問你事頭有冇認你係女婿,重乜咁大反應呀狗閪?

• 自從我地問咗狗閪兩個問題 , 跟住狗閪便發爛炸 . 重要剷走條thread , 有用嗎 ?
    1. 狗閪 , 你事頭有冇向親戚朋友面前鬧過你冇撚用呀 ?
    2. 狗閪 , 你事頭有冇認你係女婿先 ?
    敢答我地既 , 我地咪入去南丫島行個轉囉 , 有冇胆答我地呀 ? 怕咗嗎 ?

• 做乜唔敢出聲呀狗閪 ? 乜好難答咩 ?

• 冇胆匪類 , 正一狗閪 .

• 1. 狗閪 , 你事頭有冇向親戚朋友面前鬧過你冇撚用呀 ?
    2. 狗閪 , 你事頭有冇認你係女婿先 ?
    敢答我地既 , 我地咪入去南丫島行個轉囉 , 有冇胆答我地呀 ? 怕咗嗎 ?

• 狗閪 , 怕答我問題 , 係咪問到你口啞啞 ?

• kip 10:15pm dec 14, 2010
    同我想問你見你又怕見我.家事又闢你咩事呀.
    -----------------------
    後面嗰句就知你講乜 , 家事 ? 醜事至真 , 係咪呀 , 軟飯狗閪羅厚恩 ?

• 段錄音真係好, 俾人認埋佢把聲, 佢依傢連電話都唔敢講, good job!!!

• 好多人都巳經認得佢把閪聲 .

• kip 10:20pm dec 14, 2010
    仲有咩有成曰話南了島啦.知唔知呀是頭婆唔係你阿媽.係我老婆阿媽.咪曰日是頭前是頭後.
    ------------------------------------------------
    咁事頭有冇認你係女婿先 ? 你又唔撚敢講 , 点撚樣見面呀 , 狗閪 ?

• OSCAR2010 replied at 2010-12-14 10:19 pm

-----------------------------------------------------------------

好多人都巳經認得佢把閪聲 .

=============================================================

計我話最好搵個女人扮囡囡走去同佢傾電話, 錄低佢點樣呃人, 同埋佢把淫賤聲!!我相信會更加精彩!!

• janice 10:27pm dec 14, 2010

OSCAR2010 replied at 2010-12-14 10:19 pm
    -----------------------------------------------------------------
    好多人都巳經認得佢把閪聲 .
    =============================================================
    計我話最好搵個女人扮囡囡走去同佢傾電話, 錄低佢點樣呃人, 同埋佢把淫賤聲!!我相信會更加精彩!!
    ---------------------------------------------
    哎喲 , 乜你咁都講埋出嚟 , anyway , 冇所謂啦 , 條狗閪咁撚賤 , 佢實上釣啦 :
    狗閪 , 肯夠胆答我你事頭有冇認你係女婿未呀 ?

• kip 10:31pm dec 14, 2010
    LILy係味又要我追你ip?
    ------------------------------
    你追咗好撚多次喇狗閪 , 我個ip係173.173.173.173 . 搵啦戇鳩 ; 
    係咪冇胆答我你事頭有冇認你係女婿呀 ?

• 打擊狗閪, 人人有責!!!

• rachel 10:37pm dec 14, 2010
    其實只要係到留一留言, 就少左好多受害者[至起碼she.com], 所以我都幫你push一push!!
    --------------------------------------------
    多謝 , 狗閪 , 就算今晚你老婆又再向度鳩UP , 我地都係會將事實不斷咁廣播 . 至於隔離台LEEDEELIVE班大哥係咪會繼續打入你外家鋪頭掟位吃飯 , 我就唔撚知 , 咪撚入我地數呀 , 狗閪你有証據我地有份就報警啦 , 不過話返轉頭 , 你外家打開門做生意 , 真係好難唔俾人掟位吃飯 , 最慘都係你個肥閪老婆 , 硬接你啲蘇州屎 , 不過你肥閪老婆都係活該喇 !

