有應而發

• 拍過拖 3 次...3次都比女朋友飛...理由好多好多..話我悶 ,無其他人咁好,無d情趣 etc ...
    次次分手後.我都會去改..上個月又比人飛,,理由係我對佢太好 !?!?
    我仲可以點改 ? 

• may be the right one just haven't come yet. dont give up.

• MACY,

咁我都唔知點先 THE RIGHT ONE , 而且我次次都好比心機去段感情度.

• 可能你未遇到ja....

• 比心機又唔代表做的岩, 慢慢諗清楚.

• micat,

咁我都想穩穩定定拍個長拖.

行人,

拍拖既野又冇話對錯既...

• JIM replied at 2010-10-21 10:08 pm

-----------------------------------------------------------------

micat,

行人,

=================================================================

你喜歡啦

• JIM

10:08pm oct 21, 2010micat,

行人,

.-------------------------------

感情...無話回吾回報.....

我都剛同bf分開左, 一個月多....需我知道佢係she識左另一條女.

仲要同我分手後同一日, 已搬左去條女屋企住.....

我同佢拍左成年幾, 人要變都無法...

• 行人,

哈哈

KITKIT,

咁你依家心情好番D未?

• 話你對佢太好,即係佢覺得你已侵佔佢私人空間,

• Can talk in msn ?

• JIM

10:29pm oct

KITKIT,

咁你依家心情好番D未?

----------------------------------

唔好都要好啦.

哭左成個月, 成個月食唔到野......

最近這個星期先好返d.....

不過真係無想過有女貼大床去貼仔, 我只好祝福佢啦!!!

• !!,

咁我又冇好大既佔有欲. 都知道大定都有私人空間

the one ,

當然可以啦 . [email protected]

kitkit,

你要振作呀. 雖然我自己心情都唔係太好.

• 而家有D女仔好主動架~

• Jim

我會振作, 你也都一樣啦

O_tin

無法啦, 男人喝市掛, 那此女愛貼仔, 咪比佢

• 0_tin,

可惜我仲未遇到..

kitkit,

我知道了,多謝你既鼓勵

• 你會唔會太黐身,或冇乜男人剛強氣慨

• red ,

黐身一定唔會 , 大家都有足夠自己私人空間

咁自己咪普通男人一個..冇話特別有冇剛強氣慨

• kitkit replied at 2010-10-21 10:54 pm

-----------------------------------------------------------------

Jim

我會振作, 你也都一樣啦

O_tin

無法啦, 男人喝市掛, 那此女愛貼仔, 咪比佢

=================================================================

hi kitkit

cheer up~~

• 好的未來臨姐,cheers

• jim replied at 2010-10-22 8:19 pm

red ,

黐身一定唔會 , 大家都有足夠自己私人空間

咁自己咪普通男人一個..冇話特別有冇剛強氣慨

做番自己,如果你性格係好既,總有人會欣賞~

• fly,

THANKS

maddingding,

多謝你呀

• 分手都唔係咩大事者..失戀每人都會有既經歷黎既..

過左去就等待下一段戀愛啦..

• COFAN,

我想講既係..有時無論我點改, 都配合唔同佢地需要.

• JIM replied at 2010-10-25 7:57 pm

COFAN,

佢地有咩需要令到你成日咁改變自己呢?

• maddingding replied at 2010-10-25 8:04 pm

JIM replied at 2010-10-25 7:57 pm

COFAN,

佢地有咩需要令到你成日咁改變自己呢?

除非真係自己錯,所以改,吾係改變自己去就對方,好辛苦,你可以裝幾耐? 做回自己.

• 咁要版主自己至知...3個佢都話要就喎,咁真係有d唔對路!

• 每個人心裡有一把唔同的尺和不同標準去量己量人,

但有人只懂用尺量人,從不會量己,有人則相反!

每個人需要有正面思想至有動力向前,

動力係雙向,引力變成雙向,心才會隨之漸漸雙向!

• 星星 replied at 2010-10-26 12:41 am

每個人心裡有一把唔同的尺和不同標準去量己量人,

但有人只懂用尺量人,從不會量己,有人則相反! 

>> 要自己懂去量己有幾多人? 

每個人需要有正面思想至有動力向前,

動力係雙向,引力變成雙向,心才會隨之漸漸雙向!

>>  有幾多人可以做到?

• 風有清風、有涼風、有寒風;

我欲清風送爽,你卻感寒風刺骨!

風只消停不亂星夜靜!

Log in to reply