新相識無耐男友,要求同我發生性行為。

• 係網上識咗五日,見過四次面,每次都係佢約我先,聖誕係佢生日,佢叫我同佢去長州過夜當送禮物比佢,我話要諗下先,同佢講佢最好搵第個,我未必會答應,佢聽後好失落好痛苦,令我黯然神傷。

• 唔駛咁傷住,可能佢根本唔值得你傷

• 太快了...大家都未真正了解
    <br>

• agree

• 采兒~how o ar u?

• 搵食男來架?

• 同佢講清楚你嘅想法,如果佢因為咁而唔再搵你 / 嬲你, 你自己都應該知道呢個男人有幾愛你, 我相信到時你會知道應該點做..

• 我30+,第一次識男仔。

• Power replied at 2010-12-15 12:24 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>搵食男來架?
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>睇佢唔似。

• 靜 replied at 2010-12-15 12:24 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>同佢講清楚你嘅想法,如果佢因為咁而唔再搵你 / 嬲你, 你自己都應該知道呢個男人有幾愛你, 我相信到時你會知道應該點做..
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>人地又無話鍾意我,咁同佢講會唔會唔係幾好咁?

• 相識五日,都未能互相了解深入,不可能深愛對方,食飯都應aa制,更不可有性行為。
    <br>
    <br>

• 采兒 replied at 2010-12-15 12:30 pm
    <br>Power replied at 2010-12-15 12:24 pm
    <br>搵食男來架?
    <br>
    <br>睇佢唔似。
    <br>你肯定? 揾食男冇樣睇!

• 既然無話鐘意你, 就更加唔駛黯然神傷啦<br />你唔同佢去, 你估佢唔識搵第二個咩<br />再者, 佢係咪真係聖誕生日呀? 咪傻啦...<br /><br />

• 不應貪小便宜,相識那麼短,他愛你什麼?無功不受祿,禮物不是隨便送的,那麼豪爽能有積蓄嗎?

• 但係我發覺我經以愛上咗佢啦。

• 網上戀情...
    <br>不會長久...
    <br>

• 何需稀罕那個金玉其外,敗絮其中,四處沾花惹草的賤男?
    <br>從未拍過拖,從未有過性的男士,很多很多,只要你能看得上眼不嫌棄就有。
    <br>愛是需時間證明的,經過時間考驗才是愛。
    <br>
    <br>

• 冇話鍾意你, 但又要求同你去過夜? 佢係咩人顯而易見, 你仲要中埋去?

• agree with ONZ<br /><br />不過版主想中埋去, 我地講多多都無用, 傷過一次, 下次就會醒..

• 采兒 replied at 2010-12-15 12:41 pm
    <br>但係我發覺我經以愛上咗佢啦。
    <br>咁你同佢上下床, 過一排咪知佢為人囉!

• 所以我先好煩,上she問囉。

• 如果你第一次就比人呃, 你以後都會有陰影, 小心!

• 我真係好希望為一個自己愛嘅人,無條件咁付出任何。

• man replied at 2010-12-15 12:51 pm
    <br>如果你第一次就比人呃, 你以後都會有陰影, 小心!
    <br>
    <br>但係如果唔係呃呢?

• 采兒, 你愛他什麼? 你愛他對你的甜言蜜語? 抑或他給你的禮物? 他用禮物買你的性, 這是愛嗎?
    <br>愛不是用金錢和物品和性行為買起對方, 反而一同經過困苦, 不離不棄才是愛。 我實在的告訴你, 患難見真情, 你和他必定散的, 必定不會過渡新年。
    <br>
    <br>

• 三十幾歲人, 想做就做, 唔做咪唔做囉, 有乜野咁大件事? 好彩既做左人地阿媽. 教緊自己個女點做, 妳而家先問人點做????

• 膠post, 重作!!!