• miss li 11:00pm dec 14, 2010
    這個男人我大約大半年前遇見過佢, 佢當時迫我出去陪佢落吧飲野, 佢最後不但無錢埋單, 飲到醉哂時不斷話要同我去爆房, 我見佢咁樣衰, 當然say no啦,佢仲要問我拎錢搭車返屋企, 仲醉到扑左係條街, 最後我見有人call白車送左佢入院
    -----------------------------------------
    咁你都算好彩囉 , 剩係冇咗都係幾百鈫 , 呢條狗閪你應該由佢瞓向馬路中心 , 駛撚幫佢CALL白車咩 , 佢一日向世上都係害人害物 , 佢老婆外家都好撚清楚啦 , 係咪呀狗閪 ? 

• OSCAR2010 replied at 2010-12-14 11:06 pm

miss li 11:00pm dec 14, 2010

這個男人我大約大半年前遇見過佢, 佢當時迫我出去陪佢落吧飲野, 佢最後不但無錢埋單, 飲到醉哂時不斷話要同我去爆房, 我見佢咁樣衰, 當然say no啦,佢仲要問我拎錢搭車返屋企, 仲醉到扑左係條街, 最後我見有人call白車送左佢入院

-----------------------------------------

咁你都算好彩囉 , 剩係冇咗都係幾百鈫 , 呢條狗閪你應該由佢瞓向馬路中心 , 駛撚幫佢CALL白車咩 , 佢一日向世上都係害人害物 , 佢老婆外家都好撚清楚啦 , 係咪呀狗閪 ? 

係d路人call白車,如果我call,我怕要陪佢入院

• miss li , 你又知唔知 , 條狗閪飲酒飲到失禁 , 試過折墮到臨去厠所前條狗閪都搞到啲屎向褲管度流出嚟 , 你話勁唔勁呀 ?

• 狗閪 , 每次唔夠人講都會推個老婆出嚟做擋箭牌 , joice , 你同你老公有我地hack入你部臭閪電腦度偷嘢既証據呢 , 就去報警 , 咪以為講幾句西人英語就好似好撚巴閉 , 至撚討厭人以為識講幾句英文就好似上等人 , 你老公重未敢答我地 , 事頭有冇認佢呢個女婿呀 ? 唔搞清楚關係就叫我地入南丫島見事頭 , 你老公都好撚大爺喎 . 你都唔係女人嚟 , 啱架喇 , 你繼續幫你老公搵女人啦 ! 

• 軟飯狗閪 , 每次你都係半夜向度吠 , 吠完又話我地冇胆覆你 , 你都幾撚狡辯 , 正常既人零晨兩点幾都瞓緊瞓啦 , 好似你條狗閪唔撚駛做等外家接濟呀 ?
    我地緊係知你好多家事 , 唔係 , 醜事至真 !
    你可以無恥咁否認食你外家狗飯 , 但 ,
    敢唔敢答我地 , 你事頭有冇認你係女婿呀 ?

• 小尼 9:03am dec 15, 2010
    最ON9 係半夜三更上黎講野
    講到人地好似怕左佢走哂咁
    跟住就以為自己好威哩下勁

XDDDDDDDDDDD
    ----------------------------------
    小尼 , 你呢句就公道喇 , 屌佢老母死狗閪 , 三更半夜等啲人走晒先出嚟吠 , 啲人瞓緊覺緊係唔撚覆你啦狗閪 !

• kip 11:59am dec 15, 2010

haha(家事劉生又知haha10前去D野又知.原來你係蟲)
    ---------------------------
    緊係知你家事啦狗閪 , 你事頭係咪當住啲親戚朋友面前屌過你 , 話你冇撚用先 ? 你又唔敢唔認 , 又要向正啲人瞓覺先出嚟扮勁 , 係咪好多人打去你外家鋪頭掟位食飯呀 ?

Log in to reply