腐=.=

=================================================================你呀嫲係甘諗唔=其他人呀嫲都甘諗ga,一樣米養百樣人,就好似我同你思想都唔同la!

我为什磨恨日本

• jamie replied at 2011-03-12 1:38 am

SUPPORT!!!

I HATE fxxkING JAPANESE TOO!

give me 5!!就係等你出現!!hahahahaha

我为什磨恨日本

• 那是人來的, 你這樣子幸災樂禍, 和那些殺人犯有什麼分別!反正只要人死了你就高興!

• those stupid HK people love Japan like their own country

• Support too

• yzak replied at 2011-03-12 1:43 am

那是人來的, 你這樣子幸災樂禍, 和那些殺人犯有什麼分別!反正只要人死了你就高興!

針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?我为什磨恨日本

• ............

• Eric replied at 2011-03-12 1:44 am

Support too

thx!熱烈慶賀日本8.9級大地震!!

• 不知所謂 replied at 2011-03-12 1:48 am

............

我为什磨恨日本

• yeah!!!

• on 9 replied at 2011-03-12 1:51 am

都吾知妳呀媽生妳來做咩.....不知所謂

針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹&家姐,你會想我死嗎?我为什磨恨日本

• .............

• Right, Japanese killed million chinese, raped many many women.....now, it is time to pay back

• Jamie replied at 2011-03-12 1:56 am

Right, Japanese killed million chinese, raped many many women.....now, it is time to pay back

公道尚未討回,同志仍需努力!!

• 唔該SHE見字即把呢類THREAD擦走,免得比傳媒歪曲報導左就唔好。

• 人地低能得到咁, 無辦法…

上一代的事, 要算到今日的孩子上, 相信這合眼精的上一代都做好多錯事吧!

如果早知會生個咁嘅仔, 邊個會生? 至著數仲係佢自己, 因為佢自己心地咁差, 都無人會嫁比佢.

自己著數晒

• 唔該SHE見字即把呢類THREAD擦走, replied at 2011-03-12 5:07 am

唔該SHE見字即把呢類THREAD擦走,免得比傳媒歪曲報導左就唔好。

例如我老豆殺左你阿公全家仲强姦埋你阿婆,甘你要我還債ma?針唔咭到肉.....想混淆視聽幫日本狗?你個漢奸走狗腦裝屎?

針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?我为什磨恨日本

• DDI replied at 2011-03-12 5:12 am

人地低能得到咁, 無辦法…

上一代的事, 要算到今日的孩子上, 相信這合眼精的上一代都做好多錯事吧!

如果早知會生個咁嘅仔, 邊個會生? 至著數仲係佢自己, 因為佢自己心地咁差, 都無人會嫁比佢.

自己著數晒

=================================================================例如我老豆殺左你阿公全家仲强姦埋你阿婆,甘你要我還債ma?針唔咭到肉.....想混淆視聽幫日本狗?你個漢奸走狗腦裝屎?

針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?事實勝於雄辯!無謂狡辯~我为什磨恨日本

• update:東京再6.6級大地震,宮城縣估計死亡人數過千!yeah!!ahhahaah天有眼ar!!起碼死500萬先可以洩忿la!

• 今次地震比板神地震7.2級威力大180倍!正!!

• 東京機場癱瘓la!ahahahahhaahha

• SHE毒男真得人驚,心理行為都有問題,各位姊妹小心

• she友 replied at 2011-03-12 8:25 am

SHE毒男真得人驚,心理行為都有問題,各位姊妹小心

=================================================================日本將教科書隻字不是提侵華正史大屠殺,歧途掩沒其罪行!至今仍否認南京大屠殺事件!有人做漢奸想混淆視聽幫日本狗!~

我为什磨恨日本

• 唉~~~~~~~~

Log in to reply