狗閪羅厚恩,乜咁慘要走返嚟she.com搵食呀?

• 定到我地位未呀狗閪 ?

• 轉載自leedeelive成人交友區 . 狗閪你至鍾意搵援交妹既地方 .

事實上 ,  此賤人害到佢老婆既細佬留案底不特止 . 佢仍厚著臉皮食佢老婆軟飯靠外家接濟 , 更甚者為咗呃女人相信佢有錢 , 佢不斷對外聲稱佢外家向南丫島所經營既海鮮酒家係屬於佢所擁有 , 所以 , 佢外家不但唔承認同賤人有任何關係 , 更不想再見到此賤人一面 .   比起畜牲一號李浩維 , 畜牲二號羅厚恩更加無恥 .

• 轉載自leedeelive成人交友區 . 唔止我 , 原來咁多人都咁了解軟飯狗閪你喎 !
    事實上 ,  此賤人害到佢老婆細既佬留案底不特止 . 佢仍厚著臉皮食佢老婆軟飯靠外家接濟 , 更甚者為咗呃女人相信佢有錢 , 佢不斷對外聲稱佢外家向南丫島所經營既海鮮酒家係屬於佢所擁有 , 所以 , 佢外家不但唔承認同賤人有任何關係 , 更不想再見到此賤人一面 .   比起畜牲一號李浩維 , 畜牲二號羅厚恩更加無恥 .

• 轉載自leedeelive成人交友區 . 唔止我 , 原來咁多人都咁了解軟飯狗閪你喎 !
    事實上 ,  此賤人害到佢老婆既細佬留案底不特止 . 佢仍厚著臉皮食佢老婆軟飯靠外家接濟 , 更甚者為咗呃女人相信佢有錢 , 佢不斷對外聲稱佢外家向南丫島所經營既海鮮酒家係屬於佢所擁有 , 所以 , 佢外家不但唔承認同賤人有任何關係 , 更不想再見到此賤人一面 .   比起畜牲一號李浩維 , 畜牲二號羅厚恩更加無恥 .

• 有冇咁"無恥"ar?講俾佢老婆知啦.

• 請問一聲憑佢個樣點食到軟飯? 有幾多人比佢呃到?

• 佢返呢she搵食?? 用咩名吖? 有無link?

• 非常簡單 , 三句唔埋佢就會想同你交換電話 , 皆因佢唔識英文 , 寫中文錯宇多不秲止 , 最慘係你會唔明佢寫乜 , 只要你同佢向msn溝通幾句 , 便會知道你是否遇到軟飯狗閪羅厚恩 ,  

• continue to post PK.

• i really don't understand la, how can the guy this low quality can eat soft rice lei? diu la sing, if he can make money so easy, i should be very rich ga la.

• 過往 , 條狗閪係用要脅手段令到無知既囡囡就範 , 但今時今日 , 軟飯狗閪想繼續用呢招都好撚難 !

• 都係呢個疑惑→

請問一聲憑佢個樣點食到軟飯? 係唔係有秘技?

• right! this is really confusing me. how can this man eat soft rice? the bitches in here are so bak lun chi?

• on79 replied at 2010-12-11 5:38 pm

-----------------------------------------------------------------

right! this is really confusing me. how can this man eat soft rice? the bitches in here are so bak lun chi?

=================================================================

on79 u r really onlu9

• o生我都lily電話啦

GPRS知道未

• 狗閪 , 你点解唔敢答我 , 你事頭有冇認你係女婿呀 , 重要叫she剷走條thread , 你估我地唔識post過呀 ?

• 自從我地問咗狗閪兩個問題 , 跟住狗閪便發爛炸 . 重要剷走條thread , 有用嗎 ?
    1. 狗閪 , 你事頭有冇向親戚朋友面前鬧過你冇撚用呀 ?
    2. 狗閪 , 你事頭有冇認你係女婿先 ?
    敢答我地既 , 我地咪入去南丫島行個轉囉 , 有冇胆答我地呀 ? 怕咗嗎 ?

• 佢咁樣衰都呃到女,憑咩呀?d女人係咪痴9線架?

