係唔係77-78年的男男女女都在近呢兩年失戀?

• 包括我自己都係77年出世, 身邊好多在SHE識或自己啲朋友都係在兩年前變成單身, 真係咁唔旺呢個RANGED的人嗎? 咁我哋究竟要到幾時先可以有好啲的命運呢?

• 有關係咩,我79都係single啦~~

• Me2

• 我好多這兩年的朋友都在今年結婚喎

• 同上... 極多炸彈 =.=

• 邊關事!

我80後,比78年12月份出生的人,他在SHE另結新歡,令我失戀!!

所以我唔覺7字头的人會易失戀,相反係易戀心的人~~

• 邊關事!

我80後,比78年12月份出生的人,他在SHE另結新歡,令我失戀!!

所以我唔覺7字头的人會易失戀,相反係易變心的人~~

• 唔關事啦

我十年都無拖拍,唔關呢一兩年事

• 我係77

但係我一路都係單身, 無「變成」單身........

• 原來77年的人咁多都係SINGLE

一路都係SINGLE的人總好過曾經結咗婚但依家又打回原因變成單身的我啦!

• 77年先單身, 你都係臨門先來TAT Q.

港女都係注定要一世單身.

• 妹 replied at 2010-11-30 9:31 pm

-----------------------------------------------------------------

原來77年的人咁多都係SINGLE

一路都係SINGLE的人總好過曾經結咗婚但依家又打回原因變成單身的我啦!

=================================================================

咁我又唔同意你咁講,最起碼你試過

點都好過試都未試過ge 痛苦掛

• 我係係77呀,又係剛剛變成單身,唔通呢個時候既我地係最無人要既?!

• 哈~ 我都係77 又係岩岩 單身 不過唔怕啦

大家加油啦~~

• 33 既女人, 要生仔又係高齡, 又唔後生 仲有咩可以同人講?

• Macau fun

你咁講就唔啱啦,要怪就怪現在好多男人好唔掂,好多方面都唔夠女人叻,女人可撐起成頭家,但現在未個個男人都可以,唔夠女人叻就話人係港女,人地唔嫁你只係你技不如人

• 人馬男 replied at 2010-11-30 10:06 pm

-----------------------------------------------------------------

妹 replied at 2010-11-30 9:31 pm

=================================================================

咁我又唔同意你咁講,最起碼你試過

點都好過試都未試過ge 痛苦掛

無錯, 人人都有自己唔同既經歷, 無話好唔好

就算宜家一樣, 都唔代表乜野, 話唔定你聽日又搵到另一段幸福.......

• 甘又係, 睇下你身邊有幾多個港男結左婚或者有好多女朋友先啦.

你同你朋友都仲係單身,唔及女人叻,只係你一箱情願.

結果你都仲係單身

你餐餐絲瓜都唔係辨辦法

• 妹 replied at 2010-11-30 9:31 pm

唔認同呀!

曾經結過婚,都叫曾經好過,有人揀有人要

好過拍完又散或者未拍過

• 大家都要努力,我唔信同77年有關,如果係27年就可以理解。

太偏激標籤男女係港男港女都係於事無補,多點欣賞身邊的人同欣賞自己,比埋怨的力量大。

• Lady replied at 2010-11-30 10:39 pm

Macau fun

你咁講就唔啱啦,要怪就怪現在好多男人好唔掂,好多方面都唔夠女人叻,女人可撐起成頭家,但現在未個個男人都可以,唔夠女人叻就話人係港女,人地唔嫁你只係你技不如人

咁唔怪知有咁多. 剩女,敗犬, 如果男ge技不如人,我地仲可以返大陸搵.

你地d剩女 留返黎食自己啦.

Log in to reply