著厚衫偷雞唔帶bra.. 其實有冇人睇到既呢??

• 因為我今日就係.....

• 咁真係要見到你先知喎~

你話我地知你係邊度出沒..等我睇完答你~

• 飛釘?好性感...

• 我聽過人咁做.過唔係好覺.. 今日我就決定不膽一試.. 又好緊張嗚低身比人睇到.. haa..

• talk replied at 2010-12-24 2:45 pm

-----------------------------------------------------------------

我聽過人咁做.過唔係好覺.. 今日我就決定不膽一試.. 又好緊張嗚低身比人睇到.. haa..

=================================================================

其實著左厚衫就應該唔會飛釘既..

不過真係小心有人高炒你~

• Of course la~

It's easy to see!

My msn : [email protected]

• 我做接待架.. d客會行埋黎問我野..

• 件厚衫成日磨到妳乳頭,會唔會反而唔習慣。

• hee.會.. 覺得好空咁..好唔實在..

我今日件都唔算過厚..係"more hair" 成個人都slim晒果種..

• is your breat large? if large, that's easy to know ga wor

• talk replied at 2010-12-24 2:47 pm

-----------------------------------------------------------------

我做接待架.. d客會行埋黎問我野..

=================================================================

嘩....你要見咁多人都咁大膽..

咁你有冇high high地...下面濕濕地?

• 我平時帶34d. 不過唔帶就即時唔覺咁大.. 我估似b囉.. 除非嗚低唔係唔知

• 金魚仔:我見今日冇咩客咋..

• talk replied at 2010-12-24 2:55 pm

我平時帶34d. 不過唔帶就即時唔覺咁大.. 我估似b囉.. 除非嗚低唔係唔知

34D正啊~~ my favourite.

• 今日我女朋友佢就係咁

佢冇帶BRA 同著左T-BACK

今晚我會同佢去一間5STAR HOTEL 過CHRISTMAS

我仲READY 定一套SEXY CHRISTMAS COSPLAY 衫比佢

• talk replied at 2010-12-24 2:56 pm

金魚仔:我見今日冇咩客咋..

你係公司recept定係街鋪啊?

• 我係公司入面架唔係街舖.

我今晚都係見男友呢..

• then must know la..."fing 下 fing 下"...

really wanna "搓 yr breast"...hehe

• talk replied at 2010-12-24 2:57 pm

我係公司入面架唔係街舖.

我今晚都係見男友呢..

咁都好D...會冇咩人...

咁俾你男友發現你咁曳曳....一定捉你去懲罰一餐~

• talk replied at 2010-12-24 2:57 pm

我係公司入面架唔係街舖.

我今晚都係見男友呢..

TALK...你件衫HIGH到LIN LIN 會唔會好痕, 同硬左?

我女朋友話佢粒LIN LIN 今日硬晒, 都唔硬除外套!

• 如果著冷衫就唔會太覺,不過如果著恤衫既就一定睇到,會凸點~

我都有個女仔fd識過,出到時仲話我知,攪到我不知幾想同佢驗下身~ hehe~

• 我在公司無著褸呀.. 唉我估睇到晒...=.="

• talk replied at 2010-12-24 3:04 pm

我在公司無著褸呀.. 唉我估睇到晒...=.="

咁你果件係咩衫先?

D同時係咪成日走出黎同你傾偈?

• 上面我講過架啦.. MORE HAIR 有D貼身..

唔係同事呀,係岩岩個客... 平時D人問幾句都走人.. 佢係咁問好多野又好似扮唔明咁.. 視線唔係望我對眼囉..

• talk replied at 2010-12-24 3:04 pm

我在公司無著褸呀.. 唉我估睇到晒...=.="

================================================================

聖誕益街坊? 妳真係好雙乳 :p

• TALK replied at 2010-12-24 3:06 pm

上面我講過架啦.. MORE HAIR 有D貼身..

