【求愛365日】--- 過了200多天的日子,依然找不到妳,是妳嗎?

• 【用200天的時間尋找女朋友】的延續......
    <br>
    <br>-第170天至第219天的日子-
    <br>http://community.she.com/messageboard
    <br>/index.cfm?bdid=18&topic_id=1803192
    <br>
    <br>
    <br>-第149天至第170天的日子-
    <br>http://community.she.com/messageboard
    <br>/index.cfm?bdid=18&topic_id=1790756
    <br>
    <br>
    <br>-第108天至第149天的日子-
    <br>/index.cfm?bdid=18&topic_id=1768263
    <br>
    <br>
    <br>-第1天至第108天的日子-
    <br>/index.cfm?bdid=18&topic_id=1696260

• <cycleman個人檔案更新>
    <br>
    <br>本人31, 5'6'', 12xlbs, 大學畢業, 從事有關engineering之工作, 拍過幾次拖, 未婚, 不煙不酒, 愛小動物, 唔係大男人, 嗜好:足球,網球,唱k,睇戲,食野, 想尋找已經失散31年, 對感情專一認真, 不煙不酒, 唔肥, 有心事唔會屈埋屈埋, 唔係大女人的女仔, 做女朋友, 係結婚對像果種.
    <br>
    <br>聯絡電郵: [email protected]
    <br>
    <br>本人有MSN,可EMAIL問我, THANKS

• <尋人>
    <br>性別: 女
    <br>年齡: 29或以下
    <br>身高: 5'7''或以下
    <br>體重: 115磅或以下
    <br>其他資料:
    <br>已經失散左31年, 對感情專一認真唔玩玩下, 無不良嗜好, 不是大女人主義推崇者

• <cycleman日記>
    <br>
    <br>曾幾何時, 玩過一個電腦遊戲, 叫求婚365日, 時至今日, 只希望以365日等待她的出現......

• 2007年1月30日(星期二) 第219天 天晴

• 比心機呵~~~
    <br>
    <br>

• thanks~不過今日人流好少

• 人, 真的好需要別人的鼓勵~~
    <br>
    <br>今天下午,我真的很不開心 -︵-

• 人, 真的好需要別人的鼓勵~~
    <br>
    <br>今天下午,我真的很不開心 -︵-
    <br>
    <br>by 芝 - 01/30/07 15:14
    <br>
    <br>什麼事呢?

• 做不成情侶, 口說仍然永遠當我是好朋友, 但今天讓我知道, 他口說的..跟心想的不一樣, 為什麼要對我說謊, 心很痛很痛..

• 做不成情侶, 口說仍然永遠當我是好朋友, 但今天讓我知道, 他口說的..跟心想的不一樣, 為什麼要對我說謊, 心很痛很痛..
    <br>
    <br>by 芝 - 01/30/07 15:26
    <br>
    <br>說什麼?

• 說什麼?
    <br>
    <br>by cycleman
    <br>
    <br>說仍然永遠當我是好朋友, 但卻讓我知道了他做了令我很hurt的事

• 說什麼?
    <br>
    <br>
    <br>說仍然永遠當我是好朋友, 但卻讓我知道了他做了令我很hurt的事

• 說仍然永遠當我是好朋友, 但卻讓我知道了他做了令我很hurt的事
    <br>
    <br>by 芝 - 01/30/07 15:37
    <br>
    <br>什麼事呢?

• 什麼事呢?
    <br>
    <br>
    <br>算了吧! 不想說他的不是, 或者這樣反而對我是好事, 我應該在意一些值得我去在意人

• hi cycleman
    <br>
    <br>你搵左咁耐都係見過3個女仔唔係辨法喎......
    <br>我想你要加把勁,如果唔係可能要搵多365日....哈哈

• 算了吧! 不想說他的不是, 或者這樣反而對我是好事, 我應該在意一些值得我去在意人
    <br>
    <br>by 芝 - 01/30/07 15:53
    <br>
    <br>記住他反而不開心, 何必記著不開心的事呢

