男人講大話技巧

• 佢明明有女朋友,仲話愛我多過女朋友,咁既大話都講得出既,男人講大話時究竟有無思考過架??

• 到你做左佢女朋友,佢又同第2個.............

• 其實你出得呢個POST, 你自己都有左答案.

因為如果你愛一個人, 你係會相信佢講既野, 唔會懷疑. 但而家你講既一番話, 已經表明左你唔信佢啦, 潛意識覺得佢已經有左女朋友無可能愛你多過他女友...

如果你接受唔到, 你應該第一時間去同佢講清楚, 而唔係上來話男人講大話差...

• 愛一個人就會信哂佢??我未去到這境界,仲有7分理智分清真假,令一個問題只係男人講大話有無經大腦思考組織呢?完全不合羅輯~~

TonyAn replied at 2010-12-17 9:58 pm

-----------------------------------------------------------------

其實你出得呢個POST, 你自己都有左答案.

因為如果你愛一個人, 你係會相信佢講既野, 唔會懷疑. 但而家你講既一番話, 已經表明左你唔信佢啦, 潛意識覺得佢已經有左女朋友無可能愛你多過他女友...

如果你接受唔到, 你應該第一時間去同佢講清楚, 而唔係上來話男人講大話差...

=================================================================

• CC replied at 2010-12-17 10:06 pm

-----------------------------------------------------------------

愛一個人就會信哂佢??我未去到這境界,仲有7分理智分清真假,令一個問題只係男人講大話有無經大腦思考組織呢?完全不合羅輯~~

TonyAn replied at 2010-12-17 9:58 pm

其實你出得呢個POST, 你自己都有左答案.

=================================================================

所以呢, 太理智既女人, 痛苦既係自己...

• 男人邊會講大話呀!

• 咁係唔係你首先問佢: 你愛我多d, 定愛你女友多d???

仲要佢一定要答果隻

• I can feel whether he still love me. All words from his mouth are lie

閒人 replied at 2010-12-17 11:04 pm

咁係唔係你首先問佢: 你愛我多d, 定愛你女友多d???

仲要佢一定要答果隻

• 咁你明知佢有女朋友你又會同佢一齊既???

• 個男人有女友, 咁你係佢咩

• 我都無同佢一齊,只係佢成日搵我,有女朋友都想扮單身溝我,我無上當...

• D到大把人係咁!

• waste time bicth...

• CC replied at 2010-12-17 10:06 pm

愛一個人就會信哂佢??我未去到這境界,仲有7分理智分清真假,令一個問題只係男人講大話有無經大腦思考組織呢?完全不合羅輯~~

唔係條條女都好似你咁醒咁理智嘛

你知呢個係大話就覺得佢無思考

但有人會信嘛,信佢果位咪好冧囉

Log in to reply