點解咁多女人鍾意我

• 無錢無樓無車無身形
    人品一般樣子一般講野一般

• 識得自我檢討都仲有得救, 埋邊4號房等見醫生啦!

• 上面個post

• 你前世修來的

• 讚好 replied at 2010-12-01 8:10 pm

-----------------------------------------------------------------

上面個post

=================================================================

小欖診所我開架麻,唔sale下邊有生意啫~~~hahaha

• 小攬好似得間士多

• 有錢有樓有車無身形無人品樣子一般, and I have many gfs/sps :-)

• 只係想正正經經識返個知己,但次次好似得得地的時候就出事,係唔係男同女唔做情人就無朋友做。

真係咁難咩…總係遇唔岩人

• Federic replied at 2010-12-01 11:35 pm

-----------------------------------------------------------------

有錢有樓有車無身形無人品樣子一般, and I have many gfs/sps :-)

=================================================================

果d唔要啦!要仲多過你都唔定

我唔同你,份工對我好仲要架

• 行埋一邊祈個福先啦~ 再唔係搵亞3姑化個寶.

• 係唔係男同女唔做情人就無朋友做 >>我都想知.

• 命犯桃花 replied at 2010-12-01 11:45 pm

行埋一邊祈個福先啦~ 再唔係搵亞3姑化個寶.

咪玩啦!浪費金錢…

我都未至於咁迷信,同埋人地對我好,我唔知點拒絕,係有時傷到人唔係咁好

• 點解我唔鐘意你gei,

唔通我唔係女人?

• 路過街燈 replied at 2010-12-01 11:46 pm

係唔係男同女唔做情人就無朋友做 >>我都想知.

唔知有無人知

有就好,都唔覺有咩比錯signal人,

但好傾的、見得多的都出事,又唔可以唔諗自己有咩唔妥

• voice replied at 2010-12-01 11:59 pm

點解我唔鐘意你gei,

唔通我唔係女人?

我講我身邊的朋友,我會見到的人,又點會係你

• d男人都係咁啦!

唔做SL就唔可以做知己朋友。

• candy

聽你咁講,我地先有機會成為知己喎

• 做夢

• candy replied at 2010-12-02 12:29 am

d男人都係咁啦!

i disagree. my best friend is a woman i met in yahoo chat.

• lover16 replied at 2010-12-02 11:15 am

candy replied at 2010-12-02 12:29 am

d男人都係咁啦!

i disagree. my best friend is a woman i met in yahoo chat.

你運氣幾好

• 同佢哋好傾d又以為中意佢,平時對人鬼咁孤寒,對我就忽然好大方闊綽,但又懶被動咁,最好就係主動d對佢投懷送抱,梗係啦,佢哋怕衰左食檸檬好鬼瘀嘛!

• 癲Q咗,以為個個冧你,照吓鏡先啦

• 睇你講d嘢都幾白痴幼稚,似自戀多

• 唔理你咩條件,太多女人鍾意自己都好煩

除非你咁好彩,個個都係呼之則來,佢地又唔爭風x醋

• 因為你...... replied at 2010-12-02 4:28 pm

癲Q咗,以為個個冧你,照吓鏡先啦

我搵完因,唔洗知答案架

我知你唔會明

• 老實講 replied at 2010-12-02 5:02 pm

睇你講d嘢都幾白痴幼稚,似自戀多

人如其名,老老實實的言論可以反映自己層次,有趣

• 茶煲 replied at 2010-12-02 6:22 pm

唔理你咩條件,太多女人鍾意自己都好煩

除非你咁好彩,個個都係呼之則來,佢地又唔爭風x醋

我從來唔會亂應承人會做她男友,如唔係我喜歡,貪玩同人一起只會對大家都唔好。

咁多年我收的都係表白的信,親口講的內心說話。令我對朋友都有介心,唔知會唔會日後都係一樣,但係我從來都唔會表邊個朋友好d又對邊個無咁好,身邊的男性朋友見我都無咩令人誤會嘅言行,反而幫我同人拒絕人就唔少。

佢地會好奇咁問那些女仔搵答案,但女仔都係回避咁多,至多都係講感覺鍾意無得解釋,好似佢地自己都唔知我有咩好。

開thread係希望有人見我有咩特別地方可以講聲我知。

• 比件好野我醫醫肚好唔好,大家都係男人…

• 我地都唔識你

點知你有咩特別地方?

• 所以無想過一兩個月有答案

• 凡事有理有據但不盡然。

例如鬼神學說、自然、生態及人不能自控的感情就不能理解。

• xx 6:46pm dec 02, 2010

我從來唔會亂應承人會做她男友,如唔係我喜歡,貪玩同人一起只會對大家都唔好。

咁多年我收的都係表白的信,親口講的內心說話。令我對朋友都有介心,唔知會唔會日後都係一樣,但係我從來都唔會表邊個朋友好d又對邊個無咁好,身邊的男性朋友見我都無咩令人誤會嘅言行,反而幫我同人拒絕人就唔少。

佢地會好奇咁問那些女仔搵答案,但女仔都係回避咁多,至多都係講感覺鍾意無得解釋,好似佢地自己都唔知我有咩好。

開thread係希望有人見我有咩特別地方可以講聲我知。

-------------------------------------------

我係女人,亦相信有你所講既女仔,但更相信呢類女仔條件一定唔係咁好!

甚至平時都冇乜追求者,就算有都一定比你更差!

喺我身邊都有唔少呢類女仔,呢類女仔好容易被人呃,佢哋好可能遇上任何對佢哋好少少既異性朋友就會有所誤會,一d都唔出奇。

• ..傳說中既火星人?

會唔會係你自己諗多左~_~"

• candy

只說今年好了,分別因工作關係、學校、園藝社,結識的朋友中,有9個同我開口表白,我三十出頭,她們比我年紀小,至細的一個廿三的。這班從不同地方認識的朋友都同我好好傾,可能因我耐性好,會聆聽朋友心事同比意見,因此都好了解大家。我唔覺她們無人追,有三個可以這係幾清麗,可能她們都年輕,點都有男仔主動約她們。只係我對她們沒有愛的感覺。

其實她們都係係好善良的女仔,而且同我交心的都不會太差。因我真的不是什麼人都會理的。

• ray29 replied at 2010-12-03 7:36 pm

..傳說中既火星人?

會唔會係你自己諗多左~_~"

無可能

• xx 9:45pm dec 03, 2010 candy

因我真的不是什麼人都會理的。

-------------------------------------------

多謝你既回應!

你真係好可愛~

我家下都好似愛上左你啦!

哈哈哈哈~~~~~

• candy replied at 2010-12-03 10:21 pm

xx 9:45pm dec 03, 2010 candy

因我真的不是什麼人都會理的。

多謝你既回應!

你真係好可愛~

我家下都好似愛上左你啦!

哈哈哈哈~~~~~

咪玩啦!見我怕人鍾意你就專登

• 呢度越黎越多傻仔

• 總好過喊打喊殺

• 路過朋友 replied at 2010-12-08 5:13 pm

總好過喊打喊殺

傻仔好,喊打好都唔會係我

• 好想嘔

• Qk replied at 2010-12-16 11:53 pm

好想嘔

又無人講衰野,你有病?

Log in to reply