• hi cycleman
    <br>
    <br>你搵左咁耐都係見過3個女仔唔係辨法喎......
    <br>我想你要加把勁,如果唔係可能要搵多365日....哈哈
    <br>
    <br>by 公公 - 01/30/07 16:02
    <br>
    <br>公公, 365日後一定唔再搵!
    <br>so far見過4個了

• 哦....加左1個,我真係out啦。

• <br>公公, 365日後一定唔再搵!
    <br>so far見過4個了
    <br>by login name cycleman
    <br>
    <br>如果再溫呢?~

• 記住他反而不開心, 何必記著不開心的事呢
    <br>
    <br>
    <br>無錯...我會忘記他的
    <br>
    <br>前幾日先話見左2個...咁快4個啦 (拍手中)

• 哦....加左1個,我真係out啦。
    <br>
    <br>by 公公 - 01/30/07 16:08
    <br>
    <br>上星期見的

• 如果再溫呢?~
    <br>
    <br>by 發 - 01/30/07 16:10
    <br>
    <br>即刻同公公一樣

• 無錯...我會忘記他的
    <br>
    <br>前幾日先話見左2個...咁快4個啦 (拍手中)
    <br>
    <br>by 芝 - 01/30/07 16:14
    <br>
    <br>no! 之前係3個

• no! 之前係3個
    <br>
    <br>
    <br>:p
    <br>
    <br>咁你覺得佢地4個點? 會唔會keep住見面, 有無機會發展落去 ^^"

• 上年大半年,我也沉淪在那段感情的陰影之中,但其實到現在最放不低的,大概也是他吧
    <br>
    <br>by gill
    <br>
    <br>你自己咁講麻
    <br>
    <br>by cycleman - 01/30/07 09:25
    <br>
    <br>= =
    <br>但其實到現在最放不低的,大概也是他吧
    <br><---我是說他對我
    <br>
    <br>其實已經不太想再回應你了,(不想像上一版的人那麼開始有火藥味...但你也請想想為什麼大家都會對你這樣吧...斷不會所有女子也「大女人」吧,起碼我不是...)
    <br>也希望你對「朋友」的關心不是只為了證明你不是我說那種「算吧啦」的人啦 :)
    <br>
    <br>但,有時我卻覺得你是呢
    <br>如果說做朋友,也不太覺得你會考慮一下別人的想法啊....
    <br>勸你說話時先想想別人的心情...~_~ 讓人感覺好一點,不要讓人感覺太難受,說真的,你真讓我有點難受
    <br>
    <br>但,新一版中不阻住你認識適合你的人了~
    <br>anyway,祝你幸福~
    <br>
    <br>再見~

• gill,
    <br>覺得我不會考慮一下別人的想法?
    <br>上次你被人激得半死, 其實我可以不理, 我為什麼寧願犧牲僅有的睡眠時間而去安慰你? 我不尊重你這朋友, 為何要這樣做?
    <br>唉......
    <br>
    <br>

• 版主...人夾人緣啊...而且SHE.COM多怪人...

• GILL...上次果D人明顯係入黎嘈交...你唔係睇唔到吧...如果版主是你男朋友...我一定覺得版主唔岩囉...但係似乎你地仲係普遍朋友...要求是否過了火...

• 版主...人夾人緣啊...而且SHE.COM多怪人...
    <br>
    <br>by 美人兒 - 01/31/07 09:07
    <br>
    <br>認同, 好一句人夾人緣

