How you define decent?

• 你認為decent是什麼

• 我: Are you a decent guy?

A: I am a sex machine can make you high with long lasting big dick, handsome look and musclar body..etc

B: How you define decent? You can't have definition in relationship...etc

C: I have no money, I want to make friend with you only, sex is part of it, but I have no money......etc

• vvaivvai ,

其實我覺得連妳都唔知自己想要D咩...
    是嗎?

有心就個一直溝通落去....
    如果連傾都唔傾妳點搵什麼decent guy呢...
    日久見人心,好簡單~
    妳覺得呢?

• 連decent都唔知點解, 好難溝通..

• decent字典解大方得體, 唔係性能力有幾高, 有無錢, 更加唔係砌詞...

• 我只係想搵個人傾下計..

• gen_man replied at 2010-12-15 4:38 am

-----------------------------------------------------------------

vvaivvai ,

日久見人心,好簡單~

妳覺得呢?

=================================================================

你見到你個答案嗎?

• vvaivvai 4:43am dec 15, 2010

gen_man replied at 2010-12-15 4:38 am
    -----------------------------------------------------------------
    vvaivvai ,

日久見人心,好簡單~
    妳覺得呢?
    =================================================================
    你見到你個答案嗎?

• vvaivvai 4:41am dec 15, 2010

decent字典解大方得體

----------------------------------------
    妳要人msn打大方得體4個字...?
    其實妳知道自己要d什麼嗎?
    人的說話表露他的內心~
    妳一向咁性格識朋友ga?

將心比己呀~
    如果我問妳:「妳幾有錢?」
    妳答:「一億/字典定義」
    妳覺得咁係妳要搵既野嗎??
    知一個人是要了解的...如知什麼名牌、買什麼、做咩工作....
    傾都唔傾就話人九唔答八...
    妳覺得咁好好...?

• gen_man replied at 2010-12-15 4:59 am

vvaivvai ,

將心比己呀~

知一個人是要了解的...如知什麼名牌、買什麼、做咩工作....

妳覺得咁好好...?

似乎你仲未知你衰咩....我想搵一個decent既男性, 唔係搵一個你咁樣既男性lor

第一句就話自已無錢, 我要你d錢把鬼咩, 我唔識搵錢咩???

第二樣野, 你同我講唔夠3句野就話我唔知想要乜, 我要既野你俾唔到我, 咁又有咩意思呢? 你想搵女, 不過你未阿lor...你想搵free lunch? sorry, 我幫你唔到....我想搵個人傾計, 係可以溝通既人...sorry

• vvaivvai 5:05am dec 15, 2010

gen_man replied at 2010-12-15 4:59 am
    vvaivvai ,

將心比己呀~
    妳覺得咁好好...?
    似乎你仲未知你衰咩....我想搵一個decent既男性, 唔係搵一個你咁樣既男性lor

第一句就話自已無錢, 我要你d錢把鬼咩, 我唔識搵錢咩???

第二樣野, 你同我講唔夠3句野就話我唔知想要乜, 我要既野你俾唔到我, 咁又有咩意思呢? 你想搵女, 不過你未阿lor...你想搵free lunch? sorry, 我幫你唔到....我想搵個人傾計, 係可以溝通既人...sorry

-----------------------------------------------------
    1.我答左妳網上好多咁既人,所以問清楚。
    2.妳要咩野我俾唔到妳呢?
    3.我一直用心同每個朋友傾計,我點搵free lunch呢?!請問妳~
    4.我答哂妳問既野點溝通唔到呢?唔明....

• vvaivvai ,

俾個建議妳:

妳閉起雙眼,張開自己的心靈,聽一下自己內心的聽音。
    就好似一塊鏡咁睇清楚自己,了解一下而家既自己。
    之後妳再睇下其他既人,睇下會否平靜一點~

• 無啦啦變左紅色~無意的^^

• 呢位俊男, 放過我吧

• lol, fun conversation, so what you really wanted to talk about? mind to share?

Log in to reply