唔係同事呀,係岩岩個客... 平時D人問幾句都走人.. 佢係咁問好多野又好似扮唔明咁.. 視線唔係望我對眼囉..

more hair 其實唔係好明係乜..

咁你咁著得...都預左俾人睇晒啦~

• 唔知個男人睇到幾多.. 最後仲要我畫張地圖教佢去答車.. 勁望.. 點知可能我太緊張,筆都趺埋,真係迫住嗚身益街坊

• 金魚:我在屋企照鏡唔多覺眼麻..

• TALK replied at 2010-12-24 3:10 pm

金魚:我在屋企照鏡唔多覺眼麻..

屋企同公司燈光唔同架嘛..

哈..你幾點收工...我一陣早收...好想去探下你~

• 但係佢"目及"妳既時候, 妳既心情有咩異樣?

• 金魚.. ha.. 無下次了..好無安全感... heee 不過今日老闆竟然第一次叫我幫手入房執文件.. 唔知關唔關事.. 平時叫佢秘書

• 個客我望我時我都要扮唔知架啦.. 咪只好由得佢囉..~.~

• talk replied at 2010-12-24 3:13 pm

金魚.. ha.. 無下次了..好無安全感... heee 不過今日老闆竟然第一次叫我幫手入房執文件.. 唔知關唔關事.. 平時叫佢秘書

你老細都幾識做啊...

你小心俾你秘書覺得你搏上位啊~~

• 唔會卦.. 不過秘書放左產假.. 我都係第一次入老闆間房..

有人講過我知老闆會借d意抽水.. 佢只係望住我執野囉.. d野又高又低..

• 下次可以試下唔著undie....睇下有冇咩事發生 ... hehe

• talk replied at 2010-12-24 3:18 pm

唔會卦.. 不過秘書放左產假.. 我都係第一次入老闆間房..

有人講過我知老闆會借d意抽水.. 佢只係望住我執野囉.. d野又高又低..

你係咪著mini skirt ar?

• 老闆有叫我下次帶bra.. 但佢同我講帶bra既方法非常特別.特別到我唔敢出聲..

• TALK

冇帶BRA 咁你著左咩UNDER?

你幾高同幾多磅呀?

• 金魚.唔係..

• TALK

不如你影相張比我睇下好唔好呀?

• OVG,我5呎4啦.. 110磅

• talk replied at 2010-12-24 3:20 pm

老闆有叫我下次帶bra.. 但佢同我講帶bra既方法非常特別.特別到我唔敢出聲..

佢開口叫妳帶bra?!! 佢唔係叫妳帶係出面掛??

• 好似有人扮佢講野咋嘛?

• 唔係.. 唔知係唔係專登啦,執到最後左右,佢話佢台底仲有一箱文件.叫我搵埋果箱.. 我想拉出黎佢唔比,你諗都知我在下佢在上咩都睇到.. 仲要我係咁拉扯,我既身材不斷陏...我問老闆可唔可以比我拉出黎搵..

老闆竟用2隻手指整我一邊乳頭(立即硬左)仲講一句"返工要帶bra,知冇?" 我話"哦..唔好意思" 但佢都無比我拉文件出黎.. 由得我在佢腳邊搵..

• 金魚.. 我係有時打大階有時細階,我唔見有人扮我喎

• 好似聽咸故咁....咸濕boss俏下屬

• talk replied at 2010-12-24 3:29 pm

金魚.. 我係有時打大階有時細階,我唔見有人扮我喎

haha...okok

你老闆都幾攪笑喎....

• 唔敢再咁著啦.. 反正好唔習慣.. 平時聽老闆摸腰摸手仔就有..

佢真係咁咸,咪變左咸故囉

• talk replied at 2010-12-24 3:35 pm

唔敢再咁著啦.. 反正好唔習慣.. 平時聽老闆摸腰摸手仔就有..

佢真係咁咸,咪變左咸故囉

佢都算好啦....淨係掂左一下你就叫你戴bra..冇得寸進呎..

• Talk~

Add & Chat msn : [email protected]

Log in to reply