• = =
    <br>但其實到現在最放不低的,大概也是他吧
    <br><---我是說他對我
    <br>
    <br>回應: "文字上的誤會"
    <br>
    <br>其實已經不太想再回應你了,(不想像上一版的人那麼開始有火藥味...但你也請想想為什麼大家都會對你這樣吧...斷不會所有女子也「大女人」吧,起碼我不是...)
    <br>也希望你對「朋友」的關心不是只為了證明你不是我說那種「算吧啦」的人啦 :)
    <br>
    <br>回應: "我是不是「算吧啦」的人? 如果你都仲有懷疑, 我無話可說"
    <br>
    <br>但,有時我卻覺得你是呢
    <br>如果說做朋友,也不太覺得你會考慮一下別人的想法啊....
    <br>勸你說話時先想想別人的心情...~_~ 讓人感覺好一點,不要讓人感覺太難受,說真的,你真讓我有點難受
    <br>
    <br>回應: "係你說這話的同時, 你又有沒有想想別人的感受?想想你在這裡POST, 我看了又有任何感受?為何不SMS我講呢?為何人總是只顧自己的感受呢?"
    <br>
    <br>但,新一版中不阻住你認識適合你的人了~
    <br>anyway,祝你幸福~
    <br>
    <br>回應: "阻住?SO FAR我冇講過, 亦不認為"
    <br>
    <br>再見~
    <br>
    <br>回應: "相當無奈..."
    <br>
    <br>by gill - 01/31/07 01:46

• GILL...上次果D人明顯係入黎嘈交...你唔係睇唔到吧...如果版主是你男朋友...我一定覺得版主唔岩囉...但係似乎你地仲係普遍朋友...要求是否過了火...
    <br>
    <br>by 美人兒 - 01/31/07 09:10
    <br>
    <br>美人兒, 我只有4個字黎形容此刻的心情---相當無奈

• 版主...你見過GILL未?

• 版主...你見過GILL未?
    <br>
    <br>by 美人兒 - 01/31/07 09:20
    <br>
    <br>見過

• 版主
    <br>你要小心女人
    <br>特別係she.com的女人
    <br>都叫你北上啦

• 版主
    <br>你要小心女人
    <br>特別係she.com的女人
    <br>都叫你北上啦
    <br>
    <br>by 路過 - 01/31/07 10:15
    <br>
    <br>上次叫我果個係你?

• GILL...我睇曬D POSTS...覺得版主出言都係安慰...因咩你可以咁嬲...

• 版主
    <br>係我!
    <br>一直支持你北上搵女朋友果個就係我
    <br>港女思覺失調多的是
    <br>亦自視過高
    <br>相信版主見得比我仲多
    <br>係咪大女人
    <br>你應該心中有數!
    <br>

• 版主
    <br>
    <br>你唔覺得有問題嗎
    <br>你放了這麼多的時間在這裡
    <br>但換回來的是什麼
    <br>不如你衝出網路上的空間
    <br>返回現實, 參加其它活動
    <br>例如去行山,義務工作等等
    <br>

• 版主
    <br>係我!
    <br>一直支持你北上搵女朋友果個就係我
    <br>港女思覺失調多的是
    <br>亦自視過高
    <br>相信版主見得比我仲多
    <br>係咪大女人
    <br>你應該心中有數!
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/31/07 10:32
    <br>
    <br>兩地文化不同, 很難溝通

• 版主
    <br>
    <br>你唔覺得有問題嗎
    <br>你放了這麼多的時間在這裡
    <br>但換回來的是什麼
    <br>不如你衝出網路上的空間
    <br>返回現實, 參加其它活動
    <br>例如去行山,義務工作等等
    <br>
    <br>by 首領 - 01/31/07 10:34
    <br>
    <br>首領, 我的確有點心灰

• 版主..不要這樣...世界還有很多好女子...

• 文化不同難溝通
    <br>咁你覺得同d港女又溝通到咩?
    <br>阿gill就已經係一個例子啦!

• 版主 我係叫公公,唔係=冇喎.....哈哈

• 版主..不要這樣...世界還有很多好女子...
    <br>
    <br>by 美人兒 - 01/31/07 10:52
    <br>
    <br>希望啦 >.<

• 文化不同難溝通
    <br>咁你覺得同d港女又溝通到咩?
    <br>阿gill就已經係一個例子啦!
    <br>
    <br>by 路過 - 01/31/07 10:57
    <br>
    <br>唉...

• 版主 我係叫公公,唔係=冇喎.....哈哈
    <br>
    <br>by 公公 - 01/31/07 10:58
    <br>
    <br>冇咩?

• 冇.....JJ 呀~

• 冇.....JJ 呀~
    <br>
    <br>by 首領~ - 01/31/07 11:32
    <br>
    <br>>____________________<

Log in to reply