• 如任何人比oacar add你msn or send email請小心因入左你電腦線(可以話黑客)仲會看你電腦任向樣都得仲可羅相.點解會有我同妹妹相因她用不同名字add妹妹再入妹妹電腦線.cut反來.大家小心劉學國.2星期前我約左朋友去飲下野.只用msn約時間.就出事.他可1小時發過百email比你.因他無野可同他老細交收咪發.劉學圃 2006-7住院3星期

原來劉學國係精神病患者.各位如劉生再add任何人或email可通知我.劉生住的只係月租1400元的房.每月有2560+1400+800用平時去有電腦用地方上she.com.令彭小姐每月再比3000劉生作上she吹我.個lily係個olf tg每曰只食面(每曰晚19.00pm就在油麻地行塭客.

oscar,賤狗係facebook唱你,,佢facebook係oscar car同kakit hi

• 佢依傢轉去facebook埋手,,我原本係leedeelive玩,佢add左我facebook話同我trade,仲將我d相不斷post,之後又轉kakit hi黎add我,佢真係好煩!!我見佢facebook有好多援交女,我諗你地要做下野啦~

• coco , 多謝情報 .據我所知 , 有網友巳經打去狗閪外家鋪頭掟位食飯 .

• 呀你又軒post.咪再南丫前南丫後呀.你入先再話啦

• 你add佢facebook d朋友啦,有好多援交女呀!!

• kip 10:03pm dec 14, 2010

呀你又軒post.咪再南丫前南丫後呀.你入先再話啦
    ------------------
    怕答我問題 ?
    1. 狗閪 , 事頭有冇當住親戚朋友面前屌鳩你話你冇撚用 ?
    2. 狗閪 , 事頭有冇認你係女婿 ?

• 同我想問你見你又怕見我.家事又闢你咩事呀.

• OSCAR2010 replied at 2010-12-14 9:46 pm

-----------------------------------------------------------------

coco , 多謝情報 .據我所知 , 有網友巳經打去狗閪外家鋪頭掟位食飯 .

=============================================================

做得好, 佢個肥閪老婆見到我地都要服侍, 你地到時叫佢針茶遞水,執垃圾都仲得呀!!

• kip 10:15pm dec 14, 2010

同我想問你見你又怕見我.家事又闢你咩事呀.
    -----------------------
    後面嗰句就知你講乜 , 家事 ? 醜事至真 , 係咪呀 , 軟飯狗閪羅厚恩 ?

• 仲有咩有成曰話南了島啦.知唔知呀是頭婆唔係你阿媽.係我老婆阿媽.咪曰日是頭前是頭後.

• kip 10:20pm dec 14, 2010

仲有咩有成曰話南了島啦.知唔知呀是頭婆唔係你阿媽.係我老婆阿媽.咪曰日是頭前是頭後.
    ------------------------------------------------
    咁事頭有冇認你係女婿先 ? 你又唔撚敢講 , 点撚樣見面呀 , 狗閪 ?

• kip replied at 2010-12-14 10:20 pm

仲有咩有成曰話南了島啦.知唔知呀是頭婆唔係你阿媽.係我老婆阿媽.咪曰日是頭前是頭後.

=============================================================

你終於認自己有個肥閪老婆喇?係你自己成立左oscar先生講既野係事實, 你咪再抵賴啦!!羅生!

• 哎喲 , 狗閪你自己篤爆自己喎 ! 呢期又呃緊咩女人呀 ?

• LILy係味又要我追你ip?

• oscar, 真係好多謝你既post, 我先無中招咋!!!!!

• kip 10:31pm dec 14, 2010

LILy係味又要我追你ip?
    ------------------------------
    你追咗好撚多次喇狗閪 , 我個ip係173.173.173.173 . 搵啦戇鳩 ; 
    係咪冇胆答我你事頭有冇認你係女婿呀 ?

• rachel 10:33pm dec 14, 2010

oscar, 真係好多謝你既post, 我先無中招咋!!!!!
    -----------------------------------
    不容客氣 !

