拍左3年拖... 愈拍愈悶!!

• 真係好悶, 
    都係去佢屋企多, 一齊睇下pps, 食飯, 有時佢想做自己野就大家係間房度各自各, 街都好少去, 去既話好多時都係因為佢要買野, 佢買完就走, 唔中2陪我睇野(因為佢覺得我只睇唔買, 漫無目的, 而且放左工去行的話, 好快佢就會話tired...)

sorry 我只想申下....

• msn chat la...ok?

[email protected]

• go ahead

• if what you say is true, this guy will not be your future husband.

• 拍拖三年, 要做的, 想做的, 都己做哂. 要說的話, 亦己說完. 一切都成了習慣. 見面, 飲飲食食, 看碟, 逛公司/商場, 去爆房...... 或者, 是時侯, 兩個人分開吓, 看看是否真的那麼愛對方. 大家都試吓, 唔見一段日子, 各有各去識新朋友. 過一段時間, 看看大家心中是否仍愛對方? 若笞案是正面, 便應是時侯談婚論嫁了. 否則, 便保持密友關係便算.

• 其實做密友都幾好...輕鬆啲..

• 感情淡左?

• 我也認為做密友較好. 輕璧點, 也沒有那麼大的壓力. 更不用限時限刻交人. 三年交往, 什麼都看清看楚. 了無新意. 愛情變成感情.

• 你地有無kiss,hug,ml ?

呢d活動做極都唔會悶、亦會花好唔少時間

• 有時我覺得密友重要過女友....女友/男友,你並非什麼也可以和她分享的........

• 拍拖耐左一定係咁架啦...大家仲愛對方就OK LA︿︿

• 其實好多情侶都係咁架啦, 睇下大家仲有無心維繫囉~

唔通, 真係要日日激情咩, 如果~我係你, 我諗我會好好咁享受呢段平淡日子, 間唔中咪整D小驚喜俾對方~

P.S. 因為我而家處於一段不穩定既感情中, 所以~都好響往呢平淡既日子~唔想再日日提心吊膽~

祝幸福^^

• louisc replied at 2011-01-30 9:54 am

-----------------------------------------------------------------

拍拖三年, 要做的, 想做的, 都己做哂. 要說的話, 亦己說完. 一切都成了習慣. 見面, 飲飲食食, 看碟, 逛公司/商場, 去爆房...... 或者, 是時侯, 兩個人分開吓, 看看是否真的那麼愛對方. 大家都試吓, 唔見一段日子, 各有各去識新朋友. 過一段時間, 看看大家心中是否仍愛對方? 若笞案是正面, 便應是時侯談婚論嫁了. 否則, 便保持密友關係便算.

=================================================================

其實都試過分開, 但超唔捨得,於是又一齊返

• Jess

我36歲

同女朋友分開一年左右

想專心工作

但始終放工後就自己一個,

始終會想一個抱抱

又始終會想搵個傾得埋的女仔係身邊

msn,sms又好,傾電話又好,

身邊唔係冇女性朋友,

但始於唔係個個都咁岩傾架嘛~

我樣ok的,斯文的.

174cm高,好少煙,間中酒,

有興趣就add我啦~

msn:[email protected]

(male account)

最重要係非誠勿擾

thank you!!~^.^~

• 趁情人節買份禮物tum下佢啦!!

俾個網你睇睇

http://www.men1000.com/feature/valentines_day/index.php

祝你幸福快樂!

• 有人肯陪你做一世悶 野唔易架.

知足啦!

• u don't know women

• shxt man

• Mr.Kwan replied at 2011-02-05 10:12 am

-----------------------------------------------------------------

Jess

我36歲

同女朋友分開一年左右

想專心工作

但始終放工後就自己一個,

始終會想一個抱抱

又始終會想搵個傾得埋的女仔係身邊

msn,sms又好,傾電話又好,

身邊唔係冇女性朋友,

但始於唔係個個都咁岩傾架嘛~

我樣ok的,斯文的.

174cm高,好少煙,間中酒,

有興趣就add我啦~

msn:[email protected]

(male account)

最重要係非誠勿擾

thank you!!~^.^~

=================================================================

我做野仲癲過你, 放工都要返屋企做野

• miss_chau_chau replied at 2011-02-05 4:23 pm

趁情人節買份禮物tum下佢啦!!

俾個網你睇睇

http://www.men1000.com/feature/valentines_day/index.php

祝你幸福快樂!

你張相好q

• hi jess,傾下msn 嗎?

• 同佢過第3個情人節都幾悶.... 幾平淡...

唔慶祝好過///

• 我都好認同! 3年啦! 應該有嘅激情都應該沈澱啦! 但係如果大家都只係行街食飯睇電視, 如果跟本無交流, 咁同屋企人同朋友有乜分別?

• JESS

其實好多人都咁架. 尤其一起耐左或者老夫家妻. 你都要有心理準備. 如果你想要個男人成日都比到驚喜你, 咁好多時搵到都是花心人, 也會覺得同死一個女朋友會好悶. 所以要自行取捨.   如果想搵個男人拍下拖, 不會有commitment, 咪搵個開朗唔痴家既男人囉. 如果想搵老公, 悶悶地既男人反而可以終老.

• jess, 不如出黎同我做愛..

• 生活本來就係平淡,愛情變了親情即平淡~~

• 通常愛情可以keep幾耐?

• man replied at 2011-02-23 11:39 am

jess, 不如出黎同我做愛..

好呀~ 我最中2唔用dom dom!

你唔怕a士ga ho?

• hi jess

• R1 replied at 2011-02-26 10:34 pm

hi jess

hi R1

• jess replied at 2011-02-26 10:28 pm

通常愛情可以keep幾耐?

3 years at most

• 即刻覺得.... 灰左!

• 通常愛情可以keep幾耐?

====>因人而異架噃.   我同我老公由相識到現在已經11年, 都重會好好感覺. 重會在床上一邊睇電視, 一邊拖手.  但同以前男朋友, 3年後已經無咁sweet. 我有朋友說婚後就會無愛情feel.  咁真係好睇對象係那一類人.

• jess replied at 2011-02-26 10:28 pm

其實你拍拖追求啲咩?

• goddess replied at 2011-02-27 12:12 pm

====>因人而異架噃.   我同我老公由相識到現在已經11年, 都重會好好感覺. 重會在床上一邊睇電視, 一邊拖手.  但同以前男朋友, 3年後已經無咁sweet. 我有朋友說婚後就會無愛情feel.  咁真係好睇對象係那一類人.

你老公係邊種TYPE?

• fineck replied at 2011-02-27 3:53 pm

jess replied at 2011-02-26 10:28 pm

其實你拍拖追求啲咩?

我希望我男友係嫁得過ge人, 可以同佢過人世而唔覺悶. 可以比我依靠

• 如果三年就覺悶, 咁都係要物識過另一個喇

無謂浪費自己青春

Log in to reply