愛上一個有女朋友的男人,該停了嗎?

• 應該不再見面嗎?

• 不見面很想他,心裡很苦。和他一起的日子是我這問數年來最快樂的,但只怕繼續沉迷不屬於我的東西,最終只有更痛苦。

• 明知錯都要做何必呢,唔通你真係好無聊

• 幸福自己爭取,go go go!!!

• Go嘅意思係唔再見?我好期待每次同佢見面嘅日子,唉,我知我傻我蠢我無用...

• 當然要停啦...唔係好痛苦

• 我知好痛苦。幾時停?即刻?唔捨得,唉!

• 你係想佢同佢女朋友分手, 然後同你一齊? 定係你甘願做亞二, 你接受到任何大節日佢都陪唔到你嗎?

• 睇下妳想一次過痛定慢慢痛..

• 我唔認為自己有"本事"可以令佢同女朋友分手。男人都只係鍾意玩,玩完就會返屋企,我無咁嘅本事。
    <br>
    <br>我無諗過做呀二,我都做唔黎。
    <br>
    <br>我只係想見下佢,唉!

• 點樣可以繼續見佢但又唔會咁痛

• 算吧啦
    <br>佢都有女
    <br>你仲都點姐
    <br>吾好拆散人啦

• 一時嘅快樂, 換來長期嘅痛苦, 值得嗎?<br /><br />呢個世界好大, 將來你遇到一個真正愛你嘅人, 你就會知道今日你係有幾傻<br /><br />緊握拳頭, 你咩都得唔到, 只有放手, 你先可以得到更多<br /><br />

• <span class="author">花兒 </span><span class="date">4:29pm dec 20, 2010</span>
    <br><p class="text">點樣可以繼續見佢但又唔會咁痛<br />=========================<br /><br />我可以好肯定咁話比你知, 只要你一日仲見佢, 你就會仍然繼續痛<br /><br />除非你對佢已經無晒感覺</p>

• 靜 replied at 2010-12-20 4:37 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>花兒 4:29pm dec 20, 2010
    <br>點樣可以繼續見佢但又唔會咁痛
    <br>=========================
    <br>
    <br>我可以好肯定咁話比你知, 只要你一日仲見佢, 你就會仍然繼續痛
    <br>
    <br>除非你對佢已經無晒感覺
    <br>=================================================================
    <br>極同意!!!!!!!!!!!!!

• 及時行樂, 自已開心咪得

• 反對

• 有好多女人都like搶人男友
    <br>我都係其中一個,我同佢現在不知幾幸福!
    <br>姊妹加油啦

• ChrisKK replied at 2010-12-20 5:18 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>有好多女人都like搶人男友
    <br>姊妹加油啦
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>點解你要酩做呀?
    <br>
    <br>難道真係格離飯香d?
    <br>
    <br>

• 小雞辣辣
    <br>
    <br>個男人一日未婚,我都仲有機會,現在佢已選擇我!
    <br>佢仲搬左去我屋企住,現在幾幸福

• ChrisKK replied at 2010-12-20 5:27 pm
    <br>小雞辣辣
    <br>
    <br>個男人一日未婚,我都仲有機會,現在佢已選擇我!
    <br>佢仲搬左去我屋企住,現在幾幸福
    <br>
    <br>咁你而家同佢個EX既關係如何呀?
    <br>
    <br>

• 小雞辣辣 5:29pm dec 20, 2010
    <br>
    <br>------------------------
    <br>佢地已分左手,我BF已立即搬左去我屋企到住!
    <br>我知佢ex同我BF講又要生又要死,但佢地都過左咁多個月,現在都見唔到佢地再有聯絡!
    <br>
    <br>

• ChrisKK replied at 2010-12-20 5:34 pm
    <br>小雞辣辣 5:29pm dec 20, 2010
    <br>
    <br>------------------------
    <br>佢地已分左手,我BF已立即搬左去我屋企到住!
    <br>我知佢ex同我BF講又要生又要死,但佢地都過左咁多個月,現在都見唔到佢地再有聯絡!
    <br>
    <br>
    <br>佢地剛分手係難過D既~
    <br>算啦!

• wii replied at 2010-12-20 4:02 pm
    <br>睇下妳想一次過痛定慢慢痛..
    <br>
    <br>
    <br>認同
    <br>唔知唔屬於自己,又要中個頭埋去
    <br>你唔自救無人救到你

• ChrisKK replied at 2010-12-20 5:18 pm
    <br>有好多女人都like搶人男友
    <br>姊妹加油啦
    <br>
    <br>我唔係鍾意搶人男朋友,我只係太鍾意個男人。
    <br>
    <br>我想問你同佢一齊佢先同女朋友分手?男人通常拖得就拖,你用什麼辦法令到佢肯作出决定?

• Hello
    <br>
    <br>鐘意的話去爭取...佢又未結婚..有興趣的話可以係.msn 傾..
    <br>
    <br>[email protected]

• U got the same experience to share?

Log in to reply