估唔到係she都有好野

• 好仔難遇,好在都遇到啲

• 在識貨的人眼中, 懂得什麼是羅漢松和土沉香; 但不識貨的人, 眼中只是棵爛木.

• 都係既,正等如人睇我,我睇人咁囉

• 可惜識貨的人太少, 大多只懂看車看樓看影視, 以及人有我有的節日和消遣.

• 咁我都算係另類,我但求相處自然舒服,有手有腳自己唔識搵咩!!

• 我們這些小眾崇尚簡單自然, 樸素平靜, 不需高消費; 不識貨的人就說我們悶,怪,另類.

• 言下之意你係仔黎喎~~

• 係呢度遇到好仔咁妳都幾好彩喎

• Dan replied at 2010-12-02 12:30 am

-----------------------------------------------------------------

係呢度遇到好仔咁妳都幾好彩喎

=================================================================

咁唔好我都有遇過啦,當然都唔少

• 喺msn傾定直頭出嚟見?

• 傾完先見,一時時嫁,都無一定,有一,兩個會即約即出

• 可唔可以講下妳個"好野"既定意?

• 都好少女仔會即約即出喎...

• 睇心情啦,通常就到咪出囉,大庭廣眾唔做得啲咩既

好野係講佢既人品

• 我都見好幾個好野, 有時真唔好睇表面, 版面文字同個真人, 係二件事^^

• IC,都係行街睇戲食飯嗰d?

• Dan, 你問邊個? 如果我, 係, 大家可溝通到, 唔係冇乜反應個種, 感覺都好自然同舒服!

• Dan replied at 2010-12-02 1:01 am

-----------------------------------------------------------------

IC,都係行街睇戲食飯嗰d?

=================================================================

第一次見唔會去睇戲,只會食飯,食一餐飯啱傾可以好開心,唔啱傾又可以快啲散,真係文字同見面係兩回事...

• 嗯!

• 自己小心也隨心去選擇, 當然加點小心^^抱著一個當真實生活心態去識朋友, 輕鬆D既心情, 大家事前好好溝通下, 出到嚟真冇乜壓力, 大家互相尊重, 又最少比出一些真心, 我信, 最少D到或其它地方, 真係可以搵到, 一些好朋友!

• 傻婆 replied at 2010-12-02 1:04 am

Dan replied at 2010-12-02 1:01 am

IC,都係行街睇戲食飯嗰d?

第一次見唔會去睇戲,只會食飯,食一餐飯啱傾可以好開心,唔啱傾又可以快啲散,真係文字同見面係兩回事...

咁又係,有冇識到d可以發展吓咁呀?

• so lucky of you

I find long time still have not good choice for me

• LV, everyone's expectations are different ma

• Dan

I know la

but still unhappy la

• did you have many unhappy experiences from guys here or they are just not up to your standards?

• depends what you want, LV, if you want a stable relationship, i dun think it can be happened in a minutes!

• Yes, actually I am a boy. Loyalty and patience is important to maintain a relationship. It's difficult to find a girl that can build a long-term relationship.

• 一定有好多唔錯的人,男女都有,特別係好間中同埋一般只係睇,但好少發言的朋友。我有多過一半識左…而發覺係幾好的都係咁識^^

• Skyler replied at 2010-12-02 8:34 am

一定有好多唔錯的人,男女都有,特別係好間中同埋一般只係睇,但好少發言的朋友。我有多過一半識左…而發覺係幾好的都係咁識^^

我相信.....總有日你會踩屎.

• maddingding replied at 2010-12-02 8:45 am

Skyler replied at 2010-12-02 8:34 am

一定有好多唔錯的人,男女都有,特別係好間中同埋一般只係睇,但好少發言的朋友。我有多過一半識左…而發覺係幾好的都係咁識^^

我相信.....總有日你會踩屎.

早知啦! 自從我對腳浮過在你上面

• 浮過啫~無踩到~算你好彩!haha

• maddingding replied at 2010-12-02 8:59 am

浮過啫~無踩到~算你好彩!haha

你都有好心地嘅時候喎...船浮水面都有一部份沉入水架

所以你都唔好話你無令我腳有屎, 鞋底果part囉...

見你在"波波"果條thread數數下野唔數嘅, 係唔係人地玩得大..你驚踩屎ar :p

• 我係女~~~我都入黎十卜下先~

我宜家既男朋友都係she識既...