• 大學畢業生 replied at 2010-12-15 12:53 pm
    <br>采兒, 你愛他什麼? 你愛他對你的甜言蜜語? 抑或他給你的禮物? 他用禮物買你的性, 這是愛嗎?
    <br>愛不是用金錢和物品和性行為買起對方, 反而一同經過困苦, 不離不棄才是愛。 我實在的告訴你, 患難見真情, 你和他必定散的, 必定不會過渡新年。
    <br>
    <br>
    <br>我就係想同佢一齊經歷,咁我要留住佢嘅人先得架。
    <br>

• 小學老師 replied at 2010-12-15 12:55 pm
    <br>膠post, 重作!!!
    <br>
    <br>GAME OVER

• 采兒 12:52pm dec 15, 2010
    <br>我真係好希望為一個自己愛嘅人,無條件咁付出任何。
    <br>=======
    <br>
    <br>采兒, 豁出去, 人生難得從心所欲.

• 一睇你就知玩野!

• 請你先答我你愛他什麼!
    <br>你用性行為買起他? 你們是交易, 不是相愛, 交易過後必定散。
    <br>
    <br>

• 采兒 12:56pm dec 15, 2010
    <br>
    <br>GAME OVER

• 大學畢業生 replied at 2010-12-15 12:59 pm
    <br>請你先答我你愛他什麼!
    <br>你用性行為買起他? 你們是交易, 不是相愛, 交易過後必定散。
    <br>
    <br>人家玩野, 你咁應真?!

• 呃post灌水........3x age中女識左5日唔識分free lunch dog?天真?hahahahaha

• 愛不是誰追誰和留住誰, 而是即使對方不給你利益好處, 雙方都願意和對方一起,關心對方,和對方一起捱世界才是。
    <br>既然他的目的是趙完鬆, 你根本無法留他, 你把你所有給他都無用,不如早日覓得更好的男人開始。
    <br>
    <br>

• ken replied at 2010-12-15 1:08 pm
    <br>呃post灌水........3x age中女識左5日唔識分free lunch dog?天真?hahahahaha
    <br>成3X歲人,佢唔係傻就真係無知?
    <br>無聊玩野咋, 但仲有好多人仲傻會跟佢玩, 哈哈

• D到好多人好無聊, 仲有好多傻的, 唉!

• 同意明眼人, 她很大可能是交易員, 他們出port示範如何交易。

• 你遲早都無架啦, 視乎你係咪開放或咸濕. 呢d 通常攪完就game over 或者次次都係攪野多過跟你談心. 係咪 ?

• 回來, 采兒, 自有訪客容得下此無傷大雅調笑.

• 啊~ 乜拱快就驚奧化呀=.=

• WHY版主唔問佢攞張ID係LOOKLOOK係咪真係12月25日生日既?

• 啊...
    <br>
    <br>樓主被人踢爆咗...冇得玩啦!!!

• 識左5日,見過4次,你就話係新男友,何以30幾既女第一次識男仔??
    <br>上埋床咪做老公老婆囉,願者上釣!

• 思思
    <br>
    <br>
    <br>你應該無溫書囉=.=

• 要到第二頁先有人踢爆.真係幾膠=.=

• 采兒 replied at 2010-12-15 12:28 pm
    <br>我30+,第一次識男仔。
    <br>
    <br>你係咪因為未試過同男仔親熱而想試下?
    <br>但如果佢只係搵食,趙完鬆,唔係認真同你發展感情,只係當ONS,咁點算?

• 社工 replied at 2010-12-15 1:11 pm
    <br>ken replied at 2010-12-15 1:08 pm
    <br>呃post灌水........3x age中女識左5日唔識分free lunch dog?天真?hahahahaha
    <br>成3X歲人,佢唔係傻就真係無知?
    <br>無聊玩野咋, 但仲有好多人仲傻會跟佢玩, 哈哈
    <br>
    <br>雖然好膠,但睇其他post,真係有d咁既on9女唔奇喎

Log in to reply