• 其實只要係到留一留言, 就少左好多受害者[至起碼she.com], 所以我都幫你push一push!!

• rachel replied at 2010-12-14 10:37 pm

其實只要係到留一留言, 就少左好多受害者[至起碼she.com], 所以我都幫你push一push!!

正所謂"打擊狗閪, 人人有責"!!!!!!

• 係咪真你自己知呀唔再覆你啦.你咪曰曰上she la 仲有我倣家就追你ie呀

• rachel 10:37pm dec 14, 2010

其實只要係到留一留言, 就少左好多受害者[至起碼she.com], 所以我都幫你push一push!!
    --------------------------------------------
    多謝 , 狗閪 , 就算今晚你老婆又再向度鳩UP , 我地都係會將事實不斷咁廣播 . 至於隔離台LEEDEELIVE班大哥係咪會繼續打入你外家鋪頭掟位吃飯 , 我就唔撚知 , 咪撚入我地數呀 , 狗閪你有証據我地有份就報警啦 , 不過話返轉頭 , 你外家打開門做生意 , 真係好難唔俾人掟位吃飯 , 最慘都係你個肥閪老婆 , 硬接你啲蘇州屎 , 不過你肥閪老婆都係活該喇 !

• kip 10:44pm dec 14, 2010

係咪真你自己知呀唔再覆你啦.你咪曰曰上she la 仲有我倣家就追你ie呀
    ----------------------------------
    好呀 , 追撚到我俾個錢你條狗閪買紅茦 .

• 肥閪老婆----->狗閪個老婆叫肥閪老婆...哈哈..我真係忍唔住笑左出黎, 佢地果然天生一對!

• coco 10:50pm dec 14, 2010

肥閪老婆----->狗閪個老婆叫肥閪老婆...哈哈..我真係忍唔住笑左出黎, 佢地果然天生一對!
    ----------------------------
    狗閪配肥閪 , 直情天生一對啦 !

• 係就見面先啦.又成曰轉名coco 又咩 LILYoscar 唔好用電話呀我追你ip中.請同你地食下野.我唔覆啦以後都唔覆呀.

• 仲有依張相係你地偷呀記住你俘偷野呀劉生

• 你地偷野呀知唔知

• kip 10:56pm dec 14, 2010

係就見面先啦.又成曰轉名coco 又咩 LILYoscar 唔好用電話呀我追你ip中.請同你地食下野.我唔覆啦以後都唔覆呀.
    ------------------------------------------------
    哎吔 , 狗閪發皮四呀 , 好撚惡呀屌你條狗閪 . 点呀 , 事頭認撚咗狗閪你係佢女婿未呀 ?

• 這個男人我大約大半年前遇見過佢, 佢當時迫我出去陪佢落吧飲野, 佢最後不但無錢埋單, 飲到醉哂時不斷話要同我去爆房, 我見佢咁樣衰, 當然say no啦,佢仲要問我拎錢搭車返屋企, 仲醉到扑左係條街, 最後我見有人call白車送左佢入院

• kip 10:58pm dec 14, 2010

仲有依張相係你地偷呀記住你俘偷野呀劉生
    -----------------------------------------------
    哈哈... 哈哈 , 咁你咪同阿SIR講囉 , 狗閪 . 係咪事頭唔撚認你係女婿 , 冇錢分所以咁撚燥呀 ?

• miss li 11:00pm dec 14, 2010

這個男人我大約大半年前遇見過佢, 佢當時迫我出去陪佢落吧飲野, 佢最後不但無錢埋單, 飲到醉哂時不斷話要同我去爆房, 我見佢咁樣衰, 當然say no啦,佢仲要問我拎錢搭車返屋企, 仲醉到扑左係條街, 最後我見有人call白車送左佢入院
    -----------------------------------------
    咁你都算好彩囉 , 剩係冇咗都係幾百鈫 , 呢條狗閪你應該由佢瞓向馬路中心 , 駛撚幫佢CALL白車咩 , 佢一日向世上都係害人害物 , 佢老婆外家都好撚清楚啦 , 係咪呀狗閪 ? 

Log in to reply