• 傻瓜 replied at 2010-12-02 9:30 am

我係女~~~我都入黎十卜下先~

搵咩人的都有, 搵到果班都無咁多時間好似之前無絛聊聊咁上來吹水都唔定

留低的如果都係搵某d野又搵唔到, 唔排除佢自己都有問題....佢地唔會覺得有好野係度好正常喎...^^

• Skyler replied at 2010-12-02 9:36 am

傻瓜 replied at 2010-12-02 9:30 am

我係女~~~我都入黎十卜下先~

搵咩人的都有, 搵到果班都無咁多時間好似之前無絛聊聊咁上來吹水都唔定

留低的如果都係搵某d野又搵唔到, 唔排除佢自己都有問題....佢地唔會覺得有好野係度好正常喎...^^

哈哈哈....雖然唔係好明你講咩~

不過好唔好都係觀點同角度問題~

我男朋友唔係咩有$人,唔係有樓有車,不過我覺得佢就係"好"...

捱都係抵~

• 傻瓜,

你唔明我講咩ar...都有可能, haha

好多女仔都好似你咁唔係貪錢, 只要係好仔就ok

開心咪ok囉, 有錢無人氹同陪, 咩都係假

• 我就無咁好彩, 在she遇到個賤男人, 佢想用好有誠意既心去欺騙我的感情, 好彩我用打游擊既方法去識破佢, 我諗佢其實已經有一個好穩定的女友, 所以可以在佢屋企自出自入. 我想我遲d會post佢既野出黎, 等d姊妹門小心d都好. 我最曾d人, 搵食未搵食囉, 男女交歡, 大家成年人, 可以你情我願, 唔好騙人地d感情囉. 呢d男人, 一個字 - 賤.

• 可能我個人真係簡單左d~

好多咩男女攻防都唔識~我之前都係度遇人不淑過~不過算啦~過去左就係過去左啦~做人應該展望將來~hehe....

宜家同佢叫做平穩啦~大家都見過家長~該是認真的吧~

• mature lady replied at 2010-12-02 9:51 am

我就無咁好彩, 在she遇到個賤男人, 佢想用好有誠意既心去欺騙我的感情, 好彩我用打游擊既方法去識破佢, 我諗佢其實已經有一個好穩定的女友, 所以可以在佢屋企自出自入. 我想我遲d會post佢既野出黎, 等d姊妹門小心d都好. 我最曾d人, 搵食未搵食囉, 男女交歡, 大家成年人, 可以你情我願, 唔好騙人地d感情囉. 呢d男人, 一個字 - 賤.

係...騙感情係好賤, 要搵另類的就講明先好

嬲過明解佢係賤, 唔好比佢影響自己心情 ^^

• 傻瓜 replied at 2010-12-02 9:55 am

可能我個人真係簡單左d~

好多咩男女攻防都唔識~我之前都係度遇人不淑過~不過算啦~過去左就係過去左啦~做人應該展望將來~hehe....

宜家同佢叫做平穩啦~大家都見過家長~該是認真的吧~

正正, congratulation

你知ma, 唔少人怕比人再傷, 唔敢再搵幸福

簡單都係好好的福氣呢

• 其實有時都會有少少神經過敏架~

不過宜家開始改緊囉~希望大家都可以用最真誠既心去對待人~

我信明天會更好...你地都要努力啊
    !!

• 我就無得努力, 唔識講...

自問自己算寬容

• 你呢...你有冇係度有咩經歷呢....分享下丫~

• 好多...要我打過我會想死...haha

一步步, 今日唔講故事 (專重版主)

我自己都有一條thread, 你可以去的

• i am not looking for any sex here, just looking for a chat if u interested please add my msn [email protected]

• 係尊重...笨唔係專重呀=.=

• 行過 replied at 2010-12-02 11:00 am

係尊重...笨唔係專重呀=.=

咁唔失字, 都笨唔係罪過

• hello replied at 2010-12-02 10:53 am

i am not looking for any sex here, just looking for a chat if u interested please add my msn [email protected]

大家都可以就講就散

• Skyler replied at 2010-12-02 9:59 am

mature lady replied at 2010-12-02 9:51 am

我就無咁好彩, 在she遇到個賤男人, 佢想用好有誠意既心去欺騙我的感情, 好彩我用打游擊既方法去識破佢, 我諗佢其實已經有一個好穩定的女友, 所以可以在佢屋企自出自入. 我想我遲d會post佢既野出黎, 等d姊妹門小心d都好. 我最曾d人, 搵食未搵食囉, 男女交歡, 大家成年人, 可以你情我願, 唔好騙人地d感情囉. 呢d男人, 一個字 - 賤.

係...騙感情係好賤, 要搵另類的就講明先好

嬲過明解佢係賤, 唔好比佢影響自己心情 ^^

唔嬲, 為左佢都唔值得影響自己心情. 因為在she上面識既, 都唔好有咁大期望啦! 除非果d我係搵佢食飯, 打波, 唱k呀, 大家都知道關係只建立係乜, 如有其他野, 都係將來既事, 好清楚.

• 未到最後一刻,都唔知係咪好野

Log in to reply